Şimdi Ara

Yazıcı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elimde bastırmam gereken yaklaşık 8bin sayfa (tez,yüksek lisans sunum vs.) var ve aylık en az 500-1000 arası ihtiyacım olabiliyor. Kırtasiyede bastırayım dedim 8bin sayfa için bana 300 tl civarı bir rakam söyledi ve ilerdede dediğim gibi yine ihtiyacım olucak. Bende bu paraya lazer yazıcı almayı düşündüm (siyah beyaz bassa yeter). 200-300 tl aralığında yazıcı önerebilirmisiniz . Lakin şunuda eklemeliyim lazer yazıcılar hakkında bilgim çok kısıtlı hiç kullanmadım daha önce . Önereceğiniz yazıcının tonerini tozunu kendim alarak doldurabileceğim şekilde olmalı yada dışardan ucuza doldurtabilmeliyim . Çipli toner olmamalı . Bu fiyata bana en az sıkıntıyı çıkartacak makine olmalı.
    Biraz uzun oldu fakat ihtiyacım olanı tam anlamıyla söylemek istedim. İlgilenen okuyan cevap veren herkese şimdiden teşekkürler.

• squill S kullanıcısına yanıt
    selamlar,
    canon model ürün mevcut
    hızlı ve çift taraflı baskı mevcut.
    lakin ürün 720tl
    üzeriden 2k toner ile gelir;
    ek olarak 6,9k toner hediyesi mevcut.
    aldıktan sonra bu 2 toner ile dolum ile ekonomi yapabilir,
    cihazın performansı ile işlerini rahatça görebilirisin.

incelemek için

www.enerjiburomak.com

buradan ulaşabilirisin.
    iyi akşamlar
  • squill S kullanıcısına yanıt
    200-300tl aralığında ürünler mevcut,
    lakin;
    ürünler 16/18 kopya hızında ve usb bağlantı ile pc ye bağlanır,
    ayrıca toner ömrüler %5 dolu oranı ile 1,000 veya 1,600 sayfa kapasieli ürünler yapacağın iş ile ilgili devamlı sarf ile ilgili meşgul olursun o sebepten işini görcek ürüne yönlendirdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.