80-150 tl arası yazıcı önerirmisniz hangi markalar iyidir tavsiyelerinizi bekliyorum
Merhabalar,
Hangi amaçla kullanabileceğinizi bilmemekle birlikte söylediğiniz fiyat aralığına en uygun olan(100 TL altında) CANON MP250 VE CANON MP270 ürünlerini öneriyorum.Bu yazıcıların ikisi de MULTIFONKSİYONEL(3'Ü BİRARADA) PHOTOSMART YAZICI olup MP270 olan yazıcının tarayıcı çözünürlüğü daha fazladır.Arlarındaki fiyat farkı 10-15 TL civarıdır.
Her iki yazıcının da kullandığı kartuşlar da CANON PG510-CL511 ile CANON PG512-CL513 kartuş çiftleridir.Bu kartuşların sonradan dolumunun problemli olduğu söylenmle beraber,gittigidiyorda faaliyet gösteren dükkanımızda bu kartuşların dolum setlerini faturalı olarak satmaktayız.
Eğer bunlardan başka isterseniz fiyatı 100TL ile 150 TL arası olan HP'nin de MULTIFONKSIYONEL YAZICILARI da bulunkakta.Gerek forumlardan,gerekse online alışveriş sitelerinde fiyat ve teknik bilgilere ulaşabilirsiniz.
Siz bir fiyat araştırması yapın,kararınızı verin.Karar verdiğiniz yazıcıyı ister buradan,isterseniz ggidiyordan mesajla bize yazın.Size uygun fiyatla ve kargo bizden seçeneğiyle özel satış açabiliriz.
ALIŞVERİŞ YAPIN VEYA YAPMAYIN,HER TÜRLÜ SORU VE SORUNLARINIZI BİZİMLE PAYLAŞABİLİRSİNİZ.
Saygılarımızla....
...NOKTA ATIŞI...
forumdaş arkadaşarın yorumu ile bugün brother 2040 lazer yazıcının siparişini verdim..bazı sitelerde 170 180 TL ye kadar satılıyor..kargoda 10 15 TL ayrıca.. ben aşağıda linkini vereceğim siteden kargo bedava olarak 145 TL ye aldım...
Yazacayım yazıcının satış fiyatı herkeze aynımı bilmiyorum ama istersen bir bak
%13 İndirim Bu ürünün size özel fiyatı sadece 150,81 TL (KDV Dahil) Sepete ekleyin fırsatı kaçırmayın diye yazıyor üstte turuncu sarı arası renk de bir şerit içersinde. Üye isen bu şeridi görüyorsun. Tabi her üyeye aynı fiyatı uyguluyorlar mı bilmiyorum.
Yazacayım yazıcının satış fiyatı herkeze aynımı bilmiyorum ama istersen bir bak
%13 İndirim Bu ürünün size özel fiyatı sadece 150,81 TL (KDV Dahil) Sepete ekleyin fırsatı kaçırmayın diye yazıyor üstte turuncu sarı arası renk de bir şerit içersinde. Üye isen bu şeridi görüyorsun. Tabi her üyeye aynı fiyatı uyguluyorlar mı bilmiyorum.
üstat by yazıcıya bende baktım..ama mürekkep püskürtmeli olduğu için vazgeçtm..lazer brotheri aldım..
Ama arkadaş lazer yazıcı sormamış ki. Arkadaş direk yazıcı önerisi istemiş. Bir kişi yazıcı önerisi isteyip nasıl özellikler istediğini yazmaz ise ona renkli ve mürekkepli yazıcılar önerilir genellikle. O sebeple ben ona bu yazıcıyı önerdim.
Şayet arkadaş Lazerli olsun ama aynı zamanda renli çıktı da versin isterse o zaman bütçesini yükseltmesi gerekecek. Hem de baya bir yükseltmesi gerekecek.
300 TL altında renkli yazma özelliği olan Lazer yazıcı bulmak neredeyse imkansız dır. 300 TL altında renkli lazer yazıcı gördüm bir kaç tane ama onlar da sadece PC ile çıktı alabiliyorsun. Var olan bir renkli çıktıyı kopyalayarak çoğaltayım dersen 500-600 TL olan renkli lazer yazıcılara bakmak zorunda kalırsın. Lazer yazıcılar hala çok palı
HP al bence hp yazıcıları on numara
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme