Şimdi Ara

Yazıcı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Standart bir üniversite öğrencisi olarak çıktı almaya çok ihtiyacım oluyor, fotokopicideki kuyruktan ve fiyatlarından da bezmiş vaziyetteyim. Bu yüzden bir yazıcı almayı düşünüyorum. Önlü arkalı yazma özelliği olsun ve boyutu küçük olsun yeter. Pek umudum yok ama Hp Deskjet boyutlarında bir yazıcı biliyorsanız müthiş olur. Önlü arkalı yazma özelliğinin bu kadar küçük bir yazıcıda olabileceğine pek ihtimal vermiyorum ama bir umut sorayım dedim. Teşekkürler, iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Up

• burak03 kullanıcısına yanıt
    Sağolun başlığı yaşattığınız için

• sadece baskı yapması yeterli ise fotokopi tarayıcıya ihtiyaç yoksa canon ip7250

çok fonksiyonlu olmalı fotokopi gerekli ise canon ts6050

aklıma gelen en küçük ebatlı otomatik çift taraflı basan cihaz bu ikisi fakat bunları dolan kartuşlarla kullanmalısınız orjinal maliyeti çok yüksek olacaktır
  • erdem baskı m. kullanıcısına yanıt
    İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. İki modeli de inceleyeceğim

• erdem baskı m. kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz modellerden ip7250 sitelerin çoğunda var ama ts6050 yok fotokobi özelliği olan bitmeyen kartuş sistemli ne önerirsiniz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lazer Yazıcı Tavsiyesi Lazım
    4 yıl önce açıldı
    Yeni yazıcı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    YAZICI TAVSİYESİ İSTEYENLER
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SeWD@Li kullanıcısına yanıt
    tanklı olarak epsonda oto. çift taraflı basan en uygun cihazlar sanırım L4160 ve L605 olacaktır. otomatik çift taraflıya gerek yoksa L3050 ideal bir tercih olur bence.

ip7250'yi kolay dolan kartuşlarla kullanarak baskı maliyetini oldukça düşürmek mümkün aşağıdaki linkte bu ürün mevcut kullanım mantığını anlamak ve maliyet hesabı yapmak isterseniz buyrun inceleyin.

ip7250 kolay dolan kartuş mürekkepli set
    https://urun.n11.com/kartus-dolum-urunleri/canon-ip7250-dolan-kartus-set-5x100ml-murekkepli-ucretsiz-kargo-P170168509

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.