Şimdi Ara

Yazıcı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar iyi akşamlar herkese.

sizlerden bir ricam olucak.

babam için eve yazıcı almayı düşünüyoruz. babam bazı işlerini eve getirip evden yapıyor yani haftada 1 veya 2 gün öyle çok fonksiyonlu yazıcı olması gerekmiyor lazer yazıcı istiyor siyah beyaz olması yeterli.babamın istediği bir kartuşla daha çok yazdırması.150-200 tl arası bişey istiyor...

bir de

http://www.vatanbilgisayar.com/hp-ce651a-laserjet-p1102-yazici/productdetails.aspx?I_ID=44502

örnek olarak gösteriyorum bu yazıcıya bakarak 1 kartuş ile ortalama kaç sayfa yazdırabileceğimizi nasıl anlayabiliriz?

• içinden gelen demo toneri ile 700 tam dolusu ile 1500 sayfa baskı alabilirsiniz. Ama tavsiyem brother hl-2040 modelinden yana olacaktır.Çünkü içinden tam dolu 2500 sayfalık toneri ile birlikte gelir ve toner maliyeti hpye göre cok daha ucuzdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bmbj -- 6 Ocak 2011; 23:18:01 >
  • tonerleri doldurulabilen ve çip sorunu olmayan lazer yazıcılara bak .brother hl-2040 bunlardan biri çip resetleme derdi yok, sadece birkaç dolumdan sonra drum sayacını resetliyosun o da kolaykendin yaparsın forumda war anlatımı.ama başka markaların böyle lazer yazıcıları war mı bilmiyorum

yazıcı olayında önemli olan kartuş veya toner maliyetidir, yazıcı 2.sıradadır aklında olsun
  • http://www.vatanbilgisayar.com/brother-hl2040-hl-2040-lazer-yazici/productdetails.aspx?I_ID=16083

5 dk önce siparişi verdim. gerçi siparişi verirken yorumlarınızı görmemiştim. siparişi verdikten sonra okudum yorumlarınızı

yinede saolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhasebeci315 -- 6 Ocak 2011; 23:58:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lazer Yazıcı Tavsiyesi Lazım
    4 yıl önce açıldı
    Yeni yazıcı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    YAZICI TAVSİYESİ İSTEYENLER
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.