Şimdi Ara

YAZICI TAVSİYESİ İSTEYENLER (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.249
Cevap
109
Favori
651.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: adu1

1-fiyat aralığı (ve üst limit) :80-180
    2-aylık ortalama çıktı sayısı :100-200
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili) :Yazıcı,tarayıcı,fotokopi
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz. :Farketmez
    5-Renkli çıktı gerekli mi (renkli Lazer Yazıcılar fiyatları diğerlerinden yuksektir) ? :Lazer olursa renksiz,mürekkep olursa renkli
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız? : Mümkünse
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı? :Hayır
    8-Fax özelliği isteniyor mu? :Hayır
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) :Usb ve wifi mutlaka olsun.

P1102w WI-FI yazıcıyı laser siyah beyaz çıktılar için kullanabilirsiniz.

HP Deskjet 3070A Fonksiyonel renkli çıktılar için kullanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: markinos

1-fiyat aralığı (ve üst limit) :350
    2-aylık ortalama çıktı sayısı :Kızımın okul ödevleri ile fotoğraf basacağım, sanırım ayda 50 sayfa civarı olur
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili) :Yazıcı,tarayıcı,fotokopi
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz. :Farketmez
    5-Renkli çıktı gerekli mi (renkli Lazer Yazıcılar fiyatları diğerlerinden yuksektir) ? : Fotoğraf da basacağım için renkli gerekli.
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız? : Dolum yapmak ya da yaptırmak daha ekonomik gibi göründüğünden evet.
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı? :Hayır
    8-Fax özelliği isteniyor mu? :Hayır
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) :Usb ve wifi olursa iyi olur

HP Deskjet 3070A Fonksiyonel
    kartuşlarını aşağıdaki mürekkep dolum setiyle doldurabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bmbj

quote:

Orijinalden alıntı: theged

yazıcı almak istiyorum pek bilgim yok ama marka olarak EPSON alacağım altta verdiğim iki makinanın arasındaki fark nedir işi bilen arkdaşlar biraz açıklayabilir mi 100 tlye değecek kadar bir özellik varmı. benim için önemli olan tam dolu bir kartuşla daha fazla baskı yapması önerilerinzi bekliyorumm..

248 tl :http://www.hepsiburada.com/liste/epson-bx320fw-fax-fotokopi-tarayici-wi-fi-yazici/productDetails.aspx?productId=bd09633&categoryId=4
    147 tl :http://www.hepsiburada.com/liste/epson-stylus-office-bx305f-fax-fotokopi-tarayici-yazici/productDetails.aspx?productId=bd01560&categoryId=4

Wifi-ethernet asıl önemli farkları. Bir diğer farkı ise 320de 5 kartuş var 2 siyah (daha fazla basmasi için) 800 syf basiyor. 305de ise tek siyah var 400 basiyor.

mrb
    bu yazıcılardan almak isterseniz mutlaka kolay dolan kartuş seti alınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Okeanus

* evde kullanicam, ogrenciyim
    *200 sayfa kadardir sanirim.
    *renkli ciktiya gerek yok
    *yazici ozelliginin yaninda olursa fotokopi olabilir, olmasa da olur onemli degil. Ama yazici kartuslu yerine lazerli olursa daha iyi gibi..
    *fiyat max 150 tl olabilir..

140 tl ve altına kampanyalı fiyattan bulabileceğiniz tek yazıcı XEROX Phaser 3040 Yazıcı
    tonerine dolum yapılabilir ancak resetleme yazılımı henüz çıkmadı. yakın zamanda çıkacağını düşünüyorum. resetleme yazılımı çıktığı zaman en çok satan yazıcılardan biri olacaktır. çünkü evde dolumu yapıabilecek türden bir yazıcı.

akakce.com
    akakce.com'da yer alan tüm kategoriler | En Ucuzu Akakçe
    http://www.akakce.com/yazici-lazer/en-ucuz-xerox-phaser-3040-3040v_b-fiyati,736626.html

• quote:

Orijinalden alıntı: bobee

Merhaba,

1-fiyat aralığı (ve üst limit)- 200-250 TL'ye kadar çıkabilirim ama öğrenciyim, ne kadar ucuz olursa o kadar iyi :)
    2-aylık ortalama çıktı sayısı- -------------300-400 ( sadece 1 yıl kullanacağım)
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili) -------------------ÇIKTI öncelikli, ama tarayıcısı olursa daha iyi olur.
    4-özEllikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz. ------------- Farkı bilmiyorum, tercihim yok.
    5-Renkli çıktı gerekli mi (renkli Lazer Yazıcılar fiyatları diğerlerinden yuksektir) ? Siyah-beyaz yeterli.
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız? Yurt dışında yaşıyorum, o nedenle ayda bir gidip doldurtamam, 3 ay kadar idare etmesi lazım, sonra doldurabilirim veya ucuzsa kartuşu da alabilirim.
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı? Yok
    8-Fax özelliği isteniyor mu? Hayır
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) Ethernet olmasın. USB veya wifi olabilir.

Yardımcı olursanız sevinirim. Ben yurtdışında okuyorum, Türkiye'den yazıcı alıp getirmek istiyorum. Burada çok pahalı ve seçenek pek yok. Boyutları ne kadar küçük olursa o kadar iyi olur benim için. 1 yıl kullanacağım. Bu haftasonu almam lazım, o nedenle umarım çabuk bir cevap gelir sizden.

Yardımlarınız için teşekkürler.

geciken cevap için özür dilerim.
    gittiginiz yerde en azından dolum setleri satılıyordur.
    kendiniz dolum yapmaya çalışırsanız ekononik olabilir.
    size ilk tavsiyem:

size iki farklı tavsiyem olacak

1- çok fonksiyonlu olarak (yazıcı tarayıcı fotokopi)

SAMSUNG LaserJet SCX 3200 Fonksiyonel Yazıcı sanırım işinizi görür.
    çok fonksiyonludur.
    1500 sayfa kapasitesi var. ancak işin kötü bir yanı var başlangıç toneri 700 sayfa kapasitelidir.

bu yazıcıyı alırsanız bir -iki adet muadil tonerini alın
    bu muadil tonerlerin fiyatı 50-55 tldir ve de tam kapasitelidir. böylece işinizi görecek kapasiteye sahip olursunuz yazıcı yaklaşık 300 tl dir.

2- monolaser olarak (sadece siyah beyaz yazıcı)

HP LaserJet Pro P1102 Yazıcı

1500 sayfa kapasitesi var. ancak işin kötü bir yanı var başlangıç toneri 700 sayfa kapasitelidir.

bu yazıcıyı alırsanız bir -iki adet muadil tonerini alın
    bu muadil tonerlerin fiyatı 35-40 tldir ve de tam kapasitelidir. böylece işinizi görecek kapasiteye sahip olursunuz yazıcı yaklaşık 170-180 tl dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: amazonta

ben de sormak istiyorum.

aylık yaklaşık 300 sayfa siyah gri beyaz renkli çıktı alabilecegim bir yazıcı istiyorum.

başka hiçbir özelliğe ihtiyacım yok.

teşekkürler

fiyat aralığı belirtirseniz sevinirim
    ancak hp p 1102 ye bakabilirsiniz. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: layneth

Konuyu açan arkadaşa, yardımcı olan tüm dostlara şimdiden teşekkür ederim.
    Alacağım yazıcıyı iş yerinde kullanmayı planlıyorum.

1-fiyat aralığı (ve üst limit): 300-500TL
    2-aylık ortalama çıktı sayısı: 1000 civarı
    3-çok fonksiyonlu mu: Evet
    4-özellikle laser yazıcı olması tercihimdir.
    5-Renkli çıktı gerekli değil.
    6- Dolum yaptırmakla uğraşmayabilirim. Kolay ulaşılır olursa satın alır takarız.
    7- Tercih ettiğim marka model yok ama güvenilirlik ön planda elbette.
    8-Fax özelliği isteniyor mu? Fax olursa çok iyi olur.
    9- Bağlantı türü tercihi wifi :) Fakat fiyatta çok dalgalanma yapacaksa usb de olur.

1- vatanda 650 tl ya satılıyor
    Samsung SCX-4833FD

toneri 5000 kapasiteli ve muadili var. dolum yapılabilir.
    resetleme yazılımı yüklenebilir

2- internette nette 500 tl civarı bir fiyata bulabilirsiniz.
    SAMSUNG LaserJet SCX 4623fn Fonksiyonel Yazıcı ethernet bağlantığı var, ağ dan diğer bilgisayarlar kullanabilir.

toneri 2500 kapasiteli ve muadili var. dolum yapılabilir.

http://www.ucuzu.com/fotokopi-makinesi-c83/samsung/scx-4623fn-p38918293/

3- internette nette 430 tl civarı bir fiyata bulabilirsiniz.
    SAMSUNG LaserJet SCX 4623f Fonksiyonel Yazıcı

toneri 2500 kapasiteli ve muadili var. dolum yapılabilir.

http://www.ucuzu.com/fotokopi-makinesi-c83/samsung/scx-4623f-p38918294/

fax istemediğinizi sonradan farkettim
    ancak bu fiyata faxlı alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldinkbilişim -- 14 Ekim 2012; 16:05:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bunyas33

1-fiyat aralığı -üstlimit 600
    2-aylık ortalama çıktı sayısı max 800 çıktı .fotokopide aylık 300 olur.3-çok fonksiyonlu mu -fotokopi-yazıcı-tarayıcı
    4-özEllikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz. laser
    5-Renkli çıktı gerekli mi (renkli Lazer Yazıcılar fiyatları diğerlerinden yuksektir) ? renkli gerek yok
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız? dolum yaptıracağım.çip derdi olmasa iyi olur.
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı? yok
    8-Fax özelliği isteniyor mu? hayır
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) wifi iyi olur üst limiti geçerse gerek yok wifiye usb olsun

Size aşağıdaki yazıcıları incelemenizi öneririm. wifi yok ancak dolum için çok tutulan modeller.
    sizden önceki arkadaşın mailine cavap olarak yazmıştım ayrıca

1- internette nette 500 tl civarı bir fiyata bulabilirsiniz.
    SAMSUNG LaserJet SCX 4623fn Fonksiyonel Yazıcı ethernet bağlantığı var, ağ dan diğer bilgisayarlar kullanabilir.

toneri MLT D105 (4623) ve 2500 kapasiteli ve muadili var. dolum yapılabilir.
    resetleme yazılımı yüklenebilir muadil fiyatı 50 tl civarı

http://www.ucuzu.com/fotokopi-makinesi-c83/samsung/scx-4623fn-p38918293/

2- internette nette 430 tl civarı bir fiyata bulabilirsiniz.
    SAMSUNG LaserJet SCX 4623f Fonksiyonel Yazıcı

toneri MLT D105 (4623) ve 2500 kapasiteli ve muadili var. dolum yapılabilir.
    resetleme yazılımı yüklenebilir muadil fiyatı 50 tl civarı

http://www.ucuzu.com/fotokopi-makinesi-c83/samsung/scx-4623f-p38918294/

faxlı model istemediğinizi sonradan farkettim
    3- faxsız olarak aşağıdaki model size uyar.

SAMSUNG LaserJet SCX 4600 Fonksiyonel Yazıcı

aynı toneri kullanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldinkbilişim -- 14 Ekim 2012; 16:16:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: goldinkbilişim

quote:

Orijinalden alıntı: ScMoney

1-fiyat aralığı (ve üst limit) =150 Tl ye kadar

2-aylık ortalama çıktı sayısı 50-80 arası ancak sürekli değil.Hiç kullanılmadığı aylar bile olacak.

3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili) =çok fonksiyonlu.

4-özEllikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.= farketmez

5-Renkli çıktı gerekli mi (renkli Lazer Yazıcılar fiyatları diğerlerinden yuksektir)= Gerekli

6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız? =Fiyatları Yüksek olmadığı takdirde hayır.

7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı? =hayır

8-Fax özelliği isteniyor mu? =hayır

9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) =farketmez

Öenerinizi bekliyorum.

mrb hocam
    bu şartlarda hp 2060 almanızı öneririm ancak inkjet yazıcıları uzun süre kullanmadığınızda mürekkep kuruma problemi yaşanabilir.
    o nedenle 15-20 günde 1 deneme sayfası almanızı ve de yazıcının kapatma düğmesine basmadan fişini çekerek kapatmamanızı tavsiye ederim
    Neden? yazıcının içerisinde kartuşların ağzını kapatan ve mürekkebin kurumasını önleyen bir hazne var. kapatma düğmesine bastığınızda yazıcının kartuşları bu haznede saklanır. sorun yaşanmaz. ama kapatma düğmesine basmadan yazıcının güç kablosunu çekerek kapatırsanız kartuşlar ortada kalabilir. ve kurumaması için bir neden kalmaz.

Öneri için teşekkürler.Hp 2060 ı pek beğenemedim.Nedeni ben de bulamadım

Ama şu iki model arasında kaldım. Sizce hangisi daha mantıklı?

www.vatanbilgisayar.com
    STYLUS SX 435 YAZICI, TARAYICI, FOTOKOPİ - Vatan Bilgisayar
    http://www.vatanbilgisayar.com/epson-sx435w-stylus-sx-435-yazici,-tarayici,-fotokopi/productdetails.aspx?I_ID=57917

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Okeanus

* evde kullanicam, ogrenciyim
    *200 sayfa kadardir sanirim.
    *renkli ciktiya gerek yok
    *yazici ozelliginin yaninda olursa fotokopi olabilir, olmasa da olur onemli degil. Ama yazici kartuslu yerine lazerli olursa daha iyi gibi..
    *fiyat max 150 tl olabilir..

140 tl ve altına kampanyalı fiyattan bulabileceğiniz tek yazıcı XEROX Phaser 3040 Yazıcı
    tonerine dolum yapılabilir ancak resetleme yazılımı henüz çıkmadı. yakın zamanda çıkacağını düşünüyorum. resetleme yazılımı çıktığı zaman en çok satan yazıcılardan biri olacaktır. çünkü evde dolumu yapıabilecek türden bir yazıcı.

http://www.akakce.com/yazici-lazer/en-ucuz-xerox-phaser-3040-3040v_b-fiyati,736626.html

Butceyi biraz arttirdim, hangisini onerirsiniz ?

Brother HL 2130 ile Samsung ML-2165

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanus -- 15 Ekim 2012; 18:29:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chungkingexpress

canon mx 435 ile epson sx435w arasında kaldım. canon'da adf ve fax var. fax önemli değil de epsonun adf'li modeli var mıdır?

canon için kolay dolum kartuşu var mı? varsa bunların 2li veya 4lü olması ne fark yaratır (yalnız sarı renk biterse sarıyı doldurmak olmuyor mu?)

tekrar teşekkürler...
  • 1-maksimum 250 tl
    2-aylık ortalama 150-200 çıktı
    3-çok fonksiyonlu iyi olur
    4-laser daha iyi olur ama dolan kartuşu olan mürekkepli de olur
    5-arada bir belki alırım ama laser tavsiye ederseniz önemli değil
    6-tonerini dolum yaptırırım kendim de doldururum
    7-marka model tavsiyesi bekliyorum
    8-evde telefon yok bu durumda fax da çekilemez herhalde
    9-hiç farketmez ama hani wifida olsa fena olmaz

bir de son olarak bazen belki bir ay hiç çıktı almadğım zamanlarda olabilir, buna göre tavsiye ederseniz... çok teşekkürler...
  • bende geçen hafta hp deskjet 2060 aldım araştırmalarım sonucu ve burdaki konuda etkili oldu almamda. kardeşim öğretmen ona aldım denedim renkli ve siyah ikiside gayet başarılı ev kullanımı için başarılı zırt pırt fotokopiciye gitmeye gerek yok maliyeti de düşük bimeks ten 99 liraya aldım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: isitok

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chungkingexpress

canon mx 435 ile epson sx435w arasında kaldım. canon'da adf ve fax var. fax önemli değil de epsonun adf'li modeli var mıdır?

canon için kolay dolum kartuşu var mı? varsa bunların 2li veya 4lü olması ne fark yaratır (yalnız sarı renk biterse sarıyı doldurmak olmuyor mu?)

tekrar teşekkürler...

Canonun Mx435 modeline denk gelen epson Bx305FW Plus modeli. Sx435 ile aynı şekilde sadece biten rengi değiştiriyorsunuz gene 400 sayfa baskı alıyor makina.

Malesef ki 2 kartuşlu modeller için kolay dolum kartuşu yok. Ben epson almam illa ki canon olcak derseniz faxlı, adfli olarak Canon Mx715 modeli var onunda fiyati 400-450 tl arasında. Ki bu fiyata çıktıgınızda direk vatan %25 ile gidin Epson Px830 modelini alın piyasadaki en iyi yazıcıyı almış olursunuz :)

• Merhaba,

Yeni açılacak bir emlak ofisine hediye olarak alacağım yazıcı şu kriterlerde olacak,

1-fiyat aralığı (ve üst limit) : 350-450
    2-aylık ortalama çıktı sayısı : 150-200
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili) :Yazıcı, tarayıcı, fotokopi, faks
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz. :Laser öncelikli fakat şart değil..
    5-Renkli çıktı gerekli mi (renkli Lazer Yazıcılar fiyatları diğerlerinden yuksektir) ? : Gerekli değil.
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız? : Evet, dolum yaptıracağız, maliyetler açısından burası önemli.
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı? : HP öncelikli ama şart değil.
    8-Fax özelliği isteniyor mu? : Evet, burası önemli.
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) : Farketmez

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

• 1-fiyat aralığı (ve üst limit) : max 500
    2-aylık ortalama çıktı sayısı : 200-250
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili) :Yazıcı, tarayıcı, fotokopi
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz. :Laser
    5-Renkli çıktı gerekli mi (renkli Lazer Yazıcılar fiyatları diğerlerinden yuksektir) ? : Gerekli değil.
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız? : dolum yapılacaktr.
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı? : marka şart degil
    8-Fax özelliği isteniyor mu? : FAxa gerek yok, asıl amacımız fotokopiyi hızlı ceksin.
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) : Farketmez
  • Evde eski kartuşlu yazıcı var sürekli mürekkebin donmasında şikayetçiyim. Bir lazer yazıcı almak istiyorum bu tonerlerde de donma gibi bir ihtimal var mı çünkü haftada 1 bile çıktı alan bir insan değilim bazen bir ay kullanmadıgım oluyor.Samsung ml 2165 ve xerox 3040b arasında kalıdm bu ikisinden hangisinin tonerini daha rahat yollarla doldurabilirim birde toner parası vemek istemiyorum.
  • Hocam ofis için bir yazıcı almayı düşünüyoruzda

1-fiyat aralığı (ve üst limit) =1 - 800 Tl ye kadar

2-aylık ortalama çıktı sayısı 100-500 arası.

3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili) =çok fonksiyonlu.

4-Özellikle laser ya da özellikle inkjet mi istiyorsunuz.= Kesinlikle laser.

5-Renkli çıktı gerekli mi (renkli Lazer Yazıcılar fiyatları diğerlerinden yuksektir)= Olmazsa olmaz.

6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız? =Fiyatları yüksek olmadığı takdirde orjinal. Ama arada fiyat farkı çok olursa dolum.

7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı? =hayır

8-Fax özelliği isteniyor mu? = + Fax fiyat limitini çok yukarı çekmeyecekse olabilir.

9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) =Alternatifsiz wifi.

Dediğim gibi ofis için alınacağından herşeyden önce patrona onaylatmamız gerekecek. O yüzden fiyatı ne kadar ucuz olursa o kadar cazip. Aylık çıktı sayısı bir ay 100 den az alınırken bir ayda 500+ bile olabilir. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: hulusi

quote:

Merhabalar,

Bende ev için yazıcı-tarayıcı-fotokopi vb. makina almayı düşünüyorum..
    Şimdiye kadar hiç yazıcı almadım.. O yüzden hiç bilgim yok..
    Nette araştırmalarıma göre yazıcıda en önemli hususlardan biri kartuş, dolum vb. olayın ucuz ve uzun süreli gitmesi
    Bencede 100 TL yazıcı alıp 150 TL toner kartuş vb. vermek mantıklı değil..

Bana gelecek olursak.. Yazıcı sırf evde olsun diye alıcam.. Belki 1 ay hiç çıktı almıcam belki ayda en fazla 20-30 sayfa alıcam..
    Renkli olabilir (Renkli olması cihazlamı alakalı yada kartuşlamı alakalı bilemiyorum)
    Tarayıcı (çok lazım değil ama olsun ilerde lazım olabilir) fotokopi de olsun..
    Dediğim gibi almak için alıcam yazıcıyı ilerde lazım olur diye..
    Önemli olan kartuş, dolum olayı.. ucuz olacak ve uzun süre beni idare edeccek..

Bütçe 100-200 TL arası..

Saygılarımla..

Bize tavsiye yokmu Hocam..

Anlattıklarına bakılırsa fazla bişeye ihtiyacın yok. Özellikle uzun süre çıktı almayacaksan lazer idealdir. Tabiki siyah beyaz lazer alıpta bunu renkliye çevirme imkanımız yok. Alırken nasıl olacağına karar vermek gerekir. Mürekkep püskürtmeli alırsan zaten renkli olacaktır.
    Bu yüzden şunları bi incelederim.

1. Siyahbeyaz + tarayıcısı olan lazer. Böylelikle tarayıcı merakın gitmiş olur ve uzun zaman kullanmasanda sorun çıkarmayacak bi yazıcın olur.

bütçeni birazcık zorlarsan...

www.incehesap.com
    Samsung SCX-3405 Lazer Yazıcı/Tarayıcı/Fotokopi A4 - incehesap.com
    http://www.incehesap.com/samsung_scx3405_lazer_yaztarfoto-575-22911.html

www.incehesap.com
    Canon MF3010 Office laser Yaz/Tar/Fot- A4 - incehesap.com
    http://www.incehesap.com/canonmf3010officelaseryaztarfot-575-21664.html

2. Yine siyah beyaz lazer yazıcı ama tarayıcısı yok.

www.incehesap.com
    Samsung ML-2165 Lazer Yazıcı USB-A4 - incehesap.com
    http://www.incehesap.com/samsungml2165lazer_yaziciusba4-500-22132.html

3. Mürekkep püskürtmeli almayı düşünürsen. Çift kartuş olmayan her rengi ayrı kartuş olan ve piyasada autoreset chipli muadil kolay dolum karşu bulunan, tercih edilen yazıcıları tercih edin derim.
    Yada sürekli mürekkep besleme sistemi olan yazıcı tercih edin derim son olarak. Bunlar nispeten daha ucuz. Marka olarak ise Canon ve Epson diyebilirim. Bütçenizi fazla zorlamaycaktır.

Yukarıdaki sıraya göre tercih yapmanı öneririm karar sizin. Siteler benim sürekli alış veriş yaptığım güvenilir siteler. İllaki çok tanındık olmasına gerek yok. Çoğu zaman fiyat karşılaştırmasında daha ucuz olduğunu gördüm. Ama bu ürünlerde nasıl bilemem.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lEddYl

quote:

Merhabalar,

Bende ev için yazıcı-tarayıcı-fotokopi vb. makina almayı düşünüyorum..
    Şimdiye kadar hiç yazıcı almadım.. O yüzden hiç bilgim yok..
    Nette araştırmalarıma göre yazıcıda en önemli hususlardan biri kartuş, dolum vb. olayın ucuz ve uzun süreli gitmesi
    Bencede 100 TL yazıcı alıp 150 TL toner kartuş vb. vermek mantıklı değil..

Bana gelecek olursak.. Yazıcı sırf evde olsun diye alıcam.. Belki 1 ay hiç çıktı almıcam belki ayda en fazla 20-30 sayfa alıcam..
    Renkli olabilir (Renkli olması cihazlamı alakalı yada kartuşlamı alakalı bilemiyorum)
    Tarayıcı (çok lazım değil ama olsun ilerde lazım olabilir) fotokopi de olsun..
    Dediğim gibi almak için alıcam yazıcıyı ilerde lazım olur diye..
    Önemli olan kartuş, dolum olayı.. ucuz olacak ve uzun süre beni idare edeccek..

Bütçe 100-200 TL arası..

Saygılarımla..

resmen içimdekini yazmış bende istiyorum böyle bir tavsiye

Duygularımız bir..
    Tavsiyeyi de bir bekliyoruz

Onca araştırma yaptım gözlerimi ağrıttım aklımda kaldığınca yardımcı olayım başkalarına. Diğer arkadaşa yakın bi tavsiyem olacak.

Ama şunu belirteyim ki ben hp den uzakduyorum. Dünyanın en çok satan markası olabilir ancak benim tavsiyem Canon ve Epson olur. Canon u kullanıyorum. Daha önce çalıştığım yerde de giden hp nin yerine canon gelmişti. Şans işi derler ancak hp olunca şans faktörünün dışında kalıyor bu. Ben hp düşmanı değilim tabiki. Bu sadece bi gözlem bi tecrübe.
    O yüzden kullananların memnun olmasına ve ucuz olmasına bakarsak benim tavsiyem çift kartuş olmayan bir Canon veya Epsondur. Piyasada muadil kolay dolum kartuşu bulunan ve tercih edilen yazıcılar benim favorim durumunda şuan. Olası bir durumda elden çıkarmak daha kolaydır hemde daha ucuza gitmez.
    Diğer bi seçenek benzer şekilde bitmeyen kartuş sisteminide barındıran yazıcılar.
    Bu tercihlerden hem istediğiniz özelliklerde hemde bütçenize uygun bulmanız mümkün.

Tercih sizin.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.