Şimdi Ara

YAZICI TAVSİYESİ İSTEYENLER (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.252
Cevap
108
Favori
653.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: theged

yazıcı almak istiyorum pek bilgim yok ama marka olarak EPSON alacağım altta verdiğim iki makinanın arasındaki fark nedir işi bilen arkdaşlar biraz açıklayabilir mi 100 tlye değecek kadar bir özellik varmı. benim için önemli olan tam dolu bir kartuşla daha fazla baskı yapması önerilerinzi bekliyorumm..

248 tl :http://www.hepsiburada.com/liste/epson-bx320fw-fax-fotokopi-tarayici-wi-fi-yazici/productDetails.aspx?productId=bd09633&categoryId=4
    147 tl :http://www.hepsiburada.com/liste/epson-stylus-office-bx305f-fax-fotokopi-tarayici-yazici/productDetails.aspx?productId=bd01560&categoryId=4

Wifi-ethernet asıl önemli farkları. Bir diğer farkı ise 320de 5 kartuş var 2 siyah (daha fazla basmasi için) 800 syf basiyor. 305de ise tek siyah var 400 basiyor.

• Merhaba,

1-fiyat aralığı (ve üst limit)- 200-250 TL'ye kadar çıkabilirim ama öğrenciyim, ne kadar ucuz olursa o kadar iyi :)
    2-aylık ortalama çıktı sayısı- -------------300-400 ( sadece 1 yıl kullanacağım)
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili) -------------------ÇIKTI öncelikli, ama tarayıcısı olursa daha iyi olur.
    4-özEllikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz. ------------- Farkı bilmiyorum, tercihim yok.
    5-Renkli çıktı gerekli mi (renkli Lazer Yazıcılar fiyatları diğerlerinden yuksektir) ? Siyah-beyaz yeterli.
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız? Yurt dışında yaşıyorum, o nedenle ayda bir gidip doldurtamam, 3 ay kadar idare etmesi lazım, sonra doldurabilirim veya ucuzsa kartuşu da alabilirim.
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı? Yok
    8-Fax özelliği isteniyor mu? Hayır
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) Ethernet olmasın. USB veya wifi olabilir.

Yardımcı olursanız sevinirim. Ben yurtdışında okuyorum, Türkiye'den yazıcı alıp getirmek istiyorum. Burada çok pahalı ve seçenek pek yok. Boyutları ne kadar küçük olursa o kadar iyi olur benim için. 1 yıl kullanacağım. Bu haftasonu almam lazım, o nedenle umarım çabuk bir cevap gelir sizden.

Yardımlarınız için teşekkürler.

• Merhabalar,

Bende ev için yazıcı-tarayıcı-fotokopi vb. makina almayı düşünüyorum..
    Şimdiye kadar hiç yazıcı almadım.. O yüzden hiç bilgim yok..
    Nette araştırmalarıma göre yazıcıda en önemli hususlardan biri kartuş, dolum vb. olayın ucuz ve uzun süreli gitmesi
    Bencede 100 TL yazıcı alıp 150 TL toner kartuş vb. vermek mantıklı değil..

Bana gelecek olursak.. Yazıcı sırf evde olsun diye alıcam.. Belki 1 ay hiç çıktı almıcam belki ayda en fazla 20-30 sayfa alıcam..
    Renkli olabilir (Renkli olması cihazlamı alakalı yada kartuşlamı alakalı bilemiyorum)
    Tarayıcı (çok lazım değil ama olsun ilerde lazım olabilir) fotokopi de olsun..
    Dediğim gibi almak için alıcam yazıcıyı ilerde lazım olur diye..
    Önemli olan kartuş, dolum olayı.. ucuz olacak ve uzun süre beni idare edeccek..

Bütçe 100-200 TL arası..

Saygılarımla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulusi

Merhabalar,

Nette araştırmalarıma göre yazıcıda en önemli hususlardan biri kartuş, dolum vb. olayın ucuz ve uzun süreli gitmesi

Bana gelecek olursak.. Yazıcı sırf evde olsun diye alıcam.. Belki 1 ay hiç çıktı almıcam belki ayda en fazla 20-30 sayfa alıcam..
    Renkli olabilir (Renkli olması cihazlamı alakalı yada kartuşlamı alakalı bilemiyorum)

Bütçe 100-200 TL arası..

Saygılarımla..

resmen içimdekini yazmış bende istiyorum böyle bir tavsiye

• quote:

Orijinalden alıntı: lEddYl

quote:

Merhabalar,

Bütçe 100-200 TL arası..

Saygılarımla..

Duygularımız bir..
    Tavsiyeyi de bir bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: goldinkbilişim

quote:

Orijinalden alıntı: isitok

1-fiyat aralığı: 200-300
    2-aylık ortalama çıktı sayısı :150-200
    3-çok fonksiyonlu mu: yazıcı tarayıcı fotokopili
    4-özEllikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz: farketmez
    5-Renkli çıktı gerekli mi: olsa iyi olur
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız? evet
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı? mümkünse canon
    8-Fax özelliği isteniyor mu? olmasa da olur
    9- Bağlantı türü tercihi: ethernet ve/veya wifi

şimdiden teşekkürler.

mrb
    sorulara net cevaplar vermediğiniz çin ben de size net bir yazıcı tavsiye edemeyeceğim ama
    HP Deskjet 3070A yazıcıyı araştırın umarım işinize yarar.

http://www.ucuzu.com/yazici-c3134/hp/deskjet-3070a-b611a-p49854345/

Merhaba,

Canon MX435'i nasıl bilirsiniz? HP Deskjet 3070A'ya göre artıları eksileri nelerdir?
    Teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

1-fiyat aralığı: 200-300
    2-aylık ortalama çıktı sayısı :150-200
    3-çok fonksiyonlu mu: yazıcı tarayıcı fotokopili
    4-özEllikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz: farketmez
    5-Renkli çıktı gerekli mi: olsa iyi olur
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız? evet
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı? mümkünse canon
    8-Fax özelliği isteniyor mu? olmasa da olur
    9- Bağlantı türü tercihi: ethernet ve/veya wifi

şimdiden teşekkürler.

mrb
    sorulara net cevaplar vermediğiniz çin ben de size net bir yazıcı tavsiye edemeyeceğim ama
    HP Deskjet 3070A yazıcıyı araştırın umarım işinize yarar.

http://www.ucuzu.com/yazici-c3134/hp/deskjet-3070a-b611a-p49854345/

Merhaba,

Canon MX435'i nasıl bilirsiniz? HP Deskjet 3070A'ya göre artıları eksileri nelerdir?
    Teşekkürler

Mx435 kablosuz yazıcı tarayıcı fotokopi fax özelliğine sahip bir yazıcı. Ancak 2 kartuş sistemiyle calişip baskı adetleri düşük ve kartuşları pahali bir yazıcıdır. 2 kartuşlu yazıcılarda bir renk bittiğinde bütün renkli kartuş değişmek zorunda kalır.

3070 modeli ise kablosuz yazıcı tarayıcı fotokopi özelliğine sahip bir yazıcı. 4 kartuş sistemiyle caliştigi için sadece biten rengi değiştirme özelliğine sahipsiniz ve kartuş fiyatlari 435 e göre daha uygundur.

Eğer faxlı ve kablosuz bir yazıcı istiyorsanız Hp 4625 modeline bakın. Biraz pahalidir ancak kartuş fiyatlari uygundur. Eğer daha ucuz bir makina isterseniz Epson Bx305FW Plus modelini alabilirsiniz.

Faxa gerek yok dersenizde 3070 modeli yerine direk Epson Sx435W modelini alın. Hem baskı kalitesi daha iyidir hemde dolan kartuş sistemi sayesinde cok ucuza baskı alırsınız ;)

• quote:

Merhabalar,

Bütçe 100-200 TL arası..

Saygılarımla..

Bize tavsiye yokmu Hocam..

• quote:

quote:

quote:

Merhabalar,

Bütçe 100-200 TL arası..

Saygılarımla..

Duygularımız bir..

evde bulunsun diye alıyorsanız bunu alın :

orjinal kartuşlar bitmeye yüz tutuncada bunu alın :

yıllarca mutlu mesut yaşarsınız.

NOT: bu yazıcı epsonun giriş seviyesi bir modelidir baskıları fena değildir ama baya yavaştır. eğer hızlı birşey lazımsa sx serisin üst modellerine bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: chungkingexpress

quote:

quote:

quote:

Merhabalar,

Bütçe 100-200 TL arası..

Saygılarımla..

Duygularımız bir..

evde bulunsun diye alıyorsanız bunu alın :

http://www.hepsiburada.com/liste/epson-stylus-sx130-murekkep-puskurtmeli-fotokopi-tarayici-yazici/productDetails.aspx?productId=bd132105&categoryId=4&SKU=BD132105&utm_source=donanimhaber&utm_medium=banner&utm_term=donanimhaber&utm_content=bar_epsontyrc&utm_campaign=bilgisayar

orjinal kartuşlar bitmeye yüz tutuncada bunu alın :

http://cescesor.com/Epson-T1281-T1284-Uyumlu-CESCESOR-Otoreset-Cipli-Kolay-Dolum-Kartusu-Dolan-Kartus-Seti-Dolabilen-Kartuslari,PR-4062.html

yıllarca mutlu mesut yaşarsınız.

NOT: bu yazıcı epsonun giriş seviyesi bir modelidir baskıları fena değildir ama baya yavaştır. eğer hızlı birşey lazımsa sx serisin üst modellerine bakın.

Tavsiye için teşekkürler..

• * evde kullanicam, ogrenciyim
    *200 sayfa kadardir sanirim.
    *renkli ciktiya gerek yok
    *yazici ozelliginin yaninda olursa fotokopi olabilir, olmasa da olur onemli degil. Ama yazici kartuslu yerine lazerli olursa daha iyi gibi..
    *fiyat max 150 tl olabilir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de sormak istiyorum.

aylık yaklaşık 300 sayfa siyah gri beyaz renkli çıktı alabilecegim bir yazıcı istiyorum.

başka hiçbir özelliğe ihtiyacım yok.

teşekkürler

• Konuyu açan arkadaşa, yardımcı olan tüm dostlara şimdiden teşekkür ederim.
    Alacağım yazıcıyı iş yerinde kullanmayı planlıyorum.

1-fiyat aralığı (ve üst limit): 300-500TL
    2-aylık ortalama çıktı sayısı: 1000 civarı
    3-çok fonksiyonlu mu: Evet
    4-özellikle laser yazıcı olması tercihimdir.
    5-Renkli çıktı gerekli değil.
    6- Dolum yaptırmakla uğraşmayabilirim. Kolay ulaşılır olursa satın alır takarız.
    7- Tercih ettiğim marka model yok ama güvenilirlik ön planda elbette.
    8-Fax özelliği isteniyor mu? Fax olursa çok iyi olur.
    9- Bağlantı türü tercihi wifi :) Fakat fiyatta çok dalgalanma yapacaksa usb de olur.
  • 1-fiyat aralığı: 0-500 tl
    2-aylık ortalama çıktı sayısı: değişken 0-500 yine
    3-çok fonksiyonlu mu: evet
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz. Laser
    5-Renkli çıktı gerekli mi: Hayır
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız: Evet kesinlikle
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı? En iyisi olsun, brother duydum bir de rex rotary
    8-Fax özelliği isteniyor mu?hayır
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) wifi olsa iyi olur ama pahalıysa çok da şart değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukat -- 14 Ekim 2012; 1:52:08 >
  • 1-fiyat aralığı -üstlimit 600
    2-aylık ortalama çıktı sayısı max 800 çıktı .fotokopide aylık 300 olur.3-çok fonksiyonlu mu -fotokopi-yazıcı-tarayıcı
    4-özEllikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz. laser
    5-Renkli çıktı gerekli mi (renkli Lazer Yazıcılar fiyatları diğerlerinden yuksektir) ? renkli gerek yok
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız? dolum yaptıracağım.çip derdi olmasa iyi olur.
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı? yok
    8-Fax özelliği isteniyor mu? hayır
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) wifi iyi olur üst limiti geçerse gerek yok wifiye usb olsun
  • merhaba arkadaşlar
    son 4-5 gündür gerek işlerimin yoğunluğundan gerekse donanım haber forumunda yaşanan problemlerden ötürü sorularınıza cevap veremedim ancak bu pazar günü fırsattan istifade acizane cevaplamaya çalışacağım

kusura bakmayın teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: isevenn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isevenn

1-fiyat aralığı: 100-250
    2-aylık ortalama çıktı sayısı: 30-150 arası
    3-çok fonksiyonlu mu: sadece yazıcı
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz: laser
    5-Renkli çıktı gerekli mi: yalnizca siyah
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız? (chip problemi olmadan toneri omrunun yettigince doldur-t-acam.)
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı? Yok.
    8-Fax özelliği isteniyor mu? Hayir.
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi): usb
    Not: yukarıda da bahsettigim gibi chip problemi olmamasi ve tek tonerle max baski almam onemli.

mrb
    2000 - 2500 sayfa ve üzerindeki toner kapasitesi olan yazıcıların fiyatı çok pahalıdır.
    o nedenle size HP 285A toner kullanan
    HP LaserJet Pro P1102w WI-FI Yazıcı (CE657A)

veya hp 278A kullanan
    HP LaserJet P1606dn Yazıcı (CE749A)

yazıcılar aylık kullanım miktarına bakarsanız size uyar.

278 ile 285 yazıcı tonerleri aslında aynı tonerdir ancak ufak tefek minik ayrıntılar nedeniyle birbirine uymaz.

Hp P1102'ye karar verdim. Peki bu modelde chip, drum vb. gibi problemler var mi? Ve ayrica full toner verimi nasil, kac sayfa civari?

mrb
    bu tonerin tam dolu modelinden ortalama 1500 sayfa çıktı alınabilir.
    dolumu 20 tl dir. ilk dolumda silik yazma problemi olabilir bu durumda dram değiştirmek gerekir.
    çip var ama değiştirmeye gerek yok.
    ayrıca sitemizde muadil ithal sıfır tam dolu toneri 38 tl den satılmaktadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ScMoney

1-fiyat aralığı (ve üst limit) =150 Tl ye kadar

2-aylık ortalama çıktı sayısı 50-80 arası ancak sürekli değil.Hiç kullanılmadığı aylar bile olacak.

3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili) =çok fonksiyonlu.

4-özEllikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.= farketmez

5-Renkli çıktı gerekli mi (renkli Lazer Yazıcılar fiyatları diğerlerinden yuksektir)= Gerekli

6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız? =Fiyatları Yüksek olmadığı takdirde hayır.

7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı? =hayır

8-Fax özelliği isteniyor mu? =hayır

9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) =farketmez

Öenerinizi bekliyorum.

mrb hocam
    bu şartlarda hp 2060 almanızı öneririm ancak inkjet yazıcıları uzun süre kullanmadığınızda mürekkep kuruma problemi yaşanabilir.
    o nedenle 15-20 günde 1 deneme sayfası almanızı ve de yazıcının kapatma düğmesine basmadan fişini çekerek kapatmamanızı tavsiye ederim
    Neden? yazıcının içerisinde kartuşların ağzını kapatan ve mürekkebin kurumasını önleyen bir hazne var. kapatma düğmesine bastığınızda yazıcının kartuşları bu haznede saklanır. sorun yaşanmaz. ama kapatma düğmesine basmadan yazıcının güç kablosunu çekerek kapatırsanız kartuşlar ortada kalabilir. ve kurumaması için bir neden kalmaz.

• mrb arkadaşlar
    ekte eklenen resimlerde güncel kartuş fiyatlarını bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jr.Gamer

1- İstediğim özellikleri karşılayan f/p'si en iyi olan makinayı almak istiyorum belli bir limitim yok. Zaten istediğim makina tipi çok pahalı ürünler değil.
    2-aylık ortalama çıktı sayısı: Tez öğrencisi olduğum için bu durum değişkenlik gösterebiliyor, ne gibi bir önemi var bilmiyorum ama 300-400 sayfa en azından almam gerekebilir diye düşünüyorum.
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili) Eğer f/p'si uygun olursa olabilir ama yok değilse çok mühim değil öncelikli olarak yazıcı arıyorum.
    4-özEllikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz. LASER lütfen
    5-Renkli çıktı gerekli mi (renkli Lazer Yazıcılar fiyatları diğerlerinden yuksektir) ? S/B olması yeterli.
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız? Mümkünse evet..
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı? HP kullandım ve memnundum ama özellikle şu marka olsun demiyorum.
    8-Fax özelliği isteniyor mu? Hayır gerek yok.
    9- Mümkünse Wifi değilse USB

İsteklerim kısaca böyle eğer bir önemi varsa aylık çıktı sayımı azaltıp tez çıktılarını özalitçilerden alabilirim orası biraz esnetilebilir yani. Ayrıca fiyat aralıklarını bilmiyorum ama eğer kullanışlı ve çoook uçuk fiyatlı değillerse
    Laser A3 yazıcısı önerisinde de bulunabilirseniz sevinirim. Mimar olarak ihtiyacım oluyor sık sık.

HP LaserJet Pro P1102 Yazıcı sanırım siyah beyaz çıktı işlerinizi görebilirsiniz.
    ancak a3 lazer yazıcıların fiyarları yüksektir. hp 5200 yazıcıyı kontrol edebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.