Şimdi Ara

YAZICI TAVSİYESİ İSTEYENLER (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.252
Cevap
108
Favori
653.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E fatura basmak için renkli çıktı verebilen ayda en fazla 150 sayfa çıktı alacagımız bir yazıcı lazım. Wifi çift taraflı baskı falan hiç önemli değil. Sorunsuz ve f/p bir ürün lazım.
    Aklıma bunlar geldi ne tavsiye edersiniz bütçe 500- 900 arası ama 500tl iş görürse oda olur illa 900 vermek şart değil
    Epson 3151
    Hp 315

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onursumer

eğer standart 80gr a4 kağıt kullanırsanız soluk olur hatta canonda default ayarları duz kağıda berbat otesi basar illa ayar yapmak gerekir

fotoğraf tarzı şeylerde kağıt minimum 120 gr olmalı

Alıntıları Göster
    Fotoğraf basacağım için kullanacağım kağıt fotoğraf kağıdı olacaktır. A4 kağıdına fotoğraf basmayacağım. Soluk olup olmayacağını merak ettiğim konu 10*15 fotoğraf kağıtları için.
  • Hp destkjet 2130 nasıldır arkadaşlar 170 tl ye ? Evde dersler vs için ara sıra çıktı alıcam sadece. Aylık 100 sayfayı geçmez heralde. Kartuş toner işleri nasıldır ? Siyah beyaz çıktı için en ekonomik ürünü tavsiye ederseniz sevinirim.
  • Arkadaşlar 300-400 TL araliginda evde kullanılmak üzere sarf malzemesi uygun fiyatlı,tarayıcili A4 yazıci ne tavsiye edersiniz ?
  • 1-fiyat üst limit)............................................................................: 800-1200 tl
    2-aylık ortalama çıktı sayısı............................................................: düzensiz aralıklarla fotoğraf - yılda 30-40 adet belki
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)....: olmazsa eski yazıcının tarayıcısını falan kurarız, olursa da iyi olur.
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.........................: mürekkep kuruduğu için kartuş atmaktan bıktım, bazen 1 çıktı 1 kartuş maliyetine geliyor malum...
    5-Renkli çıktı gerekli mi?................................................................: kesinlikle ve fotoğraf kağıdına, mahkumlara ailelerinin fotoğraflarını göndereceğiz.
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?.............: eli yüzü düzgün çıktı alabileceksem dolum da olur.
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?...................: hayır
    8-Fax özelliği isteniyor mu? ............................................................: hayır
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ......................................: wifi olsun android telefondan bile çıktı alsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: muthanth

Fotoğraf basacağım için kullanacağım kağıt fotoğraf kağıdı olacaktır. A4 kağıdına fotoğraf basmayacağım. Soluk olup olmayacağını merak ettiğim konu 10*15 fotoğraf kağıtları için.

Alıntıları Göster
    fotoğraf kağıdında zaten kullanıcağın kağıt cinsine gore çok iyi çıktı alırsın fazlasıyla tatmin eder diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: crash_bandicoot

Hp destkjet 2130 nasıldır arkadaşlar 170 tl ye ? Evde dersler vs için ara sıra çıktı alıcam sadece. Aylık 100 sayfayı geçmez heralde. Kartuş toner işleri nasıldır ? Siyah beyaz çıktı için en ekonomik ürünü tavsiye ederseniz sevinirim.
    alırken ucuz fakat kartuş maliyeti ve çıktı oranı çok kotu hiç alma daha iyi düşünüyorum

inkjet olarak yükselen kurla çok mantıklı cihaz kalmadı ama içlerinde kartuş olarak en çok basanı sanırım canonda 46-56 kullanan 414,474 vs serisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Arkadaşlar 300-400 TL araliginda evde kullanılmak üzere sarf malzemesi uygun fiyatlı,tarayıcili A4 yazıci ne tavsiye edersiniz ?
    o rakama kartuşlu olarak en mantıklısı pixma e4240 olur ama sarf malzeme konusunda çok uygun demesi zor set fiyatı 200tl civarındadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: eserb

1-fiyat üst limit)............................................................................: 800-1200 tl
    2-aylık ortalama çıktı sayısı............................................................: düzensiz aralıklarla fotoğraf - yılda 30-40 adet belki
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)....: olmazsa eski yazıcının tarayıcısını falan kurarız, olursa da iyi olur.
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.........................: mürekkep kuruduğu için kartuş atmaktan bıktım, bazen 1 çıktı 1 kartuş maliyetine geliyor malum...
    5-Renkli çıktı gerekli mi?................................................................: kesinlikle ve fotoğraf kağıdına, mahkumlara ailelerinin fotoğraflarını göndereceğiz.
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?.............: eli yüzü düzgün çıktı alabileceksem dolum da olur.
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?...................: hayır
    8-Fax özelliği isteniyor mu? ............................................................: hayır
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ......................................: wifi olsun android telefondan bile çıktı alsın.
    fotoğraf basıcağınız için tanklı olarak tercih etmeniz gerekicek kartuşla baş edilmesi zor olur maliyet olarak

seçenek olarak ise

epson 3151 veya airprint de olsun dersen epson 3160 fazlasıyla fazlasıyla iş gorur

alternatif olarak canon 3411 tercih edebilirsin ama onda airprint yok sadece wifi direct mevcut

iki turlude uygulamayla ios da androidde çıktı verir

tanklıda farklı alternatiflerde mevcut ama konu fotoğraf olunca acıkcası bu iki markadan başkasına güvenmiyorum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: saubjk06

1-fiyat üst limit 700-800
    2-aylık ortalama çıktı sayısı :500
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)....: farketmez sadece yazici olabilir
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz : farketmez 
    5-Renkli çıktı gerekli mi?: evet 
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?: evet 
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?: epson,canon vs
    8-Fax özelliği isteniyor mu?:hayır 
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) :wifi olursa iyi olur
    eğer renklerle ve fotoğrafla çok detaysal işin yoksa

brother t510w senin ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılar şuan fiyatı daha uygun diğer markalara gore ve daha fonksyonel
  • onursumer kullanıcısına yanıt
    Hocam HP Deskjet Advantage 3635 nasıl ? Mürekkepleri uygun fiyatlı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Hocam HP Deskjet Advantage 3635 nasıl ? Mürekkepleri uygun fiyatlı .
    3635 dediğin modele gore kıyasla daha iyi kartuş numarası 652 haliyle daha çok basıyor daha ekonomik bu senin bahsettiğin kullanıma daha uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: onursumer

fotoğraf basıcağınız için tanklı olarak tercih etmeniz gerekicek kartuşla baş edilmesi zor olur maliyet olarak

seçenek olarak ise

epson 3151 veya airprint de olsun dersen epson 3160 fazlasıyla fazlasıyla iş gorur

alternatif olarak canon 3411 tercih edebilirsin ama onda airprint yok sadece wifi direct mevcut

iki turlude uygulamayla ios da androidde çıktı verir

tanklıda farklı alternatiflerde mevcut ama konu fotoğraf olunca acıkcası bu iki markadan başkasına güvenmiyorum ben

Alıntıları Göster
    öncelikle tavsiye için teşekkür ederim.

ben bu mürekkep kuruma mevzusundan şikayetçiyim. Ink tank tipi yazıcı alırsam, bunda mürekkep kuruma olmuyor mu? Ne bileyim 1 ay çıktı almasam, atıp gitsem... Böyle bir şey olmuyorsa hemen tavsiye ettiğiniz yazıcıdan sipariş vereyim.

Bir ikinci sorumda şu; ben mesela gidip bir renkli lazer yazıcı olan Lexmark CS417DN alsam, kartuş kuruma derdinden kurtulsam, kötü bir seçim mi yapmış olurum? Maliyet olarak ciddi farklar var mıdır?

• Merhabalar arkadaşlar,

Eve bir yazıcı alıcam ayda 40-50 sayfa çıktı alırız ve çoğunluğu siyah beyaz olacak. Kartuş ücreti yüksek olmayan (lazer ya da mürekkepli de olur)
    Mümkünse wi fi özelliği olan ve macbook ile entegreli çalışabilecek bir yazıcı arıyorum. Tavsiyeniz nedir?
    11.11 için biraz kupon toplamıştım belki indirimle daha uygun fiyata mal edebilirim.

Edit: 1-fiyat üst limit)............................................................................: 500 tl
    2-aylık ortalama çıktı sayısı............................................................: 40-50 adet
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)....: yazıcı, fotokopi olması yeterli.
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.........................: maliyeti ucuz olması yeterli. (Doldurulabilir kartuş ya da mürekkepli olabilir)
    5-Renkli çıktı gerekli mi?................................................................: (Çok az renkli gerekli oluyor fiyat avantajı olacaksa siyah beyaz olabilir)
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?.............: (dolum yaptırmak önceliğim, hatta kendimde internetten alıp manuel doldurabilirim)
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?...................: (Hp, canon bunları hep piyasada görüyorum öncelik olabilir)
    8-Fax özelliği isteniyor mu? ............................................................:(Fax istemiyorum)
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ......................................:(wi fi ve macbook için destek kesinlikle önemli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muharrem.05 -- 12 Kasım 2019; 10:48:56 >

• 1-fiyat üst limit)............................................................................: 500-1000 TL arası
    2-aylık ortalama çıktı sayısı............................................................: işyeri sürekli siyah beyaz A5 çıktı aylık 3000
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)....: sadece yazıcı yeterli
    -özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.........................: bu konuda kararsızım sizden yardım bekliyorum.
    5-Renkli çıktı gerekli mi?................................................................: gereksiz sadece siyah lazım
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?.............: muadil almayı pratik bulurum
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ......................................: usb yeterli

Merhaba,
    Öncelikle şuan kullandığım bir lazer yazıcı var ama hiç memnun değilim. samsung M2070W kullanıyorum.
    Muadil toner alıyorum 3-4 gün sonra mürekkepler kağıta geçmeye başlıyor, yavaş çıkartıyor.
    Toneri para vermekten kurudum resmen .
    Daha önce hp p1102 kullanıyordum yıllardır teklemeden muadil toneri takıp direk çalıştırıp uzun süre kullanıyordum. Ama bu yazıcı işimi görmedi
    Sadece A5 Yazdırıyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim

• yaklaşık 500 adet 10x15 cm fotoğraf kağıdına baskı yapmam gerekiyor. en ucuz hangi yazıcı ile halledebilirim.

not: fotoğraf baskı kalitesinin orta kalite de olması yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: eserb

öncelikle tavsiye için teşekkür ederim.

ben bu mürekkep kuruma mevzusundan şikayetçiyim. Ink tank tipi yazıcı alırsam, bunda mürekkep kuruma olmuyor mu? Ne bileyim 1 ay çıktı almasam, atıp gitsem... Böyle bir şey olmuyorsa hemen tavsiye ettiğiniz yazıcıdan sipariş vereyim.

Bir ikinci sorumda şu; ben mesela gidip bir renkli lazer yazıcı olan Lexmark CS417DN alsam, kartuş kuruma derdinden kurtulsam, kötü bir seçim mi yapmış olurum? Maliyet olarak ciddi farklar var mıdır?

Alıntıları Göster
    malesef kuruma kısmı mürekkepli her makine için geçerli

fakat şunu belirtmekte fayda var , kartuşlu makinelerde zaten 5-6ml murekkep olduğundan çozmek çok zor oluyordu bu işi

tanklı cihazlarda zaten tank haznesi ve borularda hava teması olmadığı için mürekkep kuruma şansı yok

sadece baskı kafasında puskurtulen noktada kalan atık mürekkepler bir sure sonra kuruduğu için tıkanmalara neden oluyor

şuan canon epson brother gibi markalarda zaten kafa temizleme uygulamaları mevcut %90 ihtimallede sorun çozuluyor

lexmark a gelince lazer makineler fotoğraf basımına uygun değil , duz kağıt alıp renkli çıktı alırsın tabi ama fotoğraf kağıdına fotoğraf basamazsın

ve maliyet olarak anca tolum veya muadil yapman lazımki seni maliyet olarak az yorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: drilldozer

yaklaşık 500 adet 10x15 cm fotoğraf kağıdına baskı yapmam gerekiyor. en ucuz hangi yazıcı ile halledebilirim.

not: fotoğraf baskı kalitesinin orta kalite de olması yeterli
    canon G1411 veya epson L1110 sadece printer

içindeki mürekkeplerle basarsın fazlasıyla başka bişe bakmana gerek yok
  • blank42 kullanıcısına yanıt
    hp kullandığın ve memnun kaldığın modele muadil canon 6030 alabilirsin

veya şuan çok uyguna pro bi cihaz satılıyor samsung sl-m4020 çok iyi incelemeni tavsiye ederim
  • onursumer kullanıcısına yanıt
    dostum ilgin için çok teşekkür ederim.iyi günler
  • 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.