Şimdi Ara

YAZICI TAVSİYESİ İSTEYENLER (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.251
Cevap
108
Favori
652.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sentez*

8 bin baskıda HL 6180 tavsiye eder misiniz? Fotokopi ihtiyacım yok sadece çift taraflı, yüksek kapasite tonerli ve çipsiz wifili makine arayışım var.
    drumları ortalama 25-30bin sayfa omurlu yazıcı temizse alınabilir fiyatta uygunsa drum un 3/1 omru gitmiş olarak düşünün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Arkadaşlar 600-800 TL arasi evde kullanilmak üzere dolum tankli cihaz ne tavsiye edersiniz ? Çok yoğun kullanmasak mürekkepleri kuruma yaparmi ? Birde bu fabrika çıkışı tankli yazicilarda mürekkep bitince kendileri açık mürekkep satıyormu ? Yoksa başka marka murekkepmi koyacağız ?
    eğer uzun sure kullanmazsanız evet baskı kafasında kalan atık mürekkepler kuruma yapar , onun dışında zaten firmalar makineleri ile uyumlu murekkep satıyorlar farklı mürekkep arayısına gerek kalmıyor

ev için epson 3151, canon 3411 , brother T510 gibi alternetifleriniz mevcut evde hepsi iş yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar5959

1-fiyat üst limit)............................................................................: 800 TL ile 1300 TL
    2-aylık ortalama çıktı sayısı............................................................: 250 ile 350 Adet (renkli arkalı önlü)
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)....: Evet
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.........................: Cevap yok (Hızlı olması önemli sadece)
    5-Renkli çıktı gerekli mi?................................................................:Evet
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?.............: Fark Etmez (maliyeti düşük olması önemli)
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?...................: yok
    8-Fax özelliği isteniyor mu? ............................................................:Önemli Değil
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ......................................: Önemli Değil
    hız gerekliliğinden dolayı lazer makine tercih etmelisiniz

eskisi gibi çok alternatifte yok şuan baktığımda brother 3270 i bi inceleyin derim

• quote:

Orijinalden alıntı: erayx1907

1-fiyat üst limit ........ ........ ...... ........ ....... ......... ........: 500-900 TL
    2-aylık ortalama çıktı sayısı ...........................................: 500-5000 sayfa.
    3-çok fonksiyonlu mu(sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili):Tarayıcı yazıcı fotokopi olsun. Fax çok önemli değil.
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.................: Laser.
    5-Renkli çıktı gerekli mi?..... ... ..... ...... ......... ... ... .. ...... ....: Hayır.
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?..... Muadil toner tercih ediyorum.
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?........... Hp kullanıyordum memnundum ama çok önemli değil.
    8-Fax özelliği isteniyor mu? ................ ............ .. ... .... ... .. .: Çok önemli değil.
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ....... ........ .......... :Usb, ethernet.
    aylık 5000 sayfaya kadar rahat kulanabiliceğiniz o bütçe aralığında pek lazer makine kalmadı

• onursumer kullanıcısına yanıt
    350 tlye ayarlayıp almış bulundum cevap gelene kadar hızlı ve güzel bir cihazmış. Tek eksisi fazla büyük. Hl1111 in hem boya hem ene nerdeyse 2 katı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • onursumer kullanıcısına yanıt
    aylik 500 sayfa maximum oda :)
    peki daha dusuk butceli Brother MFC-L2716DW nasil olur. kagit uzerinde iyi gibi duruyor. bize sknti cikarir mi? yada cok alakasiz mi bir secenek sordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HP Smart Tank 530 Wireless All In One Yazıcı 4SB24A

Nasıl bu ?
  • 1-fiyat üst limit)............................................................................:1500 TL
    2-aylık ortalama çıktı sayısı............................................................: 100 - 300
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)....: Çok fonksiyonlu
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.........................: Inkjet
    5-Renkli çıktı gerekli mi?................................................................: Evet
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?.............: Evet
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?...................: hp
    8-Fax özelliği isteniyor mu? ............................................................: Hayır
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ......................................: wifi

O8720 var, 653 XL kartuş aldık 3 kere altı ayda cok pahalı. Tanklı yazıcı nasıl onerirmğisiniz ?

Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: hayansame

aylik 500 sayfa maximum oda :)
    peki daha dusuk butceli Brother MFC-L2716DW nasil olur. kagit uzerinde iyi gibi duruyor. bize sknti cikarir mi? yada cok alakasiz mi bir secenek sordum
    tam olur o cihaz aslında dediğin kullanıma tek eksiği çift taraflı tarama fotokopi eksik onun dışında herşey bu makinelere benzer
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackwalsh

1-fiyat üst limit)............................................................................:1500 TL
    2-aylık ortalama çıktı sayısı............................................................: 100 - 300
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)....: Çok fonksiyonlu
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.........................: Inkjet
    5-Renkli çıktı gerekli mi?................................................................: Evet
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?.............: Evet
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?...................: hp
    8-Fax özelliği isteniyor mu? ............................................................: Hayır
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ......................................: wifi

O8720 var, 653 XL kartuş aldık 3 kere altı ayda cok pahalı. Tanklı yazıcı nasıl onerirmğisiniz ?

Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim...
    kartuş maliyetini bir kenara bırakırsak 8720 çok iyi bir yazıcı

eğer tanklıya geçersen 1 çift taraflı tarama ve baskıdan vazgeçmen gerek 2 baskı hızı dk da 20 lerden 10 lara duşmen gerek

eğer bu senin için sorun değil ise

seri tarama gerekiyorsa fakslı olarak bunlar

brother t810 , epson L5190 veya hp 615 değerlendirilebilir

seri taramaya ihtiyacın yoksa

direk bu modellerin 3 u bir arada olanlarını değerlendirebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: jackwalsh

HP Smart Tank 530 Wireless All In One Yazıcı 4SB24A

Nasıl bu ?
    beklentine kullanıcağın amaca gore iyide olabilir kotude
  • 1-fiyat üst limit)............................................................................:700-1000 TL
    2-aylık ortalama çıktı sayısı............................................................: 500
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)....: çoklu
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.........................:farketmez. bir süre sonra hızlı basması önemli olabilir.
    5-Renkli çıktı gerekli mi?................................................................:hayır
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?.............:bilmiyorum.
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?...................:yok
    8-Fax özelliği isteniyor mu? ............................................................:hayır
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ......................................:farketmez

selam arkadaşlar,
    yazıcı cahiliyim. o nedenle bazı şeyleri bilmiyorum diye yazdım. yazıcı home office çalışma için gerekli olacaktır. şu an için sadece fatura+irsaliye basacak. arada scan etme işi gerekebilir. sessiz olması, nispeten hızlı olması, satın alma + kartuş/toner ve kağıt maliyetleri konusunda tasarruflu olması tercihimdir.

başka dikkat etmem gereken bir şey varsa belirtebilirseniz çok sevinirim. şimdiden çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: qzwxec

1000 ₺ civarında bulabildiğim 3 seçenekten biriydi, diğer ikisi Kyocera FS-1060Dn ve Brother HL-L2365DW idi. 1500 liraya Epson AL-M320DN ve HP LaserJet Pro M501DN önerdim, sadece Samsung kabul edildi.

Vatan Bilgisayar'da 899 ₺'ye satılan yazıcıyı, bir kamu kurumu olduğumuz için 1200 ₺'ye almaya karar verdik Haliyle parası da sizin cebinizden çıkacak, kesenize bereket.
    SAMSUNG PRO XPRESS SL-M4020ND MONO LASER YAZICI aldık, pişman olduk. Kağıt kaseti tepeleme dolu değilse, kağıt almıyor, kaseti boş görüyor. Samsung marka tek bir iyi yazıcı görmedim, HP satın aldığı için düzelmiştir diye düşünmüştüm ama yok, Samsung hala çöp.

• quote:

Orijinalden alıntı: saint2626

1-fiyat üst limit)............................................................................:700-1000 TL
    2-aylık ortalama çıktı sayısı............................................................: 500
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)....: çoklu
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.........................:farketmez. bir süre sonra hızlı basması önemli olabilir.
    5-Renkli çıktı gerekli mi?................................................................:hayır
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?.............:bilmiyorum.
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?...................:yok
    8-Fax özelliği isteniyor mu? ............................................................:hayır
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ......................................:farketmez

selam arkadaşlar,
    yazıcı cahiliyim. o nedenle bazı şeyleri bilmiyorum diye yazdım. yazıcı home office çalışma için gerekli olacaktır. şu an için sadece fatura+irsaliye basacak. arada scan etme işi gerekebilir. sessiz olması, nispeten hızlı olması, satın alma + kartuş/toner ve kağıt maliyetleri konusunda tasarruflu olması tercihimdir.

başka dikkat etmem gereken bir şey varsa belirtebilirseniz çok sevinirim. şimdiden çok teşekkürler.
    merhaba tekrar,

yardımcı olabilecek birileri var mıdır? konu cidden derin ve fikirlerinize ihtiyacım var.

teşekkürler.

• 1-fiyat üst limit)....................................................................:700-1000 TL
    2-aylık ortalama çıktı sayısı............................................................: 100-200
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)....................: önemli değil ama fark çok olmazsa tarayıcılı
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz...................................:farketmez.
    5-Renkli çıktı gerekli mi?................................................................:evet
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?...............................: hangisi hesaplıysa
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?.................................:yok

Evde tamamen hatıra fotoğraflarının basımı için kullanılacak. Evlilik, bebek, aile vb gibi. Renklerin doğru ve uzun ömürlü olması önemli. Buna ek olarak parlak renkler iyi olur ama şart değil. Foto basımı için kağıt öerisi de olursa süper olur. Şimdiden teşekkür ederim.

• 1-fiyat üst limit)............................................................................:1000TL
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.........................: Hangisi daha hesaplıysa
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?.............: Hangisi daha hesaplıysa
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?...................: Yok
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ......................................: Wifi
    Yazıcı konusunda pek fazla bilgim yok. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...

• masrafsız uzun süre kullanacağım üst limiti 1200 lira olan tanklı yazıcı önerir misinz.sarf malzemeleri uygun olan
  • Merhaba Daha önce konuşmuştuk burada öneri vermiştiniz bana ancak tekrar sorum var size yardımcı olabilirseniz sevinirim.

epson L3151 L3160 , brother t310 gibi markalara baktım.

L3160 şuanda vatanda 899 TL , 1149 TL den inmiş durumda.

yalnız aylık çıktı sayım 100 sayfa belkide daha az olacak.Arada fotoğrafta basarım diye düşünüyorum. Belki arada da mesela 1 ay boyunca çıktı almayacağım

Bunun için mürekkep kuruma olayı ne durumda olur ? Tanklı yazıcı değilde laser tonerli vs tarzı bir şeye mi yönelmeliyim ?

zamanında hp3820 marka yazıcı almıştım kartuş pahalılığından çöp oldu gitti ondan korkuyorum.

edit: hp515 nasıldır yeni görüyorum , dediğim gibi kuruma olayından dolayı başka bir cihaza mı yönelmeliyim ? oda kartuş maliyeti ile beni yorar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 30 Kasım 2019; 16:22:5 >
  • 1-fiyat üst limit)............................................................................: 700tl
    2-aylık ortalama çıktı sayısı............................................................: siyah-beyaz 60- renkli(foto) 20
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)....: sadece yazıcı yeterli
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.........................:
    5-Renkli çıktı gerekli mi?................................................................: evet
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?.............: evet
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?...................: hayır yok
    8-Fax özelliği isteniyor mu? ............................................................: hayır
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ......................................: farketmez
  • 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.