Şimdi Ara

YAZICI TAVSİYESİ İSTEYENLER (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.251
Cevap
108
Favori
652.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-fiyat üst limit)............................................................................:700-800 TL
    2-aylık ortalama çıktı sayısı............................................................: 100 - 300
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)....: Çok fonksiyonlu
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.........................: Inkjet
    5-Renkli çıktı gerekli mi?................................................................: Evet
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?.............: Evet
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?...................: Hayır
    8-Fax özelliği isteniyor mu? ............................................................: Hayır
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ......................................: Farketmez

Okulda kullanacağız arkadaşlar. Kolay doldurulabilmesi, dolum maliyeti ve en önemlisi stabil çalışma aradığımız özellikler...

Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim...

• merhaba ben yazıcı almak istiyorum yardımcı olur musunuz
    fotokopiye çok fazla ihtiyacım oluyor bazen kitap bile çıkarmak istiyorum o yüzden dayanıklı bir ürün arıyorum çift taraflı çıkarabilsin ve hizli olursa daha iyi olur aynı zamanda ekonomik olsun istiyorum lazer mi iyi kartuş mu hiç bilmiyorum hangisi daha kullanışlı hangisini doldurma daha ucuz kısacası yazıcılar hakkında hiçbir fikrim yok ama artık fotokopiciye para vermek istemiyorum dgfdgfh lütfen yardımcı olur musunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

1-fiyat üst limit)............................................................................:700-800 TL
    2-aylık ortalama çıktı sayısı............................................................: 100 - 300
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)....: Çok fonksiyonlu
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.........................: Inkjet
    5-Renkli çıktı gerekli mi?................................................................: Evet
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?.............: Evet
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?...................: Hayır
    8-Fax özelliği isteniyor mu? ............................................................: Hayır
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ......................................: Farketmez

Okulda kullanacağız arkadaşlar. Kolay doldurulabilmesi, dolum maliyeti ve en önemlisi stabil çalışma aradığımız özellikler...

Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim...
    brother T310 bakın derim fotoğraf baskısı konusunda çok başarılı değil ama sorunsuzluk olarak okula çok uygun kapalı tepsi ve ekran vs gibi şeylerin olması avantaj bakım vs menusunden bilgisayar gereksinimi olmadan yapılabiliyor

• onursumer kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
  • fiyat üst limit 600-800
    aylık ortalama çıktı sayısı 200-400
    çok fonksiyonlu mu evet
    lazer ya da inkjet lazer
    renli çıktı evet
    kartuş toner dolum evet(yani en uygun fiyata dolum yapmak istiyorum)
    tercih ettiğiniz marka yok
    fax özelliği gerek yok
    bağlantı türü pek bi fikrim yok wifi olsa iyi olur heralde
    dubleks baskı kesinlikle istiyorum (kağıt pahalandı valla )
  • Arkadaşlar kendi ofisimizde sticker basmak istiyorum. Bas-kes olayı çok pahalı olduğu için hazır kesilmiş kuşe kağıt alarak basmak istiyoruz. Aşağıdaki ürünü kullanacağız örnek olarak. Hangi yazıcı daha uygun olur. Fiyat olarak maksimum 2500 TL falan bütçemiz olur sanırım. Kuşe kağıda lazer yazıcı mı almak mantıklı, tanklı püskürtmeli mi, yardımcı olur musunuz?
    MatbaaMarketi.com
    SmartLabel Parlak Kuşe Etiket 40 mm Çaplı A4 10 Kutu Toptan
    https://matbaamarketi.com/smartlabel-parlak-ku%C5%9Fe-etiket-40-mm-%C3%A7apl%C4%B1-a4-10-kutu-toptan.html

• 1-fiyat üst limit ........ ........ ...... ........ ....... ......... ........ 2200TL-2500TL
    2-aylık ortalama çıktı sayısı ........................................... 400-500sayfa
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)fax tarayıcı yazıcı fotokopi her şey olsun
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz................. laser
    5-Renkli çıktı gerekli mi?..... ... ..... ...... ......... ... ... .. ...... .... hayır- özellikle siyah beyaz olsun.
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?..... uygun olan neyse o olsun
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?........... hayır
    8-Fax özelliği isteniyor mu? ................ ............ .. ... .... ... .. . evet
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ....... ........ .......... mobil baskı wifi çok önemli

teşekkür ederim şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayansame -- 16 Kasım 2019; 15:57:49 >
  • Merhaba.
    Ev işleri için mürekkepli yazıcı almak istiyorum. Belge, döküman, ödev ıvır zıvır çıktı sayımız aylık minimumda kalır heralde. Bazı aylar hiç baskı alınmaz tahminim.
    Fotoğraf hobim olduğu için, ortalamanın biraz üstünde foto basma yeteneği olsun isterim. Aylık foto basma sayım da, minimumda kalır diye tahmin ediyorum ama çok hoşuma giderse de, baskı sayım artabilir. Albümler falan yapabilirim.

En çok kararsızlığım, Canon mu Epson mu ? Kimi fotoda Canon önde diyor, kimi Epson önde diyor.
    Diğer kararsızlık ise tanklıya daha para vermeye değermi benim açımdan ? Yoksa elbette, tanklı kartuşludan üstündür diye düşünüyorum ???

Bu arada, muadil mürekkep kullanmak istemiyorum. Orjinal kullanırım. Wifi olmalı. Tarayıcı olsa iyi olur.

Birde 4 renk yazıcı ile 5 renk yazıcı arasında foto baskı kalitesinde çok fark olurmu ? Yani +1 farklı siyah içeren yazıcılar. pigment siyah.

6 renk yazıcılar foto konusunda, galiba profesyonel sınıfa giriyor ve ekonomik olanı yok ??? en ucuzu 2bin TL ???

Şimdiden Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allaturcha -- 15 Kasım 2019; 17:33:28 >

• Hp 415 tanklı yazıcıyı tavsiye ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hayansame H kullanıcısına yanıt
    Burdaki tavsiyeler doğrultusunda Canon 421dw aldım, şuan da çok memnunum. Ancak bu modelde fax yok. Fax kesinlikle olmalı derseniz Canon 426dw aynı yazıcının fax li hali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 bin baskıda HL 6180 tavsiye eder misiniz? Fotokopi ihtiyacım yok sadece çift taraflı, yüksek kapasite tonerli ve çipsiz wifili makine arayışım var.
  • selamlar.aylık bazda bazen 20 bazen 1000 sayfa baskı alacağım, kullanımı basit, parça fiyatları ucuz bir yazıcı arıyorum.1500 liraya kadar evde kullanacağım. her zaman olmasa da ara bir renkli çıktı da alamam gerekir.yani bazen 1-2 ay kullanmayacağım bazen de çok kullanacağım ve renkli çıktı alacağım kullanışlı, kullanımı basit,sarf malzemeleri uygun bir yazıcı arıyorum.
    bir de tanklı yazıcı mı lazer yazıcı mı daha iyidir ve neden
  • Merhaba arkadaslar
    Kyocera fs 1125 cok fonksiyonlu yazici icin yorum yapabilirmisiniz
    Fiyati ile cok dikkatimi cekiyor

Muadil toneri 30-40 tl civari
    Ne dersiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat üst limit 1500 tl
    aylık ortalama çıktı sayısı 400 sayfa a4 tek tarafli
    çok fonksiyonlu mu evet (tarayici fotokipi fax)
    lazer ya da inkjet lazer
    renli çıktı hayir
    kartuş toner dolum evet(yani en uygun fiyata ve kolaya dolum yapmak istiyorum)
    tercih ettiğiniz marka yok
    wifi özellikli

• Arkadaşlar 600-800 TL arasi evde kullanilmak üzere dolum tankli cihaz ne tavsiye edersiniz ? Çok yoğun kullanmasak mürekkepleri kuruma yaparmi ? Birde bu fabrika çıkışı tankli yazicilarda mürekkep bitince kendileri açık mürekkep satıyormu ? Yoksa başka marka murekkepmi koyacağız ?

• 1-fiyat üst limit)............................................................................: 800 TL ile 1300 TL
    2-aylık ortalama çıktı sayısı............................................................: 250 ile 350 Adet (renkli arkalı önlü)
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)....: Evet
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.........................: Cevap yok (Hızlı olması önemli sadece)
    5-Renkli çıktı gerekli mi?................................................................:Evet
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?.............: Fark Etmez (maliyeti düşük olması önemli)
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?...................: yok
    8-Fax özelliği isteniyor mu? ............................................................:Önemli Değil
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ......................................: Önemli Değil

• 1-fiyat üst limit ........ ........ ...... ........ ....... ......... ........: 500-900 TL
    2-aylık ortalama çıktı sayısı ...........................................: 500-5000 sayfa.
    3-çok fonksiyonlu mu(sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili):Tarayıcı yazıcı fotokopi olsun. Fax çok önemli değil.
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.................: Laser.
    5-Renkli çıktı gerekli mi?..... ... ..... ...... ......... ... ... .. ...... ....: Hayır.
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?..... Muadil toner tercih ediyorum.
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?........... Hp kullanıyordum memnundum ama çok önemli değil.
    8-Fax özelliği isteniyor mu? ................ ............ .. ... .... ... .. .: Çok önemli değil.
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ....... ........ .......... :Usb, ethernet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akisame

Arkadaşlar kendi ofisimizde sticker basmak istiyorum. Bas-kes olayı çok pahalı olduğu için hazır kesilmiş kuşe kağıt alarak basmak istiyoruz. Aşağıdaki ürünü kullanacağız örnek olarak. Hangi yazıcı daha uygun olur. Fiyat olarak maksimum 2500 TL falan bütçemiz olur sanırım. Kuşe kağıda lazer yazıcı mı almak mantıklı, tanklı püskürtmeli mi, yardımcı olur musunuz?
    https://matbaamarketi.com/smartlabel-parlak-ku%C5%9Fe-etiket-40-mm-%C3%A7apl%C4%B1-a4-10-kutu-toptan.html
    kağıt paketinde inkjet diyor ama kuşe olduğu için maceraya gerek yok kesinlikle lazer almalısınız

murekkepte kuruma tutmama sorunları yaşamanız olası zaten açıklamayada yazmışlar

eğer numune bulma şansınız varsa ınkjet deneyip alınabilir ekonomik olması açısından

yoksa zaten ihtiyacınıza gore bi lazer beğenip almanız gerekicek

• hayansame H kullanıcısına yanıt
    bütçenize bakarak

canon 426dw veya xerox 3345dnı alınabilir aylık 500 sayfaya fazla bile aslında :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: allaturcha

Merhaba.
    Ev işleri için mürekkepli yazıcı almak istiyorum. Belge, döküman, ödev ıvır zıvır çıktı sayımız aylık minimumda kalır heralde. Bazı aylar hiç baskı alınmaz tahminim.
    Fotoğraf hobim olduğu için, ortalamanın biraz üstünde foto basma yeteneği olsun isterim. Aylık foto basma sayım da, minimumda kalır diye tahmin ediyorum ama çok hoşuma giderse de, baskı sayım artabilir. Albümler falan yapabilirim.

En çok kararsızlığım, Canon mu Epson mu ? Kimi fotoda Canon önde diyor, kimi Epson önde diyor.
    Diğer kararsızlık ise tanklıya daha para vermeye değermi benim açımdan ? Yoksa elbette, tanklı kartuşludan üstündür diye düşünüyorum ???

Bu arada, muadil mürekkep kullanmak istemiyorum. Orjinal kullanırım. Wifi olmalı. Tarayıcı olsa iyi olur.

Birde 4 renk yazıcı ile 5 renk yazıcı arasında foto baskı kalitesinde çok fark olurmu ? Yani +1 farklı siyah içeren yazıcılar. pigment siyah.

6 renk yazıcılar foto konusunda, galiba profesyonel sınıfa giriyor ve ekonomik olanı yok ??? en ucuzu 2bin TL ???

Şimdiden Teşekkürler...
    kimisi epson renklerini kimisi canon renklerini beğeniyor ben epson taraftarıyım mesela ama bu canon kotu anlamına gelmiyor

fotoğraf basılacağı için kartuşulu olarak iyi bi alternatifiniz zaten yok eskiden olsa epson ve canonda dolan kartuşa uyumlu çok güzel modeller mevcuttu

şuan ev kullanımı olucağından 5 renk veya 6 renkli makinelere gerek yok bence

illaki farklar olur ama amator bi amaca hizmet ediyorsa iki makineden çıktı alıp yan yana koymadığınız surece aradaki farkı ayırt edebiliceğinizi düşünmüyorum

• 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.