Şimdi Ara

YAZICI TAVSİYESİ İSTEYENLER (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.249
Cevap
109
Favori
651.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: buludag89

quote:

Orijinalden alıntı: goldinkbilişim

quote:

quote:

1-fiyat aralığı (ve üst limit) : 0-200 TL
    2-aylık ortalama çıktı sayısı : 500
    3-çok fonksiyonlu mu (yazıcı, tarayıcı, fotokopi, fax) : tarayıcı olsun
    4-özEllikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz? : Lazer olması önceliktir
    5-renkli çıktı gereklimi? : Hayır gerekli değil
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız? : Dolum yapılacak
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka varmı? : Hayır yok

yok mu yardımcı olacak :S

mrb
    HP LaserJet Pro M1132 CE847A yazıcı sanırım işinizi görür ancak bu özelikte bir yazıcı fiyatı 250-300 tl arasındadır.
    tonerine dolum yapılabilir. çip değişimine gerek yok.

peki herhangi bir özellikten vazgeçsek daha ucuza bi model bulamayız mı

tarayıcı olmasın sadece monolaser çıktı almak isterseniz kampanyalı fiyattan xerox 3040 satın alabilirsiniz.
    fiyatı: 132 tl
    toner bitince 15 tl ye resetleme yazılımını (henüz satışta yok ancak yakın zamanda satışa çıkacaktır.)bizden satınalabilirsiniz.

www.hepsiburada.com
    xerox 3040 - Hepsiburada
    http://www.hepsiburada.com/liste/search.aspx?sText=xerox%203040

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldinkbilişim -- 9 Ekim 2012; 12:26:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yiğitçakır

quote:

MRB ARKADAŞLAR
    Yazıcı tavsiyesi almak isteyenler öncelikle şağıdaki konulara açıklık getirebilirlerse yardımcı olmaya çalışırız.

1-fiyat aralığı (ve üst limit)
    2-aylık ortalama çıktı sayısı
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.
    5-Renkli çıktı gerekli mi (renkli Lazer Yazıcılar fiyatları diğerlerinden yuksektir) ?
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?
    8-Fax özelliği isteniyor mu?
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi)

bu sorulara cevap vererek tavsiye isterseniz yardımcı olmaya çalışacağız...

not: Lütfen PM atmayın. bu konudaki PM lere cevap verilmez.

1-fiyat aralığı (ve üst limit)***300-350 tl
    2-aylık ortalama çıktı sayısı***farketmez
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)***yazıcı
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.***laser
    5-Renkli çıktı gerekli mi (renkli Lazer Yazıcılar fiyatları diğerlerinden yuksektir) ?***renkli
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?***dolum yapılabilmesi iyi olur
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?***yok
    8-Fax özelliği isteniyor mu? ***hayır
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ***farketmez

merhaba siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve yazıcı almam gerekiyor yorumları okumaktan kafam durdu artık karar veremiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim günlük a4 boyutunda renkli çıktı almam gerekmekte (foto çıktısınada da ihtiyacım olabilir) baskı kalitesi iyi olan sorun çıkarmiyacak bir yazıcı arıyorum

merhaba
    size birçok değişik marka laser yazıcı tavsiye edilebilir. ancak dolumu kolay olduğu için ve de resetleme yazılımı ile çipi devre dışı kalabildiği için
    SAMSUNG Color LaserJet CLP 325 Yazıcı tavsiye ederim

internette fiyat karşılaştırma sitelerinde SAMSUNG Color LaserJet CLP 325 Yazıcı 250 tl civarı bir fiyata satılmaktadır.

bir de laser yazıcıların renkli çıktı görüntüleri gerçekten güzeldir ancak fotoğraf baskısı istiyorsanız mürekkepli inkjet yazıcı araştırmanız gerekiyor.
    umarım laser yazıcı renkli çıktışı işinizi görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldinkbilişim -- 26 Eylül 2012; 1:52:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

Samsung SCX-4623F yazıcı hakkında bilgi verebilecek olan var mı acaba?

mrb
    bu yazıcı 2500 sayfa kapasitelidir ve dolumu yapılabilir.
    dolumdan sonra çip değiştirmek isterseniz 6 euro fiyatı var ancak yazılım (15 tl) yüklerseniz ebediyyen bu dertten kurtulursunuz.

çıktı hızı benzer modellere göre dak 22 sayfa ile biraz yavaş gibi ama çıktı kapasiteniz düşük ise sorun olmaz.
    muadili çipsizolarak50-55 tl civarı fiyata bulabilirsiniz.

satın almanızda bie beis görmüyorum. umarım işinizi görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

1-fiyat aralığı (ve üst limit)***100-120 TL, maksimum 150 değecekse.
    2-aylık ortalama çıktı sayısı***farketmez, çok değil ama
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)***yazıcı, tarayıcı, fotokopi
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.***kartuşlu tercih edilir (dolum basit diye)
    5-Renkli çıktı gerekli mi (renkli Lazer Yazıcılar fiyatları diğerlerinden yuksektir) ?***renkli şart değil
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?***dolum yapılabilmesi iyi olur, kendim dolum yapıyorum şu anki canonuma

Tavsiyenizi bekliyorum, teşekkürler..

HP Deskjet 2060 (K110a) Fonksiyonel Yazıcı sanıyorum işinizi görecektir.
    detaylı bilgi için önceki mesajları okuyabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Albay Hardal

300-400 lira civarı
    70-80 sayfa aylık ortalama, çoğu siyah beyaz
    tarayıcısı çok kaliteli olan bir yazıcı olabilir, ama ortalama eski birkaç tarayıcım var, olmasa da olur
    lazerler daha ekonomik diye biliyorum, fakat bu toner drum değişiklikleri ne sıklıkta yapılmak zorunda ve ne kadara mal olmakta?
    renkli çıktı istiyorum
    dolum yaptıracağım, bir toner kaç kere doldurulur?
    daha önce hp kullandım, ama samsung olabilir ya da toner değişimi en uygun ve baskı kalitesi en iyi olan
    faks istemiyorum
    usb yeterli olur, fakat aynı fiyata diğer özellikler fena olmaz

aklımdan Samsung CLP-325 geçiyor, öğrenmek istediğim toner değişiminin ne kadar maliyetli olacağı ve fotoğraf kalitesi.

clp 325 size uyar ancak fotoğraf basmak isterseniz laser yazıcıları tekrar düşünmenizi isterim zira fotoğraf baskısında mürekkep püskürtmeli yazıcılar daha iyidir.
    teşekkürler

• quote:

quote:

mrb
    dolumdan sonra çip değiştirmek isterseniz 6 euro fiyatı var ancak yazılım (15 tl) yüklerseniz ebediyyen bu dertten kurtulursunuz.

çıktı hızı benzer modellere göre dak 22 sayfa ile biraz yavaş gibi ama çıktı kapasiteniz düşük ise sorun olmaz.

Bu çip ve yazılım olayı nedir acaba? Pek bilmiyorum açıklayabilir misiniz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yiğitçakır

quote:

MRB ARKADAŞLAR
    Yazıcı tavsiyesi almak isteyenler öncelikle şağıdaki konulara açıklık getirebilirlerse yardımcı olmaya çalışırız.

1-fiyat aralığı (ve üst limit)
    2-aylık ortalama çıktı sayısı
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.
    5-Renkli çıktı gerekli mi (renkli Lazer Yazıcılar fiyatları diğerlerinden yuksektir) ?
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?
    8-Fax özelliği isteniyor mu?
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi)

bu sorulara cevap vererek tavsiye isterseniz yardımcı olmaya çalışacağız...

not: Lütfen PM atmayın. bu konudaki PM lere cevap verilmez.

1-fiyat aralığı (ve üst limit)***300-350 tl
    2-aylık ortalama çıktı sayısı***farketmez
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)***yazıcı
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.***laser
    5-Renkli çıktı gerekli mi (renkli Lazer Yazıcılar fiyatları diğerlerinden yuksektir) ?***renkli
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?***dolum yapılabilmesi iyi olur

merhaba siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve yazıcı almam gerekiyor yorumları okumaktan kafam durdu artık karar veremiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim günlük a4 boyutunda renkli çıktı almam gerekmekte (foto çıktısınada da ihtiyacım olabilir) baskı kalitesi iyi olan sorun çıkarmiyacak bir yazıcı arıyorum

merhaba
    size birçok değişik marka laser yazıcı tavsiye edilebilir. ancak dolumu kolay olduğu için ve de resetleme yazılımı ile çipi devre dışı kalabildiği için

internette fiyat karşılaştırma sitelerinde SAMSUNG Color LaserJet CLP 325 Yazıcı 250 tl civarı bir fiyata satılmaktadır.

bir de laser yazıcıların renkli çıktı görüntüleri gerçekten güzeldir ancak fotoğraf baskısı istiyorsanız mürekkepli inkjet yazıcı araştırmanız gerekiyor.

Alıntıları Göster

merhaba

tavsiyeniz için teşekkür ederim bende CLP 325 i düşünüyordum ama birde Canon i-SENSYS LBP7010C modeli beğenmiştim
    ikisi arasında hangisini almam daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yiğitçakır -- 26 Eylül 2012; 9:16:21 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

1-fiyat aralığı (ve üst limit)***100-120 TL, maksimum 150 değecekse.
    2-aylık ortalama çıktı sayısı***farketmez, çok değil ama
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)***yazıcı, tarayıcı, fotokopi
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.***kartuşlu tercih edilir (dolum basit diye)
    5-Renkli çıktı gerekli mi (renkli Lazer Yazıcılar fiyatları diğerlerinden yuksektir) ?***renkli şart değil
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?***dolum yapılabilmesi iyi olur, kendim dolum yapıyorum şu anki canonuma

Tavsiyenizi bekliyorum, teşekkürler..

HP Deskjet 2060 (K110a) Fonksiyonel Yazıcı sanıyorum işinizi görecektir.
    detaylı bilgi için önceki mesajları okuyabilirsiniz.

Tşkler vaktiniz için..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

quote:

canon ip 2700 yazıcı dolum konuszunda biraz sıkıntılı.
    her ne kadar dolum yapılabilse de kartuşları hp lerden daha pahalı.

o nedenle hp 2060 yazıcı yı size tavsiye ederim ancak wifi mevcut değil.
    HP 2060 yazıcının avantajları için önceki mesajlara bakabilirsiiz.

Kartuşu sıkıntılı ve pahalı demişsin
    http://www.hepsiburada.com/liste/canon-firsat-paketi-pg-510bk-cl-511/productDetails.aspx?productId=bs730001&categoryId=243#7|26|BS2900
    Hb ikisi 100 liraya geliyor bu makinanınki 70 tl oluyor.Canon yazıcıları duyduğum kadarıyla sağlammış ne kadar doğru bilmiyorum ama bence objektif şekilde yönlendirmiyorsun...

merhabalar,

hesap ortada,

verdiğiniz linkte canon 510-511 kartuşlar var ve 512-513 xl versiyona göre yarım doludur ve de kdv dahil 80 tl (kampanyalı fiyatı ve de her iki kartuşu birden alırsanız. yani ayrı ayrı alırsanız 100 tl olacak fiyat bir de 512-513 alırsanız 120 130 tlyi çok rahat bulacak. bu arada yazıcı kaç para hatırlıyor musunuz? hemen söyleyeyim 66tl.)
    ancak benim size aşağıda yazdığım linkte tam dolu xl kartuşların adet fiyatı 10 dolar + kdv yani 21 tl

hp 2060 yazıcı 100 tl ve tam dolu 704 kartuşları ikisi 42 tl. bu kartuşlara dolum oluyor ama sıkıntı olursa yenisini almakta tereddüt etmeyeceğiniz bir fiyat.

ayrıca hp kartuşların kafasının canonlara göre daha hassas olduğu doğrudur ama bilinçli kullanıcı kartuş ağzına zarar vermez.

kaldıki hp ve canon aynı grupun iki şirketi. canon iyi hp kötü demenin doğru olma ihtimali yok. hp 704 kartuşlardan 10 tl kar ediyorsa canon kartuşlardan 50 tl kar ediyor.
    Herkes karar versin. Ev kullanıcısına tavsiyem HP 2060.

Hp sadece kartuşu değil her şeyi hassas.40 defa kafasına göre çevrim içi olup tekrar çevrimdışı oluyor ve kafasına göre basım yapıyor.Kartuşlarda için ise makina zaten tam dolu kartuşla gelecek artı istersem birde çift satılan kartuştan alırım.
    makina 60 tl çift kartuş 70 tl toplam 130 tl. Senin önerdiğin makina ise 100 tl 30 tl daha verip hem daha çok baskı yapabilirim hemde Kalitesi sorunsuz başımı ağrıtmayacak ve en önemlisi fazla yer kaplamayacak canon alırım.
    Zaten ilk tavsiye isteğimde de belirttim kesinlikle HP marka bir ürün istemiyorum diye...

• quote:

Orijinalden alıntı: tkzkn

1- max 150 tl
    2- 200
    3- sadece yazıcı
    4- lazer
    5- siyah/beyaz
    6- dolum yaptıracağım
    7- farketmez.

www.netsiparis.com
    Sayfa bulunamadı! - Online Alışveriş - Netsiparis.Com
    http://www.netsiparis.com/detay/15011275046/SAMSUNG-ML-2165-LAZER-YAZICI
    toner problemi yaşamazsın

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

4-özEllikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz? : Lazer olması önceliktir

mrb
    HP LaserJet Pro M1132 CE847A yazıcı sanırım işinizi görür ancak bu özelikte bir yazıcı fiyatı 250-300 tl arasındadır.

tarayıcı olmasın sadece monolaser çıktı almak isterseniz kampanyalı fiyattan xerox 3040 satın alabilirsiniz.
    toner bitince 15 tl ye resetleme yazılımını bizden satınalabilirsiniz.

peki mesela biz bunun tonerini kaç paraya doldururuz ve yaklaşık 1 tonerde kaç adet sayfa basılır ?

• sorumu arada kaynatmışsın hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

sorumu arada kaynatmışsın hocam.

müsait oldukça ve de özellikle akşamları elimden geldiğince cevaplamaya çalşıyorum. Araya kaynayan sorularınız için çok özür diliyorum tüm sayfaları takip etmek zor olduğu için son yazdığım cevaptan itibaren soruları sırayla yanıtlamaya özen gösteriyorum.

Cevap veremediğim arkadaşlardan çok özür diliyorum
    ısrarla ikinci veya üçüncü kez sorularınızı sormakta tereddüt etmeyin.

bir de arkadaşlar soru sormadan önce daha önce verilen cevaplara bakabilirsiniz.

umarım kaş yaparken göz çıkarmayız. cevap veremediğim için arkadaşları kırmayız.
  • fiyat aralıgı : 100 - 150 tl arsı mumkuse, +25 tl

yazıcı tarayıcı fotokopi ve renkli cıktı

çıktıyı hızlı cıkarıp, toneri yada kartuşu ucuz ,iyi düzeyde çıktı verebilen ,dayanıklı zırt pırt arıza yada komplike bişi olmayan bir yazıcı aryorum...

bir kaç link alablirsem memnun olurum....

eski bozulan samsungun 5 senelik lazer jet sadece yazıcısı idi baya saglamdı daha yenı arıza yaptı ama hala calısıo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BordroluKeriz -- 26 Eylül 2012; 18:37:12 >
  • Fiyat aralıgı 100-150
    yazıcı tarayıcı fotokopi renkli çıktı
    fax olmasına gerek yok
    mümkünse kartuşlu olmasın.canon mp520 kullandım ocağıma incir ağacı dikecekti.bir kartuş 40 50 lira
    aylık en fazla 50-75 çıktı alınacak
    büyük yer kaplamayan bir şey olursa sevinirim.önerilerinizi bekliyorum.teşekkürler.
  • Fiyat aralıgı 200-300 multifoksiyonlu...
    laser yazıcı ve chip sorunu bulunmayan bi yazıcı aramaktayım önerilerinizi bekliyorum..
  • quote:

quote:

quote:

mrb

Bu çip ve yazılım olayı nedir acaba? Pek bilmiyorum açıklayabilir misiniz?

mrb
    çip olayını açıklamaya çalışayım

tonerin üzerine dolum yapılmaması için üretilciler tarafından çip konulur. ancak Çindeki yan sanayi üretici firmalar bu çiplerin içindeki yazılımları kopyalamayı başarıyorlar. eğer bu yan sanayi çip üretilemezse tonere dolayısıyla yazıcıya da dolum olmuyor. (HP ve canonlarda da yan sanayi çipler üretiliyor ancak çoğu hp ve canon da çip değşimine gerek kalmıyor ama toner boş gözüküyor.) burada tavsiye ettiğimiz yazıcıların tümü dolum yapılabilir modellerdir.

samsung ve xeroxlarda yazılım yükleme opsiyonu var. bu yazılım yüklenince toner üzerindeki çip devre dışı kalır ve toner artık çipsiz kullanılır. ancak orjinal yazılım değiştirildiği için yazıcı garanti dışı kalmaktadır.

eğer yazıcıyı çiple kullanmak isterseniz dolum masrafının yanında bir de çip masrafınız olur. ancak yazılım yüklendiğinde bu çip sorunu tümden çözülmüş olur.

ayrıca xerox 3140 gibi bazı modellerde sınırsız çip seçeneği vardır. yazılım yüklenmeden sadece bir çip satın alınarak çip masrafından kurtulabilirsiniz.

• Orijinalden alıntı: yiğitçakır

merhaba

tavsiyeniz için teşekkür ederim bende CLP 325 i düşünüyordum ama birde Canon i-SENSYS LBP7010C modeli beğenmiştim
    ikisi arasında hangisini almam daha iyi olur

clp 325 ile canon 7010 benzer özelliklere sahip ama samsung clp 325 toneri doldurmak çok daha kolay ve herkes rahatlıkla doldurabilir. tonerin yan tarafında dikdörtgen bir tıpa var bu tıpayı kargaburun bir pense ile çıkartıp dolum yapılabilir. atık haznesi ve de drum ayrı olduğu için dolumdan sonra başka bir işlem yapmanıza gerek kalmaz.
    ama son tercih size kalmıştır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

canon ip 2700 yazıcı dolum konuszunda biraz sıkıntılı.
    her ne kadar dolum yapılabilse de kartuşları hp lerden daha pahalı.

o nedenle hp 2060 yazıcı yı size tavsiye ederim ancak wifi mevcut değil.
    HP 2060 yazıcının avantajları için önceki mesajlara bakabilirsiiz.

Kartuşu sıkıntılı ve pahalı demişsin
    http://www.hepsiburada.com/liste/canon-firsat-paketi-pg-510bk-cl-511/productDetails.aspx?productId=bs730001&categoryId=243#7|26|BS2900
    Hb ikisi 100 liraya geliyor bu makinanınki 70 tl oluyor.Canon yazıcıları duyduğum kadarıyla sağlammış ne kadar doğru bilmiyorum ama bence objektif şekilde yönlendirmiyorsun...

merhabalar,

hesap ortada,

verdiğiniz linkte canon 510-511 kartuşlar var ve 512-513 xl versiyona göre yarım doludur ve de kdv dahil 80 tl (kampanyalı fiyatı ve de her iki kartuşu birden alırsanız. yani ayrı ayrı alırsanız 100 tl olacak fiyat bir de 512-513 alırsanız 120 130 tlyi çok rahat bulacak. bu arada yazıcı kaç para hatırlıyor musunuz? hemen söyleyeyim 66tl.)
    ancak benim size aşağıda yazdığım linkte tam dolu xl kartuşların adet fiyatı 10 dolar + kdv yani 21 tl

hp 2060 yazıcı 100 tl ve tam dolu 704 kartuşları ikisi 42 tl. bu kartuşlara dolum oluyor ama sıkıntı olursa yenisini almakta tereddüt etmeyeceğiniz bir fiyat.

ayrıca hp kartuşların kafasının canonlara göre daha hassas olduğu doğrudur ama bilinçli kullanıcı kartuş ağzına zarar vermez.

kaldıki hp ve canon aynı grupun iki şirketi. canon iyi hp kötü demenin doğru olma ihtimali yok. hp 704 kartuşlardan 10 tl kar ediyorsa canon kartuşlardan 50 tl kar ediyor.
    Herkes karar versin. Ev kullanıcısına tavsiyem HP 2060.

Hp sadece kartuşu değil her şeyi hassas.40 defa kafasına göre çevrim içi olup tekrar çevrimdışı oluyor ve kafasına göre basım yapıyor.Kartuşlarda için ise makina zaten tam dolu kartuşla gelecek artı istersem birde çift satılan kartuştan alırım.
    makina 60 tl çift kartuş 70 tl toplam 130 tl. Senin önerdiğin makina ise 100 tl 30 tl daha verip hem daha çok baskı yapabilirim hemde Kalitesi sorunsuz başımı ağrıtmayacak ve en önemlisi fazla yer kaplamayacak canon alırım.
    Zaten ilk tavsiye isteğimde de belirttim kesinlikle HP marka bir ürün istemiyorum diye...

mrb hocam
    hp 2060 yazıcı çok fonksiyonlu bir yazıcıdır.
    canon ip 2700 ise sadece yazıcıdır. o kadar fiyat farkı olması normaldir.

epson kolay dolan kartuşlu yazıcılardan kullanmayı düşünebilirsiniz. özel epson dolan kartuş mürekkebi kullanırsanız sıkıntı yaşamadan kullanmaya devam edebilirsiniz.

canon 510-511 kartuşlarda tıkanıklık çok sık karşılaşılan bir problemdir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

mrb

toner bitince 15 tl ye resetleme yazılımını bizden satınalabilirsiniz.

peki mesela biz bunun tonerini kaç paraya doldururuz ve yaklaşık 1 tonerde kaç adet sayfa basılır ?

mrb
    bizde 500 gr xerox toner tozu 23 tl dir ve bu 500 gr toz ile sanıyorum 5-6 dolum yapılabilir.
    her bir dolumda yaklaşık 1000 sayfa çıktı alınabilir.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.