Şimdi Ara

YAZICI TAVSİYESİ İSTEYENLER (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.249
Cevap
109
Favori
651.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: goldinkbilişim

quote:

Orijinalden alıntı: atoprak

Merhaba,

1-fiyat aralığı (ve üst limit) -- 80- 250 ytl
    2-aylık ortalama çıktı sayısı - Belli değil, ev kullanımı olacak, yogun kullanılması hiç beklenmiyor.
    3-çok fonksiyonlu mu (yazıcı, tarayıcı, fotokopi, fax) - fax hariç, çok fonksiyonlu olması gerekiyor.. fax kullanmıyorum.
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz. - Inkjet
    5-renkli çıktı gereklimi? - evet, fotoğraf seviyesinde çıktı alabilmeliyim... (yani olabildigince kaliteli)
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız? - Çok yogun kullanmayacağımı düşündüğüm için dolum yaptırmayabilirim.
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka varmı? - Marka olarak HP yi tercih etmem.. fiyat / performansı rakipsiz isetercih edilebilir... denk durumlarda Canon veya Epson tercih edebilirim ...

Çok büyük bircihaz tercih etmiyorum... en az 300dpi tarayabilmeli...

teşekkürler

mrb
    ekonomik özelliğinden dolayı hp 2060 tavsiye ederim ve işinizi görecektir.
    ayarlarını dikkatli bir şekilde yaparsanız çok güzel fotoğraflar basabilirsiniz.
    hp 2060 yazıcı normalde 150 tl ye satılıyordu ancak şuan kampaya ile heryerde 99 tl. sanıyorum stokları bitiriyorlar.
    bu yazıcıdan alın bence. f

fotoğraflar çok fazla mürekkep harcayacağı için ucuz kartuşu bir yazıcı işinize çok yarayacaktır.

Merhaba,
    Wireless i atlamışım .. 2060 da wireless yok.

Böyle bir model tavsiye edebilir misiniz ?

Teşekkürler.

• 1-fiyat aralığı (ve üst limit) :100-200
    2-aylık ortalama çıktı sayısı :200
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili) :yazıcı tarayıcı fotokopili
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz. :laser
    5-Renkli çıktı gerekli mi (renkli Lazer Yazıcılar fiyatları diğerlerinden yuksektir) ? :Gerekli
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız? Tercihen orjinal kartuş veya toneri çok uygun olsun(10-15-20TL)
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı? :Kullanış ve hesaplı olduğu sürece fark etmez
    8-Fax özelliği isteniyor mu? Hayır
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) Usb
    Biliyorum bu fiyat aralığına göre biraz fazla istekli oldum fakat şöyle ev kullanıcısı için çok uygun kartuşlu tarayıcılı bir yazıcı aramaktayım
  • 1-fiyat aralığı (ve üst limit) :450
    2-aylık ortalama çıktı sayısı :300-500
    3-çok fonksiyonlu mu fotokopi scan olsun fax gereksiz
    4-Renkli çıktı gerekli mi (renkli Lazer Yazıcılar fiyatları diğerlerinden yuksektir)
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız bitmeyen kartuş sisteminin kötü yanı varmı kendim doldurmayı düşnüorum ,kartuş problemini ucuza halledebileceğim
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı? 2 3sene bozulmadan kullanabilcem bişey olsunda gerisi farketmez
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) özellikle kablosuz bağlanmayı istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kermit1654 -- 3 Ekim 2012; 0:23:31 >
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba,

2-aylık ortalama çıktı sayısı - Belli değil, ev kullanımı olacak, yogun kullanılması hiç beklenmiyor.
    3-çok fonksiyonlu mu (yazıcı, tarayıcı, fotokopi, fax) - fax hariç, çok fonksiyonlu olması gerekiyor.. fax kullanmıyorum.
    5-renkli çıktı gereklimi? - evet, fotoğraf seviyesinde çıktı alabilmeliyim... (yani olabildigince kaliteli)
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız? - Çok yogun kullanmayacağımı düşündüğüm için dolum yaptırmayabilirim.
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka varmı? - Marka olarak HP yi tercih etmem.. fiyat / performansı rakipsiz isetercih edilebilir... denk durumlarda Canon veya Epson tercih edebilirim ...

teşekkürler

mrb
    ayarlarını dikkatli bir şekilde yaparsanız çok güzel fotoğraflar basabilirsiniz.
    hp 2060 yazıcı normalde 150 tl ye satılıyordu ancak şuan kampaya ile heryerde 99 tl. sanıyorum stokları bitiriyorlar.

fotoğraflar çok fazla mürekkep harcayacağı için ucuz kartuşu bir yazıcı işinize çok yarayacaktır.

Merhaba,

Teşekkürler.

HP 364 kullanan yazıcılara göz atabilirsiniz.

normak kartuşlarının fiyatı 12 dolar civarı ve de 4 adet kartuşu var
    örneğin:

HP Photosmart Plus B210a Fonksiyonel Yazıcı

HP Photosmart B109n Fonksiyonel Yazıcı

• quote:

Orijinalden alıntı: Backgraund

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Backgraund

1- 200
    2-50-100
    3- Çok fonksiyonlu
    4- Laser
    5-Renkli çıktı gerekli
    6- Kartuş ya da tonere dolum
    yaptırarak
    7- Özellikle tercih ettiğiniz bir
    marka ya da model yok
    8- Fax özelliği gerekmiyor
    9- Bağlantı türü wifi

belirtilen tutara wifi ve renkli laser olan yazıcı bulunmuyor teşekkürler

Peki mürekkeplisi var mı?

hp 364 veya hp 920 kullanan yazıcıların fiyatları size uyan modellerine bakabilirsiniz.

wifili modeller var ve de bu kartuşlara dolum yapılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: fgum1905

1-fiyat aralığı (ve üst limit)***300-400 tl
    2-aylık ortalama çıktı sayısı***farketmez
    3-çok fonksiyonlu mu *** farketmez
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.***laser
    5-Renkli çıktı gerekli mi ------ hayır
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?***dolum yapılabilmesi iyi olur
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?***yok
    8-Fax özelliği isteniyor mu? ***hayır
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) *** wifi olması iyi olur

LÜTFEN CEVAP ARKADAŞLAR TEŞEKKÜRLER...

mrb
    HP LaserJet Pro P1102w Yazıcı

sanırım işinizi görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: KSV7R

1-fiyat aralığı (ve üst limit) :100-200
    2-aylık ortalama çıktı sayısı :200
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili) :yazıcı tarayıcı fotokopili
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz. :laser
    5-Renkli çıktı gerekli mi (renkli Lazer Yazıcılar fiyatları diğerlerinden yuksektir) ? :Gerekli
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız? Tercihen orjinal kartuş veya toneri çok uygun olsun(10-15-20TL)
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı? :Kullanış ve hesaplı olduğu sürece fark etmez
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) Usb
    Biliyorum bu fiyat aralığına göre biraz fazla istekli oldum fakat şöyle ev kullanıcısı için çok uygun kartuşlu tarayıcılı bir yazıcı aramaktayım

belirttiğiniz fiyat aralığında çok fonksiyonlu renkli laser yazıcı malesef bulunmuyor. bu özellikteki yazıcıların fiyatı 500 tl üzerinde olabilir. teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: kermit1654

1-fiyat aralığı (ve üst limit) :450
    4-Renkli çıktı gerekli mi (renkli Lazer Yazıcılar fiyatları diğerlerinden yuksektir)
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız bitmeyen kartuş sisteminin kötü yanı varmı kendim doldurmayı düşnüorum ,kartuş problemini ucuza halledebileceğim
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı? 2 3sene bozulmadan kullanabilcem bişey olsunda gerisi farketmez
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) özellikle kablosuz bağlanmayı istiyorum

renkli çıktı gereklimi acaba?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

teşekkürler

mrb

Merhaba,

Teşekkürler.

örneğin:

Merhaba

Photosmart 5510 için ne dersiniz .. şu an kampanyada Bimekste .. 150 ytl ye veriyorlar..

bunun yanında Epson Sx 235 ile ilgili bir biligniz var mı ?

• quote:

quote:

evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kermit1654 -- 3 Ekim 2012; 23:09:36 >

• 1-fiyat aralığı (ve üst limit) ---------->300
    2-aylık ortalama çıktı sayısı ---------->200-300
    3-çok fonksiyonlu mu ---------->evet
    4-özEllikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz. ---------->mürekkepli
    5-Renkli çıktı gerekli mi ---------->evet
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız? ---------->evet
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı? ---------->yok
    8-Fax özelliği isteniyor mu? ---------->hayır
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ---------->usb wifi

ek olarak fotokopi için kagıdı kendi alırsa iyi olur tek tek kagıt koyup fotokopi almak zor oluyor. şimdiden teşekkürler iyi günler.
  • 1-fiyat aralığı >>>> 200 - 300 lira
    2-aylık ortalama çıktı sayısı >>>> 500
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili) >>>> sadece yazıcı
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz. >>>>laser
    5-Renkli çıktı gerekli mi (renkli Lazer Yazıcılar fiyatları diğerlerinden yuksektir) ? >>>> gerekli değil
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız? >>>> evet
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı? >>>> yok
    8-Fax özelliği isteniyor mu? >>>> istemiyorum
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) >>>> olursa wifi güzel olur olmassada önemli degil

bu sene uzaktan öğretime baslıyorum . internetten sürekli ders notları indirip cıktı alcam . aylık en az 500 sayfa gerekli olcak gibi . beni en azından 4 sene götürcek bi alet olursa çok iyi olur . toner dolumuda kolay olursa sevinirim . yazıcı olayında çok acemiyim . baslıgın büyük kısmını okudum ama yinede emin olamadım bende ihtiyacımı yazım dedim . şimdiden teşekkürler kolay gelsin .

• 1-fiyat aralığı (ve üst limit) ---------->500
    2-aylık ortalama çıktı sayısı ---------->200-500
    4-özEllikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz. ---------->eko
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız? ---------->???
    8-Fax özelliği isteniyor mu? ---------->evet

küçük ofiste kulllanılacak
    2 tane canon çöp olduğu için çok kararsısızım çip mip yakıyor bizi lazer mi toner mi bilemiyorum avantajları dezavantajları nedir ?
    o yüzden kullanıcı yorum ve tavsiyeleri önemli teşekkürler..

• 1-fiyat aralığı (200-350)
    2-aylık ortalama çıktı sayısı (1200-1500)
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı ama fotokopili olursada güzel olur)
    4-özEllikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz. (lazer)
    5-Renkli çıktı gerekli mi (hayır)
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?(kendim doldurmam lazım)
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı? yok
    8-Fax özelliği isteniyor mu? hayır
    9- Bağlantı türü tercihi (usb)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

teşekkürler

mrb

Merhaba,

Teşekkürler.

örneğin:

Merhaba

Photosmart 5510 için ne dersiniz .. şu an kampanyada Bimekste .. 150 ytl ye veriyorlar..

bunun yanında Epson Sx 235 ile ilgili bir biligniz var mı ?

mrb
    bu iki yazıcınında özellikleri benzer. ancak HP 5510 kartuşun orjinaline dolum yapılabilir ve de çip resetleme gerekmeden orjinal çiplerini kullanarak dolum yapılıp kulanılabilir.

Ancak epson yazıcının orjinal mürekkepleri bittikten sonra kolay dolan kartuşlarından almanız gerekiyor.

bu iki yazıcı arasında kaldıysanız sanırım bundan sonra seçimi sizin yapmanız gerekiyor.

• Merhaba hocam bizede bir tavsiyede bulunursanız sevinirim. İstedigimiz özellikleri sizin formatta yazarsak ;

1-fiyat aralığı (ve üst limit) -->> 250 - 350 (sadece yazici)
    2-aylık ortalama çıktı sayısı -->> ~ 500-600(siyah) 100(10*15 foto)
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili) -->> tarayıcı(fotokopi) özelliği olursa iyi olur.
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz. -->> yok
    5-Renkli çıktı gerekli mi (renkli Lazer Yazıcılar fiyatları diğerlerinden yuksektir) ? -->> Evet
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız? -->> evet. Evde kendim doldurarak. Dolan kartuş seti ile.
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı? -->> yok
    8-Fax özelliği isteniyor mu? -->> yok
    9- Bağlantı türü tercihi -->> wireless ( AirPrint özelliği olursa fena olmaz)

Yazıcıyı evde kullanacağım. Genelde okul not kağıtlarını basmak için. Ara sıra fotoğraf da basmak istiyorum. Fotoğraf kalitesi iyi, kolay bozulmayacak bir makina olursa iyi olur.
    Teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

evet

Mrb
    fiyatı 600 tl civarı ancak aşağıdaki yazıcı ihtiyacınızı tam olarak karşılayacaktır. aylık çıktı sayınız düşük sayılmaz o nedenle laser yazıcı almanızı öneririm. aylık 300-500 sayfa çıktı alan birine mürekkepli yazıcı önermem.
    HP LaserJet Pro 100 M175nw CE866A

tekno marketleri takip edin belki bi kampanyaya denk gelirseniz belirlerdiğiniz fiyata satınalabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mss5252

1-fiyat aralığı (ve üst limit) ---------->300
    2-aylık ortalama çıktı sayısı ---------->200-300
    4-özEllikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz. ---------->mürekkepli
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız? ---------->evet
    8-Fax özelliği isteniyor mu? ---------->hayır

ek olarak fotokopi için kagıdı kendi alırsa iyi olur tek tek kagıt koyup fotokopi almak zor oluyor. şimdiden teşekkürler iyi günler.

size HP Deskjet 3070A tavsiye ederim.
    ancak son cümlenizi tam anlamadım. yazıcılar zatençıktı ve fotokopi için kağıdı kendi alır ancak çift taraflı baskı için diyorsanız bilgilendirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: F_u_R_K_a_N

1-fiyat aralığı >>>> 200 - 300 lira
    2-aylık ortalama çıktı sayısı >>>> 500
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili) >>>> sadece yazıcı
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz. >>>>laser
    5-Renkli çıktı gerekli mi (renkli Lazer Yazıcılar fiyatları diğerlerinden yuksektir) ? >>>> gerekli değil
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız? >>>> evet
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı? >>>> yok
    8-Fax özelliği isteniyor mu? >>>> istemiyorum
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) >>>> olursa wifi güzel olur olmassada önemli degil

bu sene uzaktan öğretime baslıyorum . internetten sürekli ders notları indirip cıktı alcam . aylık en az 500 sayfa gerekli olcak gibi . beni en azından 4 sene götürcek bi alet olursa çok iyi olur . toner dolumuda kolay olursa sevinirim . yazıcı olayında çok acemiyim . baslıgın büyük kısmını okudum ama yinede emin olamadım bende ihtiyacımı yazım dedim . şimdiden teşekkürler kolay gelsin .

eğer wifili istiyorsanız
    HP LaserJet Pro P1102w Yazıcı alabilirsiniz.

ancak wifi gerek yok derseniz bu sınıfta çok yazıcı var. ancak toner kapasitesi yüksek olan bir kaç tanesini size tavsiye edebilirim.

xerox 3140 tavsiye ederim (dolum için resetleme yazılımına ya da sınırsız çipe ihtiyacınız olur.) toner kapasitesi 2500 sayfadır.
    SAMSUNG LaserJet ML 2580N xerox ile aynı toneri kullanıyor ancak çip yazılımı farklıdır

HP LaserJet P2055 işinizi görür. Çip değiştirmeye gerek kalmadan dolum yapılıp kullanılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

1-fiyat aralığı (ve üst limit) ---------->500
    2-aylık ortalama çıktı sayısı ---------->200-500
    4-özEllikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz. ---------->eko
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız? ---------->???
    8-Fax özelliği isteniyor mu? ---------->evet

küçük ofiste kulllanılacak
    2 tane canon çöp olduğu için çok kararsısızım çip mip yakıyor bizi lazer mi toner mi bilemiyorum avantajları dezavantajları nedir ?
    o yüzden kullanıcı yorum ve tavsiyeleri önemli teşekkürler..

istediğiniz özeliklerde ve aylık çıktı miktarına göre lazer yazıcı tavsiye ederim ancak en ucuzun fiyatları en düşük 650-700 TL

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.