Şimdi Ara

yazıcıda canon mu yoksa epson mu ACİL....!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben yazıcı alıcamda kararsız kaldım. sizce hangisini almalıyım iyi ve kotü yönleri neler aşagıdaki yazıcıların. kimileri kartuşlar doldurulmuyor diyor. bu konudada yardım edin beyler. acil yardımınızı bekliyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=31175

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=32487

• bilen ilgilenen biri yokmu beyler... hangisi iyi bunların. hangisi daha kullanışlı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: weehwet

bilen ilgilenen biri yokmu beyler... hangisi iyi bunların. hangisi daha kullanışlı...

Hocam tekmarda kdv indirimi vardı.Oraya bakın eğer varsa biraz daha koyun canon mp610 alın derim.Epsonla verdiğiniz canon aynı kalitede ürünler değil.Epson daha özellikli ve daha iyi bi yazıcı mx300 e göre.Siz bi mp610 a bakın derim
  • selam epsonların orjinal kartuşu dolmuyor, muadilleri var hesaplı ve dolan katuşlarıda var chipleri özel kendi kendini resetler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babakanki -- 6 Ocak 2009; 21:52:48 >
  • hocam kesinlikle epson al. biraz önce 40 sayfa çıktı aldım banamısın demiyo.yanlız ben dmbs ile kullanıyorum.eğer bu sistem veya dolan kartuş kullanmayacaksan kesinlikle bu cihazlardan uzak dur.ml1610 lazer al.
  • bende rx 685 var(epson) 2 yıl olacak neredeyse ben memnunum dolan kartus kullanıyorum kartus sorununuda bu sekilde cozdum kartusları doldurmak cok rahat eger epson alırsan ve cok fazla resim basacaksan dmbs ile kullan ama benim gibi ev kullanıcıysan ve fazla resim basmayacaksan dolan kartusu tercih et derim canonların dolan kartusları cipsiz orjinal kartustan sokup takmak gerekiyor bilbiğim kadarıyla ve kartusların ciplerini cıplak elle elleme statik enerji kartusları bozabiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: robooo

bende rx 685 var(epson) 2 yıl olacak neredeyse ben memnunum dolan kartus kullanıyorum kartus sorununuda bu sekilde cozdum kartusları doldurmak cok rahat eger epson alırsan ve cok fazla resim basacaksan dmbs ile kullan ama benim gibi ev kullanıcıysan ve fazla resim basmayacaksan dolan kartusu tercih et derim canonların dolan kartusları cipsiz orjinal kartustan sokup takmak gerekiyor bilbiğim kadarıyla ve kartusların ciplerini cıplak elle elleme statik enerji kartusları bozabiliyor.

hocam bensana birşey sormak istiyorum bu yazıcıyı 2 sendir kullanıyorsun ilk aldığın günkü fotoğraf çıktıları ile şimdiki çıktıların arasıda kalite farkı varmı yani yazıcının zamanla çıktı kalitesi düştümü bide hiç tıkaıklık yaşadınmı yaşadıysan nasıl çözdün çok uzun yıllar sağlam birşekilde kullanırsın inşallah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben yazıcı alırken epson alıcaktım çalışan epsonun kartuşları çabuk bitiyor demişti ve pahalı demişti ama canonları hiç bilmiyorum
  • Bende büyük bir hata sonucu epson almıştım.Hata diyorum çünkü kartuşu bitince doldurulmadı,orijinalini aldım yine yazmadı,sebebi kafasındaki delikler tıkanmış açmak mümkün olmadı.Param öylece çöpe gitti,o gün bu gündür epsonun bütün ürünlerinden uzak dururum.
  • Haa.. birde yazmayı unutmuşum.Bizim okula senesonu evrakları vb.Yazmak için yine epsonun nokta vuruşlusunu 485 € gibi bir fiyatla almıştık,2 yılın sonunda onu da çöpe koymak zorunda kaldık.Sebebine gelince de biz win98 kullanıyorduk.MEB XP gönderince uyum sağlamadı,sitesinden yazılımını güncelleyemedik.Beş paralık yazıcılar tıkır,tıkır çalışmaya devam etti,epson çöpe gitti.Gitti milletin 485€
  • quote:

Orjinalden alıntı: oblomov03

Haa.. birde yazmayı unutmuşum.Bizim okula senesonu evrakları vb.Yazmak için yine epsonun nokta vuruşlusunu 485 € gibi bir fiyatla almıştık,2 yılın sonunda onu da çöpe koymak zorunda kaldık.Sebebine gelince de biz win98 kullanıyorduk.MEB XP gönderince uyum sağlamadı,sitesinden yazılımını güncelleyemedik.Beş paralık yazıcılar tıkır,tıkır çalışmaya devam etti,epson çöpe gitti.Gitti milletin 485€

vay beee çok kötü olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: oblomov03

Bende büyük bir hata sonucu epson almıştım.Hata diyorum çünkü kartuşu bitince doldurulmadı,orijinalini aldım yine yazmadı,sebebi kafasındaki delikler tıkanmış açmak mümkün olmadı.Param öylece çöpe gitti,o gün bu gündür epsonun bütün ürünlerinden uzak dururum.

Orjinal kartuşlarla kafanın tıkanması ilginç.Ben canon mp610 yazıcıma 4 defa dolum yaptım hatta bi kere yanlış mürekkebi doldurdum.Pigment bazlı olması gerekirken dye bazlı doldurmuşum.Böyle 300 sayfadan fazla çıktı aldım.Çok şükür hiçbir sorun yok
  • Bunların yazıcı kafaları kartuştan ayrı ya,siyah renk bitmiş,doldurayım,yenisini alayım derken 2 hafta geçti,kafası kuruyup,tıkanmış.
  • Yazdırma kalitesi, kartuş dolumlarındaki kolaylıktan dolayı CANON'u tavsiye ederim.
    2 yıldır Canon MP450 kullanıyorum gayet kaliteli çıktı alıyorum, ayrıca kartuşları da çok kolay doluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkannhl

quote:

Orjinalden alıntı: robooo

bende rx 685 var(epson) 2 yıl olacak neredeyse ben memnunum dolan kartus kullanıyorum kartus sorununuda bu sekilde cozdum kartusları doldurmak cok rahat eger epson alırsan ve cok fazla resim basacaksan dmbs ile kullan ama benim gibi ev kullanıcıysan ve fazla resim basmayacaksan dolan kartusu tercih et derim canonların dolan kartusları cipsiz orjinal kartustan sokup takmak gerekiyor bilbiğim kadarıyla ve kartusların ciplerini cıplak elle elleme statik enerji kartusları bozabiliyor.

hocam bensana birşey sormak istiyorum bu yazıcıyı 2 sendir kullanıyorsun ilk aldığın günkü fotoğraf çıktıları ile şimdiki çıktıların arasıda kalite farkı varmı yani yazıcının zamanla çıktı kalitesi düştümü bide hiç tıkaıklık yaşadınmı yaşadıysan nasıl çözdün çok uzun yıllar sağlam birşekilde kullanırsın inşallah

ben bayagı zamandır resim basmadım onun icin bir sey diyemeyeceğim su an basamıyorum cunku yazıcı dun butun kartusları tanımadı bunu daha onced yapmıstı sorunu yeni bir takım alarak cozmustum ben bu doldurulan kartuslarınında ciplerinin belirli bir sure ile sınırlı oldugunu dusunmeye basladım arkadasların bilgisine

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.