< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yazıcıların mürekkebi bittiğinde tarayıcıyı devre dışı bırakan Canon'a dava açıldı (4. sayfa)
-
-
Ben seviyorum çipli printer olayını. Çünkü ucuz be abi. Onlar çipli üretip, malı ucuz yapsınlar. Printerdan değil, kartuştan kazansınlar. Biz de onun etrafından dönelim. Toplamda çok daha ucuza gelir. Çipli printer 700 lira ise, çipsiz olsa 1200 lira olacak. Bırak 700'e alalım. Kartuşu hallederiz. Tek yapmamız gereken almadan önce biraz araştırma yapmak. Üstünde düğme olan kartuş çipi gördüm. Anladığım kadarıyla, düğmeye basınca sıfırlıyor. Her dolumda yeni çip de almıyorsun yani. Ama tabi her alette yok böyle şeyler.
Samsung'un lazer printerı var ofiste. Toneri çipli. Kağıt sayıyor resmen. İçinde toner varken "bittim" diyebiliyor. Şaka gibi.
Neyse, bu arkadaşın çiplerinin tanesi 5tl. Doldurulabilir toner aldım. Kafam rahat. Her doldurmada yeni çip takıyorum. Tonerli olduğu için, ofis ortamında bile 3 ay falan gidiyor. Yıllık 20-25tl çip masrafım var.
Söz konusu printer'ın scannerında toplu scan için üstte yuvası var. 30 sayfa koyuyorsun. Tuşa basıyorsun. Fotokopi makinesi gibi sırayla alıyor kağıdı. Faks çekeceksin diyelim. Onda da kullanılabiliyor. Fotokopi yapacaksın, onda da kullanılabiliyor. Muazzam bir ek özellik. Alet de acayip ucuzdu. Çünkü tonerden kazanacağını sanıyordu mal Samsung. Yoksa o paraya o makineyi bana hayatta satmazdı. Ava giderken avlandı mal.
Bu arada alet şu anda 9 yaşında. Mutluyum yani. Siyah izler çıkarmaya başladı geçen. Kompresörle hava tuttum. Düzeldi. İçinde toner tozu birikmiş.
O yüzden seviyorum ben çipli printerları.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Doğrudur belki ondan olabilir.
-
Sony ve Toyota tecrübelerimden sonra Japon ürünlerinden iyice soğumaya başladım.Canon da şaşırtmadı..
-
Kartuşlu kullandığınız halde olmadıysa HP'yi takdir etmek lazım. Ben HP'nin lazerli yazıcılarını kullandım genelde o yüzden kartuş boyutunda bilgim yok gerçi tanklı bir yazıcı alacağım sanırım bu sefer HP deneyimleyebilirim ama artık mürekkep olayı çıktığı için bu tarz sorunlar olmuyordur herhalde.
-
kesinlikle haketmişler ,yahu sürekli arızalandığı için önce tamir ekibiyle kanka olduk ,sonra kendimiz tamirci olduk,her arızasında eller resmen sanayide çalışmış gibi kapkara oluyor,kolay kolay çıkmıyorda,sürekli toner arızalanır,yok arkalı önlü çıktı vermez,yok sürekli kağıt sıkışır,ddiğer yazıcılar nasıl bilmiyorum ama,gerçekten iş stresini max.çıkaran bir durum...
-
HP'yi güzellemek veya diğer markaları kötülemek gibi bir niyetimiz yok. Yaşadığımızı veya bildiklerimizi paylaşıyoruz.
-
Bu birilerinin yol köprü yaptık davasına benziyor. Kendi cebindeki parayla yapmış gibi davranıp bir de geçiş ücreti takmışlar lütuf gibi de gösterirler sonra.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X