Şimdi Ara

Yazıcıların mürekkebi bittiğinde tarayıcıyı devre dışı bırakan Canon'a dava açıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
6.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende de Pixma e510 var. Kartuş bitti, doldurdum ama hala saçmalıyor.

Scan çalışıyor fakat birkaç kere ard arda üstelemek gerekiyor.

Geçtiğimiz yılda resetlemiştim ve yazması çalışmıştı fakat şimdi resetlemek de yemiyor.

Düzgün ilgilenen kimse var mı Üsküdar yada Ümraniye'de.

Elimdeki yazıcıya baktırmadan yenisini almak istemiyorum.

• Yazıcı üreticilerinin çoğu böyle

Hp nin kartuşunu elle doldurup taktım kartuş boş diyor yazdırmıyor

illegal sıfırlama yöntemi varmış sağolsun kim bulduysa doldurup doldurup kullanıyorum şimdi

• koskoca firmanın yaptığı işe bak CEO'su 7 yaşında sanırım

• hp pagewide serisi yazıcım vardı, 2. modelinde yazıcıyı aynı bu kafa ile kitlediler, mürekkep bitmediği halde yazıcı kartuş değiştirin diyor,

elimde patladı 7bin tl lik makine, 4 kartuş makine fiyatına geldi..

aynı davayı hp yede açmak lasım..

yazıcıyı servis moduna sokup tool ile resetliyorsun sanırım, power tuşuna basık tutup.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9CAFB864 -- 19 Ekim 2021; 1:18:29 >
  • Tazıcı mürekkep fax derken konunun rizeye, köprülere gittiğini görmek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hp tanklı kullanıyorum, 3 ay yazın kullanmadım herhangi bir donma olmadı mürekkepte. Canon ve epsonlarda bir zaman sonra atık tank doldu uyarısı verip yazmayı durduruyor. Yani değiştirtmek için sizi zorluyor.

• sauths S kullanıcısına yanıt
    yaa gerçekten mi.. HP çok masum ya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kartuşların "chipli" ve doldurulamaz olması, fiyatının ise yazıcı ile aynı fiyatta olmasından dolayı 2 kez all-in-one yazıcıların çöp kenarına konduğuna şahit oldum. ( biri benim cihazım idi )

gerçekten kandırıldığıma üzüldüm,

x firmasına ait lazer bir yazıcı aldım, ruslar sağolsun crackli firmware yükledim, 10 yıldır aynı toneri doldurup doldurup kullanıyorum.

bu arada fax dönemi de kapandığı için hiç aramıyorum fiziksel fax cihazı. ( online kullanılabilir )

işin özü: firmalar cihaz satışından çok sarf malzemesi satışına ağırlık veriyor...

• evet davayı hakediyor hepsi..

yok hocam kartuşun pinleriyle oynuyorsunuz her modelde farklı sanırım

https://www.bitmeyenkartus.com.tr/HP-KARTUSLARIN-RESETLENMESI,DP-141.html

• Hocam bende 4 adet dw serisi var pro. olarak kullanıyorum yaklaşık olarak ortalama 400 bin kopya civarındalar, arkadaşım var yazılım atıyor, üzerine tank mürekkep sistemi sorunsuz devam ediyorum. Kafası bozulasıya kadar bu şekilde çalıştırmaya devam ediyorum. Bozulanın yerine yenisini koyuyorum. matbba işi yaptığım için dw serisi bulunmaz nimet bizim için.

• 8-9 yıl önce çok acil bir durumda tarayıcı lazım oldu ama kartuş kurumuş bu nedenle tarayıcıyı kullanamadım. Müşteri hizmetlerini aradım verilen cevap tarayıcı lazımsa tarayıcı alın oldu. Bende sinirden yazıcıyı parçaladım. Geçenlerde de bir hp yazıcıyı parçaladım. Sapa sağlam kartuşu olan yazıcı hpnin yeni çıkarttığı yazılım nedeniyle çalışmaz hale geldi.

• Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt

ben bunların dw lerin siyah renk kasa olanınıda kullandım, onlarda 1 sorun yokdu, bas basabildiğine, ben görüntü bastım hep, yani a4 sayfa doluydu,

romania kaynaklı inktech marka 1litre mürekkep kullanmışdım ciss ile, yazıcının üstünde, 4litrelik haznesi duruyordu,

40k -50k arasına geldiğinde artık çizikler oluşmaya başladı, 15dk süren kafa temizlemede bir çare olmamaya başladı, yüksek kaliteye aldım buda çıktı hızını düşürdü,

2 elden sh den sattım gitti, sonra bir üst modelini aldım beyaz kasaydı yine ciss li, biraz bastım 3k dı sanırım, tak kitlendi kaldı makine kartuş bitti uyarısı ile, kartuşları makine fiyatına geliyordu, ozamanlar bu anakartı çıkarıp eproma yazılım atma yokdu, çinde çipler var ama çok pahalı getirtmek bir dert, onuda öyle sattım sh den,

şimdi baktımda baya uçmuş makinenin fiyatları 8 9k fiyat çekiyorlar, benim makine dk da 40kopya idi sanırım, şimdi 70ppm lere gelmiş.

sanırım 400bin kopya davetiye gibi yazı basarak geliyorlar, tam sayfa görüntü alsan, şuanki kullandığın mürekkep ile çıkarmı o rakamlara acaba bunu merak ettim.

sendeki mürekkepde bu markamı ?

siz bu yazılım attırma, makine sipariş, destek vs kimden alıyorsunuz bana site tlf paylaşırmısınız, ihtiyacım olduğunda kontak kurayim.

benim ilk makinemden bir görüntü, mazide kaldı, o kart vizitteki arkadaşın sitesinden sipariş etmiştim, yıllar once..

Yazıcıların mürekkebi bittiğinde tarayıcıyı devre dışı bırakan Canon'a dava açıldı

bir arkadaş web sitesi açmış bu dw lerin kiralama hizmeti veriyordu, kopya başı anlaşıyorsun, makine ondan boya ondan, kağıt senden ama dedi sen full sayfa basacaksın, ben kaar edemem, makine yatırımı yapmam bu yüzden dedi yan çizdi :))

epsonun workforce enterprise serilerindede bu tam boy (a4) ink kafa varmış, dmo da 60bine satıyorlardı, daha yüksek hacim için onu önermişti bana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9CAFB864 -- 19 Ekim 2021; 20:44:45 >

• yıllar önce aldığım canon yazıcıda bu durum vardı. Çok saçma birşeydi, yanı kartuş olmaması diğer özelliklerini kullanmama engel oluyordu. Umarım açılan davada yüklü bir tazminat öder.

• _köle_ _ kullanıcısına yanıt

hp markasının tüm modelleri böyle kartuş bitince devre dışı kaldırdığım gibi çöpe attım.

• Size çok bariz bir yazıcı hilesi daha söyleyeyim.

Doldurma/sahte kartuş taktığınızda yazıcı yazılım ile basmak istediğiniz şeyin çözünürlüğünu düşürüyor. Ayni kartuş fax raporu veya deneme, hizalama baskısı alırken cam gibi sayfa çıkarıyor. Ancak wifi direct ile bi word belgesi veya pdf yazdırmak istediğinizde renkleri karıştırıp çözünürlük düşürüyor. Piksel piksel ve silik yazıyor.

Muhtelemen doldurma kartuş kullanımı dava konusu olmaz ama maalesef durum bu. Bile bile yapıyorlar. Elinde 2017-18 sonrası üretim hp yazıcısı olan varsa denesin görsün.

• Genel orlarak resim değilde daha çok yazı ağırlıklı basıyorum bir makinam vardı 1.2 milyonda bahsettiğiniz çizikler oluştu. Aklınıza gelebilecek herşeyi bastım, zarf, etiket, kartvizit ara baskıları. Burada asıl püf noktası mürekkep değilde makinanın devamlı çalışması. Birde kullanılan kağıdın düzgünlüğü, çünkü kağıtlar doğası gereği ebatlanırken giyotinden ötürü tozlanıyor ve bu tozlar kafadaki nodülleri tıkıyor. Makina devamlı çalıştığında bu sorun ortadan kalkıyor.

Ben izmirde Ozon Büro makineleri ile çalışıyorum. Googlede arattınız mı bulunur. Kullanılan mürekkep monster ink.

• Bir bilgi daha.

Renkli makinalarda herhangibi bir kartuş bitmesi durumunda da makinayı kullanmıyorsunuz. Toner,kartuş mürekkep takmak zorunda kalıyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • QuexSeeL kullanıcısına yanıt
    haha aynen

• adamlar 2 haneli max 3 haneli rakamlar ödediği yazıcı içni bakın nasıl uğraşıyor. 60-70$ a yazıcı/tarayıcı işlevli cihazı ben 60tl ye alsam mürekkebi bitince yazıcıyı değişirim. öyle bi normalleşme işledi bünyemize

• ChelseaSmile kullanıcısına yanıt
    her şeyi yapıyorlar hocam. farklı bi örnek vereyim mesela, 2012-13 civarlarıydı galiba, MSN'den Skype'a geçiş olmuştu. Android'in Skype uygulaması bi türlü çalışmıyodu. yüklüyosun, bi bağlanıyo bi bağlanmıyo falan böyle. hani kökten çalışmıyo olsa çalışmıyo deyip geçersin ama öyle de değil, sana umut vermek için haftanın bi günü bağlanıyo ama diğer günler "internet bağlantınızı kontrol edin" gibi uyarılar çıkıyo uygulamayı açınca.

sonradan ortaya çıktı ki, Microsoft ile Google arasında bi sürtüşme varmış, Google zamanında Microsoft'a bazı hizmetlerde yokuş yapmış, çalıştırmamış falan. Microsoft da buna tepki olarak Skype'ın Android desteğini doğrudan kaldırıp insanların ağızlarına düşmeyi istememiş ve böyle bi hamle yapmış, sözde Skype var, yani sorsan "Skype duruyo orda biz kaldırmadık ki" diyolar, ama, uygulama çalışmıyo.

diyeceksin ki adamlar böyle detaylarla mı uğraşacak, valla Apple'ın 3-4 sene önceki cihazlarda işlemci gücünü kasıtlı olarak kıstığı dünyada herkes herşeyle uğraşabilir ve uğraşıyolar da zaten. şu anki uygulamaların tamamına yakını telefonlardaki her güvenlik açığını kullanmaya yönelik çalışıyor. kimin eli kimin cebinde belli değil.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.