Şimdi Ara

Yazıcıların mürekkebi bittiğinde tarayıcıyı devre dışı bırakan Canon'a dava açıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
6.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim de ilk yazıcım canondu sırf bu yüzden tövbe ettim. Kartuş dışardan doldurmalarla bozulunca çöpe attım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Canon böyle milyonlarca kişiyi dolandırdı. Ben de aynı şekilde bir yazıcıyı çöpe attım. Kartuş bittiği saniye tarama fonksiyonu da çalışmıyor

• Hp yazıcım var 1 yıldır mürekkep bitti uyarısı veriyor direk çıktı vermiyor yazıcıdan devam sekmesini seçmek gerekiyor, çıktılarda öyle silik falan değil koymuşlar cipi içine ayarlamışlar şu kadar çıktı verdiysen yeter başka yazma diyorlar.

• canon kadar adi bir firma daha yoktur yeni yazıcıyı orj kartuşuyla servise gönderdim 1 haftalık garanti dışı bırakıldı. kafa çizgili basıyordu yazıcı menüsündeki kartuş temileme işe yaramadı kaç kez yaptım servise verdik neymiş efendim kafatemizleme malzemesiyle temizlenmişmiş yazıcı garanti dışı.
    canon tr tambir ... canon ürünlerini almayın kesinlikle elinizde kalır.

• Yohmina nedir la bu. İlk defa duydum böyle birşey. Hakikaten rezillkmiş. Ulan iyi ki HP almışım. Onda böyle bir sorunla karşılaşmadım.

• TC_Komando_05 kullanıcısına yanıt

İlginç. Ben de HP2710 aldım evde kullanmak için ve kartuş bitti. Kendim doldurdum ve sorunsuz kullanıyorum kartuş bitti göstermesine rağmen bir sorunla karşılaşmadım. Sadece kartuş orjinal değil veya doldurulmuş gibi bir şey diyor ve PC'den yazdır dediğimde direkt basıyor sayfayı.

• capon çakallığı.

• Pixma haberini görür görmez bile içim kıyıldı öyle lanet bir firmadır.
    Yazıcıların yüz karası dandik firma hala nasıl piyasada tutulabiliyor anlamış değilim .
    Burası çok büyük bir pazar ve nedense güçlü seçenekler çıkmıyor

HP bunlara nazaran yine iyi .
    Canon denen firma 1000$ ofis tipi komple sisteme driver vermeyip ofisi perişan eden rezil firmadır.

Böyle saçmalıklari birtek kendisinden beklenir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • QuexSeeL kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle valla :D

• Şirketlerin bir kaç kişilik yönetim kadrosu,

doymak nedir bilmiyor, Ğırtlağınızı *.

images (275×183) (gstatic.com)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 20 Ekim 2021; 17:36:7 >
  • Hp de aynı çakallığı yapıyordu.Artık Brother kullanıyorum, tavsiye ederim.Sıfır yazılım problemi

• anticor kullanıcısına yanıt

Sizinki kartuşlu benimki tonerli belki ondan olabilir (mfp 131) aynı sorun muadil toner alanlarda da oluyormuş şikayetlerinde okumuştum tonerdeki çipe bir şey yapmak lazım.

• bir zamanlar HP'nin renkli lazer yazıcısının tonerlerini doldurtmuştum ama çipleri de değişmesine rağmen yazıcı kabul etmemişti. 4 orjinal toner fiyatı ise yazıcının kendi parasından daha fazlaydı, kendisi çalışır halde çöpe gitti. (keşke içindeki step motorları alsaymışım) sonra yine HP fakat bu sefer monochrome fakat muadil toneri bulunabilen bir yazıcı aldım ve sıkıntısız kullandım, sonra bir yakınıma hediye olarak gitti fakat halen muadil tonerlerle çalışır durumda. en son epson mürekkep tanklı çok fonksiyonlu yazıcı aldım, yanında gelen orjinal mürekkepleri bitince birer litre çakma mürekkep alıp kullanmaya devam ettim. şimdiye kadar para verip üzülmediğim, hatta parasından fazlasını hak eden nadir eşyalarımdandır.

• iyi olmuş kim nerden koparacağını şaşırdı

• goze batmasada tarihdeki en buyuk lobilerden kartellerden biri bu yazici ureticileri. icinde 10ml murekkep olan kartuslarin takimini aldiginda yazici fiyatina geliyor. en insaf, gozunuz doysun. simdi muadil secenekleri artikca farkli ali cengiz oyunlarina baslamislar, yazicidaki her parcanin omrunun hesabini tutuyor, tez zamanda bozulsun yenisi alinsin derdinde.

• İyi olmuş. Umarım tüketici için olumlu sonuçlanır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ßlaCKFOX ß kullanıcısına yanıt

Lazerli yazıcının tek güzel tarafı uzun ömürlü olması. Mürekkepli yazıcının tek dezavantajı da donması ama bazı modellerde temizleme işlemi ile bir yere kadar kendini açıyor. Burada sorun renkli çıktı ihtiyacı olanlar için alternatif olmayışı. (Lazerli renkli yazıcılar var lakin mürekkebe kıyasla hem çok pahalı hem performans olarak çok düşük maalesef)

• zotacing kullanıcısına yanıt

Bundan uzun yıllar ben de şikayetçiydim fakat bu şekilde ayyuka çıkmadığı için herhalde çok bilen yokmuş enteresan.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.