değerli arkadaşlar... yazıcımın tonerini yeni doldurmama rağmen ...sayfada şerit şerit silik çıkıyor... ne yapabilirim... yardımcı olursanız sevinirim..
sayın hocalarım mümkünse bir bakarsanız sevinirim ...benim için önemli
kartuş kirlenmiştir. yazılımda kartuş temizleme diye bir işlem menüsü olmalı. onu çalıştır. olmazsa dolum merkezine götür temizlesinler güzelce. aynısı bende de oldu
dostum bunu yazıcı ayarlarından halledebilirsin nasıl yapıcanı sölim denetim masasından yazıcı ayarlarına gir ve yazdırma kalitesi veya j-hızı yazar ordaki değerde normal seçili oolsun sorun kalkıcaktır
laser yazıcımı? laser yazıcı ise toner'in drum'u zara görmüştür değişmesi gerekir. o zaman sorunun çözülür.Doldurduğun yere git sorunu söyle yardımcı olurlar.Zamanla tonerlerde bu şekilde arızalar olabiliryor.bunuda dolumcular hallediyor zaten.
quote:
Orjinalden alıntı: esbil
laser yazıcımı? laser yazıcı ise toner'in drum'u zara görmüştür değişmesi gerekir. o zaman sorunun çözülür.Doldurduğun yere git sorunu söyle yardımcı olurlar.Zamanla tonerlerde bu şekilde arızalar olabiliryor.bunuda dolumcular hallediyor zaten.