Şimdi Ara

yazıcımdan resmi gerçek boyutunda çıkartmaıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kasaya fan yeri için kalıp çıkartmak istiyorum. Resim ona göre bire bir ölçüde yapılmış ancak yazıcım fana göre değile kağıda göre çıktı alabiliyorum. Resmi bir türlü gerçek boyutunda çıkartamadım. Yazıcı canon ip4300

yazıcımdan resmi gerçek boyutunda çıkartmaıyorum.

• Bunu aslında yazıcu ve yazdırma ayarlarından da yapabilirsin ama oraları hiç karıştırmadan, basitçe bi Word belgesi aç, içine bu resmi at, A4 kağıt üstünde bir daha bak boyutuna gerçeğe yakın mı diye, sonra bastır, bu şekilde bi sorun olmaması lazım.
  • işe yaramadı
  • Nasıl çıkıyor resim, bütün kağıda yayılmış-büyütülmüş halde mi?
  • Aynı şeyi bir de PowerPoint ile dene. Resmi copy/paste ettikten sonra sağ tıklayıp özelliklerini aç. Oradan boyutlarına bak. İstediğin boyutlarda değilse gerçek değerleri gir ve bas. Çıkması lazım.

Rastgele.
  • büyümüş halde çıkıyor ama a4 te ufak tefek etiket, kredi kartı, cüzdan baskısı gibi baskılar hariç hepsini denedim. İşe yaramadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: swordmaster

büyümüş halde çıkıyor ama a4 te ufak tefek etiket, kredi kartı, cüzdan baskısı gibi baskılar hariç hepsini denedim. İşe yaramadı

Arkadaşım öncelikle Windows fotoğraf yazdırma programını ve Canon'un kendi programını falan kullanma. Onlar otomatik ölçeklendirme yapıyorlar.

İlk olarak yazdır dedikten sonra "Özellikler">"Yazdırma Seçenekleri"nden "Sayfa Yapısı"na gir. Sayfa boyutu:"a4" Sayfa yerleşimi: "normal boyut yazdırma" seçili olsun.

Bundan ayrı olarak da fotoğra görüntülediğin programın yazdırma alanının içerisinde "format" ya da "height x width" kısmında "use default image size" seçili olmalı.

Basmaya çalıştığın fotoğraf yukarıda eklediğin fotoğraf ise, bunlardan başka bir nedeni olamaz.

Örnek: Senin gönderdiğin fotoğrafı Word'e kopyalayıp alınan sonuç:

http://img484.imageshack.us/my.php?image=hrae8.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemerro -- 15 Nisan 2007; 0:15:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • deneyeceğim. Daha önceden 80 lik için basmıştım ama nedense şimdi bunu yapamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.