Şimdi Ara

Yazıcının Her şeyi Çalışıyor Ama Tarayıcı Hata Veriyor Yardımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi yazıcım SAMSUNG 4x16 Series her şeyi kurdum bütün driverleri tamam ancak tarayıcıyı bir türlü çalıştıramadım.
    Smar thru 3 kullanıyorum.Driver cd sinden yükledim onuda scan dediğim zaman SCANNER DEVİCE İS NOT RESPONTİNG.PLEASE CHECK THAT IT IS TURNED ON AND CONNETED COMPUTER. Hatasıyla karşılaşıyorum.Yazıcının her şeyi çalışıyor.Yazıcı takılı ama bu hatayı veriyor scan dediğimde.

Yardımlarınız bekliyorum arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeberkk -- 13 Kasım 2011; 13:15:37 >

• yok mu bilen ya allah aşkına kafayı yicem...
  • arkadaşlar yardım bekliyorummm
  • quote:

Orijinalden alıntı: eeberkk

Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi yazıcım SAMSUNG 4x16 Series her şeyi kurdum bütün driverleri tamam ancak tarayıcıyı bir türlü çalıştıramadım.
    Smar thru 3 kullanıyorum.Driver cd sinden yükledim onuda scan dediğim zaman SCANNER DEVİCE İS NOT RESPONTİNG.PLEASE CHECK THAT IT IS TURNED ON AND CONNETED COMPUTER. Hatasıyla karşılaşıyorum.Yazıcının her şeyi çalışıyor.Yazıcı takılı ama bu hatayı veriyor scan dediğimde.

Yardımlarınız bekliyorum arkadaşlar...

denetim masasından tarayıcılar ve kameralar bolumunden tarayıcının ordan ayarlarına bak baglantı noktasına bak. birde bunu dene.
  • bugün arkadaştan bilgi aldım ancak yok makine yazıcıyı görüyor ama tarayıcıyı görmüyor.Sorun orda.ben driveri elimle kurdum.Disketi var dediğimde .inf uzantılı dosyayı göstermemi istiyo autorun.inf dosyası mevcut ama oda windows 7 desteklemediğinden kuramıyorm.Napıcam bilmiyorum...
  • Samsung u aradım.Orasıda çözüm vermedi.Driverleri silip yeniden kurmamı söyledir ancak onu da ypatım oda sonuç vermedi.En iyisi yazıcıyı scannersız kullanmak yada windows xp ye dönmek yada yazıcıyı kople çöpe atmak :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.