Şimdi Ara

YAZIK BE EMEKLERİME... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
2
Favori
3.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadasim suan hirslandi lys kasicam diyo calismadan boyle yaptiysam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çalışmanın sonuç verdiği sınav LYS değil mi zaten? Geçen sene rehberlik öğretmenimiz sınavdan 1 hafta önce şöyle demişti: "Sürekli dışarda gördüğünüz okulda sınıf geçmek için uğraşan adamlar ygsde sizi geçerse üzülmeyin. Emeklerinizi haziranda alıcaksınız."
  • abicokiyiya A kullanıcısına yanıt
    istediği kadar çalışsın ygs'ye çalışmak demek lys'nin %60'ına çalışmak demek senin çalışacağın bir mat 2 bir organik kimya var (eğer sayısalsan) onun daha bir ton konusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heatblast

ben sınava ilk 20k ya gircem diye gittim. ilk 40k ya girsem öperde başıma koyarım

Benim de durumum senden farksiz hocam emeklerimiz boşa gitti saçma sapan bir sinav yuzunden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercn80 -- 24 Mart 2014; 22:29:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sıkmayın canınızı bu kadar Allah emeğinizin karşılığını verir
  • aah ah cok pismanim hocam sene basindan beri ygs calisiyorum sene basinda 370 almistim simdi 350 alsam sevinecegim. hedef ilk 55k okul puani 82. okuldan 43 puan filan gelecek. hayvan gibi calissam olur mu ki?

• ryoneasis kullanıcısına yanıt
    Benimde 40k bende max 340 alirim, ygsden umudum yok ama insallah lys ile olur ..

• Yapamadığım soru da oldu zordu kolaydı bir şey demiyorum da böyle türkçe olur mu allah aşkına dil bilgisi kötü olanlar sevindi belki ama ben sevinmedim. Yazım kuralı sorusu da böyle olmamalıydı.. Yanı sırayı daha geçen sene sordular sora sora da bağlaç olan kinin yazımını sordular bu kadar mı tükendi soru havuzu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercn80

quote:

ben sınava ilk 20k ya gircem diye gittim. ilk 40k ya girsem öperde başıma koyarım

Benim de durumum senden farksiz hocam emeklerimiz boşa gitti saçma sapan bir sinav yuzunden

hocam tamam hadi çalıştım dershane sınavlarında yapamazsam anlardım. dershane sınavlarında 430-440 alıyoruz. şimdi sonuç gelcek 370-380
    bide bu dershane sınavları zor olur ygs daha kolay olur diye. ygs zor veya kolay değildi. baştan aşağı saçmaydı, başka bir şey değil

• Cuma gunu tam 9 saat dilbilgisi calistim

• abicokiyiya A kullanıcısına yanıt
    Ve basit bir sıfat olan buyu bulma sorusu geldi, aptal bi cümlenin ögeleri geldi, bunlar yetmedi paragraflar saçmaydı..
  • Kisa ama celiskiliydi hepsi, ne zafer denemesine benziyordu ne zaman ne final. Cok sacmaydi

• Sırf senin için hesap açtım. Bu ne hırstır bu ne kıskançlıktır? Sonuçta bu bir eleme sistemi beğenmesende beğenmesende bunu değiştiremezsin dogru mu? Yapamamışsın kardeşim o her gun gezen tozan adam seni geçmiş eee ne olmuş? Sorunu biraz kendinde ara o haliyle senden iki net az yapmışsa bu senin hatan, senin kapasiten, senin heyecanın, senin dikkatsizliğin senin IQ'n ve bunun hakkında en ufak bir eleştiri yapamazsın bende sene boyunca hiç çalışmadım zaten eğitim hayatım boyunca hiç çalışmadım 10 sınıf ortalamam 58di düşün artık tek çalışmam haftalık zaman denemesi, bu. o da sadece netlerime bakar geçerdim yanlışları mı falan kontrol olayı yok. mat netim 25.75 ki zaman (ygsde) olsa en az 33 ee ne yapacaz şimdi adaletten mi söz edeceksin bana da mı laf atacaksın ? Ha ben biliyorum ki benim gibi çalışmayıp yine benden fazla yapan çok fazla insan var ne yapmam lazım, kıskançlık mı yapayım? Gece gündüz çalışmışmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Troth -- 24 Mart 2014; 22:51:08 >

• Matta en dusuk 36 yaptigim halde 5 bos biraktim. Denemeler bir olcut degil . Bir de ygs denemelerden kolay olacak derler. Ygs sacma bir sinav emekle alakasi yok.

• Troth T kullanıcısına yanıt
    Sende IQ olsa bunun icin tartismazsin bile, kapa ceneni ve burdan git.Emeksiz yemek olmaz bunu da bil.Muhakkak calisanlar seni gececektir hirs degil bu HAK. Defol.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ercn80

quote:

hocam tamam hadi çalıştım dershane sınavlarında yapamazsam anlardım. dershane sınavlarında 430-440 alıyoruz. şimdi sonuç gelcek 370-380
    bide bu dershane sınavları zor olur ygs daha kolay olur diye. ygs zor veya kolay değildi. baştan aşağı saçmaydı, başka bir şey değil

Bence de tek kelimeyle saçmaydı sınav

• OMéR kullanıcısına yanıt
    Ogrendim bu sene yeterince sacma oldugunu keske biraz daha lys kassaymisim

• Ülkenin ***na koydular o yüzden ingiltere de yaşamak için her şeyi yapacağım burda 410 değilde 460 alsan yine işsizsin

• Yazdığın mesaj kişiliğin yansıması. ben daha fazla muhattabım olarak almıyorum seni çalışanlar geçecekse bu hırs neden? yazık gerçekten çok daha ağır yazardım ama sınav psikolojine veriyorum sen devam et gece gündüz çalışmaya eğer benden düşük yaparsan sızlanma sağda solda arkamdan konuşma hakketmediğimi söyleme tamam mı

• quote:

Orijinalden alıntı: abicokiyiya

En cok calismayanlarla ayni neti yapmam koydu, gecmis oldu artik yapacak birsey yok mezuna kalsam hayatta ygs kasmam bunu ogrenmis oldum.

Doğru söz duygulara tercüman bir cevap.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.