Şimdi Ara

YAZIK BE EMEKLERİME...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
2
Favori
3.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hak etmeyen , gezen tozan, sabahin korunde calismak icin kalkan geceleri calismaktan gec yatani gecti be.Helal olsun ne diyeyim.
    Matematikte 30un altinda yapmazdim arkadasim hep 18 yapardi gezerdi tozardi nerde alem oraya akardi kendi gozlerimle sahit olurdum.Hic calismadi diyebilirim.Ben gecemi gunduzume kattim ve matematikten yaptigim net 19, onun ise 17. Bu muydu emeklerimin karsiligi? Yaziklar olsun boyle sorulara, yaik emeklerime. Keske hic calismasaydim keske gezip tozsaydim bende eminim yine ayni neti yapardim. YAZİKLAR OLSUN BOYLE ORANTİSİZ SORULARİ SORANLARA, CALİSMAYANLA CALİSANA AYNİ NETLERİ ALDİRANA...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• benim matematik netim istediğimden çok düşük gelecek , soruları bence hiç ayarında değildi ve 40dk çözülebilecek de değildi
  • Ben böyle saçma bir sınav görmedim ama elden ne gelir ki? Geçmiş olsun.
  • 70 dk aldı matematik tam 70, neyse ki fenle sosyali hızlı çözüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gracious kullanıcısına yanıt
    En cok calismayanlarla ayni neti yapmam koydu, gecmis oldu artik yapacak birsey yok mezuna kalsam hayatta ygs kasmam bunu ogrenmis oldum.

• Arkadaşım ygs böle bir sinav iste gecen sene senle ayni durumdaydım bu sene lys kastım mat,34 gelecek buyuk ihtimalle sende canıñı bos yre skma artik yapacak birsey yok

• Diyceklerime tercüman olmuşsun .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ATV Ah be GÜZELİM!!!!!!
    16 yıl önce açıldı
    Ya AYIP BEE
    19 yıl önce açıldı
    Kıza rezil olduğum o an
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gilardo kullanıcısına yanıt
    Tek umudum adaletin yerini bulmasi ve en azindan herhangi bir bolumde fark atmam, yoksa cok yazik olacak cok..

• quote:

Orijinalden alıntı: abicokiyiya

Hak etmeyen , gezen tozan, sabahin korunde calismak icin kalkan geceleri calismaktan gec yatani gecti be.Helal olsun ne diyeyim.
    Matematikte 30un altinda yapmazdim arkadasim hep 18 yapardi gezerdi tozardi nerde alem oraya akardi kendi gozlerimle sahit olurdum.Hic calismadi diyebilirim.Ben gecemi gunduzume kattim ve matematikten yaptigim net 19, onun ise 17. Bu muydu emeklerimin karsiligi? Yaziklar olsun boyle sorulara, yaik emeklerime. Keske hic calismasaydim keske gezip tozsaydim bende eminim yine ayni neti yapardim. YAZİKLAR OLSUN BOYLE ORANTİSİZ SORULARİ SORANLARA, CALİSMAYANLA CALİSANA AYNİ NETLERİ ALDİRANA...

sıkma canını ygs bu, ygs de arkadaşlarıma sene boyu hep dedim fen turkçe sosyalde hız kazanın mat 1 de çalışmalık bir şey yok diye. sadece fen türkçe ve sosyalden kazandığım vakti matematikte kustum. ilk 15 soru hariç gerisine 5er 10ar harcadım. yani biraz da şans işi matematik çok çok soru çözenin görebileceği ayrıntılardan da gelebilirdi. her şey adaletsiz ama heyecan faktörü de seni geriye itelemiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sedatkarakurt2014

Arkadaşım ygs böle bir sinav iste gecen sene senle ayni durumdaydım bu sene lys kastım mat,34 gelecek buyuk ihtimalle sende canıñı bos yre skma artik yapacak birsey yok
    Ben de 30un altında yapmazdım amma 22 net bekliyorum, bariz zordu veya uğraştırıcıydı.. bana ne yaa ben tıkır tıkır yapamadıktan sonra hangisiyse o idi işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abicokiyiya

Hak etmeyen , gezen tozan, sabahin korunde calismak icin kalkan geceleri calismaktan gec yatani gecti be.Helal olsun ne diyeyim.

Al benden de o kadar arkadaş Mat için o kadar çalıştım,kitap bitirdim gel de bu sınava gir!Çok saçma sapan bir sınavdı fizikte de gitmişler kütle merkezi,kaldırma kuvveti,elektrik,optik,basit makinalar dururken saçma sapan sorular sormuşlar yok nükleer yeğin kuvvet,bobin Hakkımızı yediler,cins cins sorular!Önceki yılları da çözdüm çokta iyi yaptım ama bu sınavın hiç alakası yoktu.Ne yapıcam bilmiyorum

• yinede en buyuk yapabilecegin sey ygsden puanina gore bi strateji yap olesiye lys kas senin icin emin ol en iyisi bu bu sene olmasa bile (ins olur) seneye iyi bir temelin olmuss olur

• cherryblues C kullanıcısına yanıt
    Aman aman Da bir heyecanim yoktu ama bilemiyorum artik... Lys de tek hedefim 40kya cekebilmek bu netlerle lysde hic degilse emeginin karsiligini alabiliyorsun

• hocam tanımıyorum sizi/arkadaşınızı ama kuvvetle muhtemel sebebi şu:

calistiginizdan emeginizin karşılığını almanız gerektiğini düşündünüz ve üzerinizde baskı oluştu , cevrenizdekilerin beklentileri de etkili bunda. bu sebeple sınavda vakit kaybettiniz ve tam performans yapmadınız.

öbür eleman tabiri caizse ipimle kuşağım s... t...ım modunda girdi ve tam performans elinden geleni yaptı.

geçmiş olsun, yapacak bir şey yok

edit: heyecaniniz da yokmuş, benim teori patladı su an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 480mrt -- 24 Mart 2014; 21:36:23 >
  • Emeksiz bizle ayni alanlara inat daha cok lys kasmaliyiz ve lysde farki ortama cikarmaliyiz..

• 30 net yapıyordum ygs de 12 net yaptım oda dogru oldugundan emın olmadıklarım 12 ısaretledım daha dogrusu allah sabır versın kafamı duvarlara vurmaya devam
  • Bende emeğimin karşılığını alamadım kısmet buymuş diyorum ama içim içimi yiyor küfür etmekle de sakinleşemiyorum Allah sonumuzu hayır etsin

• FakaBastık F kullanıcısına yanıt
    Evet bu sinavda talihsizlik yasadik ama ben inanmak istemiyorum ya en azindan biryerlerden bir fark atmak gerek daha yuksek olmali yai calismalad bosa gidemez, kafam almiyor

• Arkadaşlar bu adamlar matematik ve geometriden zorluyor geçen yılları da incelerseniz görürsünüz. Tavsiyem lys çalışmalarınızda da bunu göz önünde bulundurun. Geçen sene lys mat. geo da çok zordu..belirleyici oldu. Fen benim için nispeten daha kolaydı tabiki konu eksiğiniz yoksa
  • rambocell R kullanıcısına yanıt
    Gecen seneki ygsyi cozdum mat 32 net cikmisti

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.