Yıllarca okul oku üniversite oku ama yok arkadaş iş bulamıyorum 2 sene oldu mezun olalı askerlik tamam staj tecrübelerim var ama asgari ücretede kabulum ama bi türlü iş bulamıyorum artık yaşama hevesim kalmadı intiharı düşünmeye başladım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Boşa o kadar emek vermişim
-
-
@Shad0w_Zer0 Şekil A burda sen de böyle konular açacaksın
-
Biz nasıl iş bulacaz hocam tanıdık olmadan bulmak imkansız türkiyede
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bölüm ne aga ?
-
finans ve bankacılık 4 senelik
Kayraaaa
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sektörünü bilmiyorum ama işin zor aga.
ben bilgisayar müh 3. sınıfta bıraktım işe girdim. Piyasa senin gibi insanlarla dolu... Seni onlardan farklı yapacak bir şeyler yapmalısın.
Bu devirde okul okumak AMELELİK
-
Valla hocam çok doluyum artık geceleri yatağımda gizli gizli ağlıyorum şu yaşımda o kadar verdiğim emeklere yanıyorum
Linkedin aktif kullanıyor musun ?
Evet kullanıyorum ama ordaki ve kariyernetteki ilanların çoğu sahte bence dönüş olmuyor
İlanları salla… gönderilere bak. İnsan kaynakların yakasına yapış
seni işe alacak insanlarla iletişim sağla. Kaybedecek neyin var ?
Profilini düzgünce oluştur, alanınla ilgili birkaç post paylaş
Dostum ben bu dediklerini zaten yapıyorum emin ol ama gerçekten bunaldım 2021 mart ayından beri yapıyorum askerlikdendir dedim gittim geldim yok yine işsiz yine işsiz
öyleyse sektörün kötü ağa o zaman yazılım öğren Ciddiyim
Öyle yapacam galiba akraba ve aile baskısından hiç bahsetmiyorum bile yıllarca okudunda noldu işsizsin vs diyeni mi ararsın ezikleyeni mi ararsın polislik mülakatına girdim en son sonuç bekliyorum
Hocam şunu izlemeni tavsiye ederim.
https://www.youtube.com/shorts/VeZ4wvU_T98?feature=share
Arkadaşın dediği yazılım öğren, spor salonuna git çok klişe olsa da gerçekten denediğinde işe yarayacak tavsiyeler. Hiçbir şey senden önemli değil bunu da unutma.
Hocam gerçekten bezdim ama ya hani neler çekiyorum bi bilseniz gelecek kaygısı işsizlik bitirdi beni
Hocam bence terapi düşünün. İnanın aynı durumdaydım terapi baya iyi geldi. Ama böyle hissetmeniz bu ülke şartlarında çok normal emin olun çoğu genç böyle hissediyor.quote:
Orijinalden alıntı: enesbaba0641Hocam gerçekten bezdim ama ya hani neler çekiyorum bi bilseniz gelecek kaygısı işsizlik bitirdi beni
Olsun hocam asgari ücret olsun yine kabulum vallahi yol yemekte vermesinler yeterki bi işim olsun vallahi bıktım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X