Şimdi Ara

YAZIK BE EMEKLERİME... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
2
Favori
3.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ygs için bu kadar moral bozup üzüldüğünüze değmez.
    Ygs de hiçbir zaman emeğinizin karşılığını alamazsınız.
    Emeğin karşılığının alındığı yer lys dir.
    Moral bozmayın lys kasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abicokiyiya

Hak etmeyen , gezen tozan, sabahin korunde calismak icin kalkan geceleri calismaktan gec yatani gecti be.Helal olsun ne diyeyim.
    Matematikte 30un altinda yapmazdim arkadasim hep 18 yapardi gezerdi tozardi nerde alem oraya akardi kendi gozlerimle sahit olurdum.Hic calismadi diyebilirim.Ben gecemi gunduzume kattim ve matematikten yaptigim net 19, onun ise 17. Bu muydu emeklerimin karsiligi? Yaziklar olsun boyle sorulara, yaik emeklerime. Keske hic calismasaydim keske gezip tozsaydim bende eminim yine ayni neti yapardim. YAZİKLAR OLSUN BOYLE ORANTİSİZ SORULARİ SORANLARA, CALİSMAYANLA CALİSANA AYNİ NETLERİ ALDİRANA...

Aynen kardsim bu sene yaptigim en kotu deneme gercek ygs oldu calismayan adamlar bile matta benden yuksek net yapti boyle olunca insanin zoruna gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz hatayı çok soru çözerek matı bitirebileceğinizi düşünerek yapmışsınız. Ancak aşinalık ve hız kazanabilirdiniz; ama belli ki sınavda krizi iyi yönetememişsiniz ve sorulara saplanıp kalmışsınız. Ben şansen bi tane mat kitabının %30unu falan çözdüm eksik hissettiğim bölünebilmedir, asal sayılardır ve sınavda 2 yanlışım geldi. Yani ben anlamıyorum soru bankası bitirip 19 net yapmak nedir. Herhalde temel de çok etkliyor. Şanssız olmalısınız o konuda.

Ama sınavın kolay olduğuna kesinlikle katılmıyorum. Behzat Hoca kafasına göre 160 dkda sadece matematik çözmüş sorular kolaydı demiş herhalde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hak etmeyen , gezen tozan, sabahin korunde calismak icin kalkan geceleri calismaktan gec yatani gecti be.Helal olsun ne diyeyim.
    Matematikte 30un altinda yapmazdim arkadasim hep 18 yapardi gezerdi tozardi nerde alem oraya akardi kendi gozlerimle sahit olurdum.Hic calismadi diyebilirim.Ben gecemi gunduzume kattim ve matematikten yaptigim net 19, onun ise 17. Bu muydu emeklerimin karsiligi? Yaziklar olsun boyle sorulara, yaik emeklerime. Keske hic calismasaydim keske gezip tozsaydim bende eminim yine ayni neti yapardim. YAZİKLAR OLSUN BOYLE ORANTİSİZ SORULARİ SORANLARA, CALİSMAYANLA CALİSANA AYNİ NETLERİ ALDİRANA...

her iste bi hayir vardir bro. ayrica gecen sene benim sonuclarda senin anlattigina benzer oldu 3. seneyi dusunurken bilg muh. puani bayagi dustu. acikta kalmadim.
    sonuc olarak nasip kismet...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatal mistake -- 25 Mart 2014; 5:07:13 >

• Genjler sistem bozuk sistem, hala cahil cahil sizlerin kariyerini tek bir sınava bağlıyorlar, bu mantıklı değil, ben eminim ki, sınava çalışıcam diye ne türlü yetenek boşa gidiyor.

• Aslında ygs kalkması lazım çok gereksiz bi sınav. Sadece Lys olsun herkes kendi branşını yapsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: FrkN67

quote:

Fem konu ozetliyi bitirdim ve tum bilmedigim sorulari sordum, nerde 30+ ?

Üstüne karekökte çözdüm. Alayı tırışka, o kitaplardaki problem lerle sınavda ki problemler arasında hiçbir benzerlik yok

Benzer çıksa soruları çaldılar, derler

• Geçen yıl da aynısını yapmışlardı benim gibi ortalama üstü (25k-30k) adamları matematikten dökerek tavandan uzaklaştırıp tabana yaklaştırmışlardı.Yazıklar olsun

Bu arada hükümetin her haltını sayfa sayfa yayınlayan zaman gazetesi neden YGS 2014 ile ilgili doğru düzgün haber yapmıyor yoksa bir çıkarları mı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk-bjk -- 25 Mart 2014; 10:40:44 >
  • cidden çok saçma bi sınavdı sene başında zaman denemesindekinden daha kötü matematik yaptım. herşey sıfırlandı gibi. Hala şoktayım sınavda da bi garip cebelleştim sadece ben değil çoğu kişide de öyle olmuş. gökyüzüe çıkacam derken madene indim şu işe bak bare yerinde dursaydım şimdi önemli olan bizim çok çok lys çalışamamız ve sıralama puanın düşmesi. Sıralama ve Puan her yıl düşüyor 10 15 puan civarı. Bu sene nasıl olur ?
  • Matematık kolay ama uzun cozulen problemlerle doluydu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moral bozmadan lys ye guzel hazilanirsaniz istediginiz yerlere gidebilirsiniz.

50 binden ilk 10 bine ceken bir suru arkadasim var.

• Denemelerde 35 yapiyodum 21 tane mat isaretledim ösymnin....

• YGS'yi geri plana atmayın benim sınava girdiğim sene beni kurtaran ygs oldu lys istediğim gibi geçmesede ygs sayesinde istediğim yere girebildim.Zaten sınav zorsa gerçekten çoğunluğa zor gelmiştir önemli olan sıralama .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lPaTRoNl -- 25 Mart 2014; 12:47:05 >
  • quote:

Gecen seneki ygsyi cozdum mat 32 net cikmisti

benimde 32.5 cıkmıstı ama bu sene 22 tane işaretleyebildim
  • ygs çalışmadan çok strateji ve kapasite sınavıdır dostum bunu ne kadar zor gelsede bilmen lazım senin durumunda olan çevremde de birçok insan var günde 2 saat çalışan adamların 10 saat çalışan adamlara fark atabildiği bi sınav bu. Ama LYS ye inanırsan sıralamada geçersin onları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

ygs çalışmadan çok strateji ve kapasite sınavıdır dostum bunu ne kadar zor gelsede bilmen lazım senin durumunda olan çevremde de birçok insan var günde 2 saat çalışan adamların 10 saat çalışan adamlara fark atabildiği bi sınav bu. Ama LYS ye inanırsan sıralamada geçersin onları

Ygs kapasite sinavi falan degildir. Uydurmayalim lutfen. Bu yilki sinav ne zeka ne emek olcuyordu.

• Az çalışıp burada çok zor yaaa demek ne kadar kolay. Klasik olacak ama bu sınavda bu soruları yapan varsa yapamayanlar sorunu kendinde arasın

• Demek ki kafa almıyor kardeş
  • Suana kadarki tum ama tum denemelerde ister fem olsun ister final hep o kisi 17lerdeydi ben 30+ yapiyordum siz bunu anlayamadiniz galiba.Ben zaten cogu sinavda emegimin karsiligini yukselerek aliyordum o hep ayni kaliyordu ama bu sacma sapan sinav yuzunden bircok arkadasim da benle ayni durumu yasadi yemin ediyorum korfezde 37 yapan arkadasim 18 yapti daha ne olsun bu emek hirsizligi degildir de nedir ya?
    Siz hala temel ya da zeka filan diyorsunuz hic alakasi yok sinava sifir heyecanla girdim secici degildi sinav sacmalikti.

• Kesinlikle katılıyorum çünkü gecemi gündüzüme katıp son sürat çalışmalarımın karşılığı bu olmamalıydı. Sınav sorularını gördüğümde çok kolay diye rahatlamıştım fakat gel gör ki soruları çözdükçe ikilemde kaldım ve bu benim panik yapmama sebep oldu. Sınavdan sonra hiç çalışmayan , burnu havada ve özel üniversite düşünenlerin bile türkçe matematikten iyi beklemesi bana çok koydu açıkcası.
    Sosyal herkesin kötü geçmiş gördüğüm kadarıyla.. Ben de onlardanım diyebilirim.
    Bu sınav iyi ve kötüyü ayırt etmek için yapılıyordu ''güya'' oysa bu sene tamamen baştan savma bir sistem olmuş.

Ben gece gündüz gezip tozan biriyle neredeyse aynı netleri yaptıysam kimse ne adaletten nede ösymnin kaliteli soru sorduğundan bahsetmesin. ÖSYM bu sene bize ciddi anlamda bir kazık attı. Hakkımı asla katiyen helal etmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.