Şimdi Ara

Yazik ediliyor bu cocuga (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yasin geldiğinde de en fazla rotasyon oyuncusu olması gerektiğini düşünüyordum halen de düşünüyorum.Yasin ile Sinan ise farklı tipte oyuncular ve Yasin'in tercih edilmesinin sebebi de sahadaki oyuncuların çok durağan olmasıydı.Yalnız şunu da belirteyim Sinan yetenek anlamında üstüne fazla koyamaz.
  • SimurgFC kullanıcısına yanıt
    Abi koymaz ben de farkındayım Sinan da Yasin de Galatasaray'da 11 oynayacak adamlar değil fakat ben ısrarla Yasin'in 11 oynaması yerine Sinan'ın oynamasını tercih ederim.
  • Almanya ya da İspanya ligine kiralanma imkanı olursa kiralansın. Bu onun gelişimi için çok iyi olur.
  • Bu adamda yetenek var. Futbol fundemantali saglam. Ama ne pozisyonda oynadigi belli degil. Santrafor dese hava toplari, fizik ve son vuruslar eksik. Forvet arkasi desen yaraticilik eksik. Kanat desen dribling ve orta eksik. Bu üc pozisyonun karisimi bir topcu. Ancak 4-4-2'de ikinci forvet olarak oynar. Diger sistemlerde nerede oynatacaksin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

Bu sene Bruma ile beraber kanatlarda coşar dedik saçları boyatıp 15 gol atıcam diye lige başladı kendi kendini bitirdi resmen. takımdaki tek sağ kanat oynayabilen adamdan faydalanamadık.

Kaç kere şans verdi JOR?

Sinan Jor zamanında kalçasından sakatlık yaşadı 2 ay oynayamadı. Sakatlık öncesi ve sonrası bütün maçlarda kadrodaymış 14 maça çıkmış. Tek bir maç bile kadroya almamazlık yapmamış başkasıyla karıştırdın herhalde?
  • quote:

quote:

quote:

Bu sene Bruma ile beraber kanatlarda coşar dedik saçları boyatıp 15 gol atıcam diye lige başladı kendi kendini bitirdi resmen. takımdaki tek sağ kanat oynayabilen adamdan faydalanamadık.

Kaç kere şans verdi JOR?

Sinan Jor zamanında kalçasından sakatlık yaşadı 2 ay oynayamadı. Sakatlık öncesi ve sonrası bütün maçlarda kadrodaymış 14 maça çıkmış. Tek bir maç bile kadroya almamazlık yapmamış başkasıyla karıştırdın herhalde?

Sakatlıktan önce:
    1 dakika.
    0 dakika.
    11 dakika.
    3 dakika.
    18 dakika.
    0 dakika.
    21 dakika.
    30 dakika.
    77 dakika.
    45 dakika.
    9 dakika.

Sakatlıktan sonra:
    6 dakika.
    45 dakika. (JOR'un şutlandığı maç)

Toplasan 3 tane 90 dakika bile etmiyor. Epey şans vermiş doğru diyorsun. (14-15 maç oynayabilecekken)

Eğer kanat oynasaydı Yasin'in kanatta verdiği performanstan, eğer FORVET oynasaydı POLDI denen şovmenin forvette verdiği performanstan kat be katını verirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz -- 30 Mayıs 2017; 18:43:15 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kaç kere şans verdi JOR?

Sakatlıktan önce:
    1 dakika.
    0 dakika.
    11 dakika.
    3 dakika.
    18 dakika.
    0 dakika.
    21 dakika.
    30 dakika.
    77 dakika.
    45 dakika.
    9 dakika.

Sakatlıktan sonra:
    6 dakika.

Toplasan 3 tane 90 dakika bile etmiyor. Epey şans vermiş doğru diyorsun. (14-15 maç oynayabilecekken)

Eğer kanat oynasaydı Yasin'in kanatta verdiği performanstan, eğer FORVET oynasaydı POLDI denen şovmenin forvette verdiği performanstan kat be katını verirdi.

Nereden baktın bilmiyorum ama daha sezonun ilk maçı 90 dakika oynadı 1 dakika yazmışsın

Yazik ediliyor bu cocuga
     Yazik ediliyor bu cocuga

14 lig maçında 18 kişilik kadroya girmiş yani sakatlığı hariç tüm maçlarda kadroya alınmış 12 sinde forma giymiş

8 kupa maçı yapmışız yine sakat olmadığı zaman tüm maçlarda kadroya dahil edilmiş 2 maçta forma giymiş etti toplam 14 maç

hatta sezon başı süper kupa maçını sayarsak 15 maç oynamış. Şu ana kadar 20 maça çıkıp 828 dakika sahada kalmış bu da 90 dakikadan 9 maç yapar. 2 ay sakatlık yaşayan biri için kendini göstermesi açısından gayet yeterli. Bir futbolcu kendini 3 4 maçta belli eder zaten.

Ben zaten faydalanamadık derken Sinan'ı övüyorum dikkat edersen. Bu sene çok şey bekliyordum ama olmadı. Sakatlık haricinde gece hayatıyla gündeme geldi sürekli, saçları boyatıp havalara girdi. Bunu eleştiriyoruz yeteneklerini değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kaç kere şans verdi JOR?

Sakatlıktan önce:
    1 dakika.
    0 dakika.
    11 dakika.
    3 dakika.
    18 dakika.
    0 dakika.
    21 dakika.
    30 dakika.
    77 dakika.
    45 dakika.
    9 dakika.

Sakatlıktan sonra:
    6 dakika.

Nereden baktın bilmiyorum ama daha sezonun ilk maçı 90 dakika oynadı 1 dakika yazmışsın

Yazik ediliyor bu cocuga
     Yazik ediliyor bu cocuga

14 lig maçında 18 kişilik kadroya girmiş yani sakatlığı hariç tüm maçlarda kadroya alınmış 12 sinde forma giymiş

8 kupa maçı yapmışız yine sakat olmadığı zaman tüm maçlarda kadroya dahil edilmiş 2 maçta forma giymiş etti toplam 14 maç

hatta sezon başı süper kupa maçını sayarsak 15 maç oynamış. Şu ana kadar 20 maça çıkıp 828 dakika sahada kalmış bu da 90 dakikadan 9 maç yapar. 2 ay sakatlık yaşayan biri için kendini göstermesi açısından gayet yeterli. Bir futbolcu kendini 3 4 maçta belli eder zaten.

Ben zaten faydalanamadık derken Sinan'ı övüyorum dikkat edersen. Bu sene çok şey bekliyordum ama olmadı. Sakatlık haricinde gece hayatıyla gündeme geldi sürekli, saçları boyatıp havalara girdi. Bunu eleştiriyoruz yeteneklerini değil.

İlk maçında 90 dakika oynamış gersinde benim yazdığım gibi oynamış. Boşuna kendini yormuşsun bu kadar.

Türkiye kupasını kayda değer görmüyorum zira etrafında 10 tane saçma sapan adam varsa Messi'de olsa performans veremezsin.

Kısacası 4 90 dakika bile oynamamış tüm sezon boyunda 34 haftalık maratonda. (6 maç sakatmış hadi)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kaç kere şans verdi JOR?

Sakatlıktan önce:
    1 dakika.
    0 dakika.
    11 dakika.
    3 dakika.
    18 dakika.
    0 dakika.
    21 dakika.
    30 dakika.
    77 dakika.
    45 dakika.
    9 dakika.

Sakatlıktan sonra:
    6 dakika.

Yazik ediliyor bu cocuga
     Yazik ediliyor bu cocuga

İlk maçında 90 dakika oynamış gersinde benim yazdığım gibi oynamış. Boşuna kendini yormuşsun bu kadar.

Türkiye kupasını kayda değer görmüyorum zira etrafında 10 tane saçma sapan adam varsa Messi'de olsa performans veremezsin.

Kısacası 4 90 dakika bile oynamamış tüm sezon boyunda 34 haftalık maratonda. (6 maç sakatmış hadi)

Yalnız Sinan Gümüş kayda değer görmüyorum dediğin Türkiye Kupası sayesinde A takımda forma şansı bulmaya başladı hatırlatayım. ilk golünü de burada attı. Aynı şekilde Yasin Öztekin kovulmak üzereyken kupa performansıyla şuan hala kadroda. Türkiye Kupası forma şansı bulamayan genç oyuncular için vitrindir ve bu kupa sayesinde her yıl transfer yaparlar. Bunu ben uydurmuyorum, futbolu takip eden herkes tarafından bilinen bir gerçek.

Messi dediğin adam da bırak kupa maçını halı saha maçında bile performans verir, başkasını parlatır. başka örnek verseydin bari :) Fark yaratan insan bırak 4 maçı tek maçta bile kendini belli eder. Sezona kötü başlamış, kendine iyi bakmamış, üstüne sakatlıkta yaşamış ve bu yüzden forma şansı bulamamış işte daha neyini uzatıyorsun çok ilginç. iyi bir kamp geçirsin, kendine iyi bakıp uzun yıllar formamızı giysin. senin gibi kimse buna forma vermedi yoksa uçardı kaçardı zihniyetinde olan insanlar yüzünden bu futbolcular çalışmayıp kendini yeterli buluyor. biz iyiliği için eleştiriyoruz, farklı açıdan bakmayı öğrenin biraz.

• .......
  • Sinan yine geçen seneki gibi hedefsiz maçlarda golleri attı. Evet potansiyel var hatta Yasin oynayacağına bence de o oynamalı ama ne zaman şans verilse etkisiz elemanı oynadı. Bu çocuk insanların övdüğü kadar iyiyse niye teknik direktörler oynatmıyor diye düşünmek lazım göremiyorlar mı acaba? Bence yerine Yasin'in oynamasındaki en büyük sebep (yeterli veya yetersiz tartışılır) Yasin'in zorlaması, denemesi, araması. Şans diyorsunuz da yarışın içindeyken teknik direktör riske giremez hele Riekerink gibi maşa ve vasıfsız bir adam. Öyle ya da böyle Yasin skora katkı yaparken Sinan antremanda ya da oyuna girdiğinde kendini gösteremiyorsa süre bulamaz.

Kiralanması taraftarıyım.
  • sinan öyle son haftalar çıkıp atıyor fazla şeyapmamak lazım
  • Dediğim gibi Sinan Gğmüş kiralanmalı yoksa bu sezon başında gördük ne olduğunu. Yeterince şans verildi, geçen sene de aynısı oldu son maçlarda gösterdi kendini. İspanya ya da Almanya ligi gelişimi ve seviyesini yükseltme açısından oldukça ideal olur, ondan sonra dönüp bir Bruma etkisi yapabilir.
  • Sinan son 2 maçta 4 gol attı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazik felan edildigi tartisilir

Gecen sezon yine boyleydi sezon sonu cosmu

Sezon basi ortalarda yoktu

• 1 yil once bu zamanlar Milli takima neen alinmiyor tartismasi donuyordu o derece formdaydi.. aradan 1 yil gecti son 1 aya kadar yine ortalarda yoktu.. amacim sinani gommek degil kesinlikle kaliteli bir oyuncu amane uzuyor ne kisaliyor.. son vuruslari oldum oladi cok iyi zaten .. kendini gelistirse podolski tarzi bir oyuncu olabilir.. keske hollandaya kiralasak 1 sene o burun kivrilan enes unal bile neler yapti

• LAAAN ÇILDIRCAM SINAN GUMUSUN KONUSUNDA BILE VITOR YAZMIS ADAM ABI BOYLE BISEY OLABILIR MI KARDESIM MANYAK MISIN BABAN MI AMCAN MI KARDESIN MI

BIRI BENI SILKSIN BEYLER RUYAYSA UYANAYIM VALLAHA BIKTIM RUHUM KARARDI

• Bruma gibi kiralamak lazım bunuda .

• koca sezon boş yere yasin oynatıldı..
  • Şu adamı bir şekilde parlatıp Bruma gibi pazara surmemiz lazım. Elimizdeki genç yeteneklerin kıymetini bilelim. İşlemesini bilirsen 5 milyon Euro üzerine rahat satarsın. Arda, Telles, Burak, Bruma şimdi de sırada Sinan var. Para edecek topcu. Yazın yine bu ayarda 1-2 adam alınmalı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.