Şimdi Ara

Yazik ediliyor bu cocuga

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Olaya bir de bu acidan bakalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 29 Mayıs 2017; 23:42:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen sezon Vitor vasıfsızına rağmen 16 gol atan Kral RVP kaç gol atmış arkadaşlar söyler misiniz ?

ben göremedim de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker. -- 29 Mayıs 2017; 23:44:51 >
  • güvenilmez bu adama

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

Geçen sezon Vitor vasıfsızına rağmen 16 gol atan Kral RVP kaç gol atmış arkadaşlar söyler misiniz ?

ben göremedim de

Dostum her konuda Vitor'a pay çıkarma artık, aklı başında yorumlar yapabiliyorsun yani bırak artık şu mevzuyu...Fenerbahçe'li değilde Vitor sporlu oldun forumun başına, Vitor bu kadar savunmuyor kendini...Bir insan başka bir insanı ne diye bu kadar savunur yüceltir onu anlamıyorum. Hayır bu lafları anlamayan, futbolu bilmeyen biri olsan söylemem bile fakat bilen birinin böyle davranması forumu daha çekilmez hale getiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Geçen sezon Vitor vasıfsızına rağmen 16 gol atan Kral RVP kaç gol atmış arkadaşlar söyler misiniz ?

ben göremedim de

Dostum her konuda Vitor'a pay çıkarma artık, aklı başında yorumlar yapabiliyorsun yani bırak artık şu mevzuyu...Fenerbahçe'li değilde Vitor sporlu oldun forumun başına, Vitor bu kadar savunmuyor kendini...Bir insan başka bir insanı ne diye bu kadar savunur yüceltir onu anlamıyorum. Hayır bu lafları anlamayan, futbolu bilmeyen biri olsan söylemem bile fakat bilen birinin böyle davranması forumu daha çekilmez hale getiriyor.

Hocam uyarınız için teşekkür ederim ama geçen sezon 1-2 tane üye vardı bizim sayfada, sürekli üstüne basa basa beni alıntılayıp ''Robin Vitor'a rağmen şu kadar attı, o olmasa çok daha fazla atardı'' diyerek saçma saçma konuşuyorlardı. Ben de ona istinaden bu mesajı yazdım, zaten o 1-2 üye kendini çok iyi biliyor, şu an muhtemelen mesajı okurken sinir küpüne dönmüşlerdir

Tekrardan kusura bakmayın, içimde kalmasın diye yazdım

• Sinan'a yazık edilmiyor o kendisine yazık ediyor.Seneye aynı şekilde devam edip havalanmazsa formayı alma ihtimali var.

• ya arkadaşım şu şişirmeleri bırakın allah aşkına koskoca galatasaray şu adamlara mı kalmış yıl boyunca yatıyorlar hiçbir büyük maçta varlık gösteremiyorlar hiçbir ikili mücadeleyi kazanamıyorlar topu kaptırıyorlar elleri bellerinde izliyorlar sonra lig sonunda 2-3 tane gol atıyorlar yok yazık ediyorlar su adamlara.Arkadaşım bu adamlar sizin onları düşündüğünüz kadar adamlar kendilerini düşünmüyor. 23 yasına gelmiş hala cocuk diyorsunuz bırakın arkadaşım elalemin cocukları 18 19 yasında kumaşlarını belli ediyorlar bizimkiler 1 gol atsın 10 yıl taraftar sayesinde kaymağını yiyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iki maç oynayıp adına iki manşet atılınca yatışa geçiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

ben göremedim de

Hocam uyarınız için teşekkür ederim ama geçen sezon 1-2 tane üye vardı bizim sayfada, sürekli üstüne basa basa beni alıntılayıp ''Robin Vitor'a rağmen şu kadar attı, o olmasa çok daha fazla atardı'' diyerek saçma saçma konuşuyorlardı. Ben de ona istinaden bu mesajı yazdım, zaten o 1-2 üye kendini çok iyi biliyor, şu an muhtemelen mesajı okurken sinir küpüne dönmüşlerdir

Tekrardan kusura bakmayın, içimde kalmasın diye yazdım

vitor hocamin sucu yok abi. o transferleri kim yaptıysa, kadro muhendisligi bu kadar kotu yapilan takimda Vitor hocam cok basarili oldu denebilir.

sowu satmasalar, gecen sene ligi alirdi vitor hoca. fernandayla birbirlerini iyi tamamliyorlardi. o kadar para harcamam yerine Emre/Xabi/Xavi tipinde bi adam alip, Nani, Fernandaoyla transferi kapasalar, fb yine şampiyon olurdu.

• Bu sene Bruma ile beraber kanatlarda coşar dedik saçları boyatıp 15 gol atıcam diye lige başladı kendi kendini bitirdi resmen. takımdaki tek sağ kanat oynayabilen adamdan faydalanamadık.
  • Her sey o saclarini boyatmasiyla basladi.

• quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

Bu sene Bruma ile beraber kanatlarda coşar dedik saçları boyatıp 15 gol atıcam diye lige başladı kendi kendini bitirdi resmen. takımdaki tek sağ kanat oynayabilen adamdan faydalanamadık.

Kaç kere şans verdi JOR?
  • Klasik sinan gumus... 2 mac gol atar umutlanirsin sonra biter... ayrica temiz gol vurusu disinda bir meziyeti yok.. adam gecemiyor hiz yok yirtici degil.. yasin bile sinandan daha faydali oluyor sezon geneline bakinca..belki biz egitemedik baska bir takimda cok daha iyi donebilir ama sinanda brumadaki potansiyel yok once bunu kabullenmek lazim

• 7metre kalenin 10 cm önünde kaçırdığı toptan sonra bitti onun kariyeri

• Derbi kazanamayan futbolcu grubunu da övmeyin lütfen !

• Önemsiz maçlarda patlayan sıradan bir oyuncu işte, yazık edildiği yok. Koca sezon yat, son 3 maç gol at ve diğer sezonu da garantiye al.

Ne güzel mantık.
  • SimurgFC kullanıcısına yanıt
    Ya tamam ondada sıkıntı varda Yasin'in her maç 11 oynadıgı yerde Sinan çok rahat oynar. Üstelik daha genç bir kazanırsan 3-5 sene rahat götürür. Yasin bugün var yarın yok çakma baleeeeeeeee
  • the_japan kullanıcısına yanıt
    hakkaten yav bari bişeye benzese
  • quote:

Orijinalden alıntı: SimurgFC

Sinan'a yazık edilmiyor o kendisine yazık ediyor.Seneye aynı şekilde devam edip havalanmazsa formayı alma ihtimali var.

Yasin uyuzu böyük topçu sanıldığı için oluyor.. Taraftar da yasin oynasın istiyor hocalarda!!! Dandik tudor 20 hafta sonra görebildi, ideal kadroya yanaştı. Şu kadroyu ilk hafta çıkrtmalıydı azcık futboldan anlıyorsa.. işlk başlarda 3 lü defans ile bizi biçti zaten
  • O dönem almış rüzgarı arkamıza gidioruz, Sinan'ı istememiştim ama bugün anladım ki ne Bruma ne Sinan bu takımdan gönderilmemeli aksine monte edilmeli ilk 11'e.

Bunlar genç oyuncular, takıma alışma evrelerini doldurdular. Hani yerine sağlam isimler alınacağının sinyalini verebilen bi yönetimimiz olsa zaten bunları konuşmazdık.

Yasin'in sözleşmesi bitiyor, Podolski de gidiyor. Sinan kalmalı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.