Şimdi Ara

Yazılar bulanık çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 yıldır boş bir şekilde bekleyen yazıcı kartuşumu dün doldurttum ve yazıcıya taktım ilk başta uyuşmayan yazıcı sorunu dedi neyse bu sorunu hallettim ama bu seferde yazdırdığım her siyah çıktının(renkli boş o yüzden siyah diyorum) yazıları o kadar bulanıkki 1 harf bile yok sadece anlamsız şekiller var. 3 belge yazdırdım ve her yazılan belge biraz daha berbat olmaya başladı. 1. belgeyi yazdırdıktan sonra 3 kere temizleme yaptım pc den hizalamada yaptım kendimde defalarca temizlemeye çalıştım ama daha berbat olmaya başladı nedeni nedir?

1. belge:

Yazılar bulanık çıkıyor

2. belge

Yazılar bulanık çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Airbus A380

1 yıldır boş bir şekilde bekleyen yazıcı kartuşumu dün doldurttum ve yazıcıya taktım ilk başta uyuşmayan yazıcı sorunu dedi neyse bu sorunu hallettim ama bu seferde yazdırdığım her siyah çıktının(renkli boş o yüzden siyah diyorum) yazıları o kadar bulanıkki 1 harf bile yok sadece anlamsız şekiller var. 3 belge yazdırdım ve her yazılan belge biraz daha berbat olmaya başladı. 1. belgeyi yazdırdıktan sonra 3 kere temizleme yaptım pc den hizalamada yaptım kendimde defalarca temizlemeye çalıştım ama daha berbat olmaya başladı nedeni nedir?

1. belge:

Yazılar bulanık çıkıyor

2. belge

Yazılar bulanık çıkıyor

kartuşunuzun kafası tıkanmış olabilir.bir ıslak mendil yardımı ile silip bir deneyin.ayrıca kafa temizleme yaptınız mı?
    şuda olabilir dolum yapan vatandaş doldurmamış veya az doldurmuştur.

• Merhaba,

Yazıcının tam modeli nedir?
  • yazıcı modelini ve kartuş seri numarasını yazsaydınız daha ayrıntılı cevaplar alabilirdiniz.

kartuş veya printhead tıkalı.

nozlle kısmı kartuş üzerinde olan bir model ise kettle yada yoksa çaydanlıkta su kaynatın.kaynamakta olan su buharına kartuşun nozzle ağzını 1-2 dakika tutun.kurumuş mürekkep artıkları yumuşadıktan sonra kuru kağıt havlu veya kuru peçete ile fazla bastırmadan kartuşu güzelce silin.sonra kuru peçeteyi kartuş nozzle larına hafifçe bastırıp bir iki saniye tutun peçeteye mürekkep gelmesi gerekir.gelmezse mürekkep gelene kadar buharda yumuşatma işlemini tekrarlayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress34

yazıcı modelini ve kartuş seri numarasını yazsaydınız daha ayrıntılı cevaplar alabilirdiniz.

nozlle kısmı kartuş üzerinde olan bir model ise kettle yada yoksa çaydanlıkta su kaynatın.kaynamakta olan su buharına kartuşun nozzle ağzını 1-2 dakika tutun.kurumuş mürekkep artıkları yumuşadıktan sonra kuru kağıt havlu veya kuru peçete ile fazla bastırmadan kartuşu güzelce silin.sonra kuru peçeteyi kartuş nozzle larına hafifçe bastırıp bir iki saniye tutun peçeteye mürekkep gelmesi gerekir.gelmezse mürekkep gelene kadar buharda yumuşatma işlemini tekrarlayın.

Yazıcı markası HP c4480. Oluk oluk mürekkep geldiği halde nafile aynı sonucu alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Airbus A380

quote:

Orijinalden alıntı: xpress34

yazıcı modelini ve kartuş seri numarasını yazsaydınız daha ayrıntılı cevaplar alabilirdiniz.

Yazıcı markası HP c4480. Oluk oluk mürekkep geldiği halde nafile aynı sonucu alıyorum.

Eğer vakum aparatı temin edebiliyorsanız kartuşlarınızı birde vakumlamayı deneyebilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.