Bildirim
yazılar gölgeli ve hafif bulanık çıkıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
çözünürlüğü 1280x1024 yap ozaman da olursa bir problem vardır demek -
quote:
Orjinalden alıntı: guitarman
Merhaba,
Acer AL1716 model 17 inç LCD monitörüm var. Ekranda yazılar gölgeli biraz bulanık çıkıyor. Kötü çeken tv kanallarında da olur hani. Monitörün dandikliğinden mi? yoksa ayarlardan mı ?yada bozukluk mu var? bilemiyorum. Monitör 12 milisaniyelik. Yanıtlarınız için teşekkürler
Görüntü özelliklerindeki efektler bölümünden "Clear Type" seçeneğini seçmeniz gerekiyor bu sorun için -
1280*1024 yaptım , clear type da yaptım ama birşey değişmedi.gözlerimi çok yoruyor. En iyisi bir servise göstermek. Teşekkür ederim. -
Monitörün menüsünde Sharpness veya Netlik veya Keskinlik diye bir ayar olmalı onu artırmalısın. -
Voltajdan (220 volt) olabilir. prizler kesin topraklı mı? -
monitör ayarlarında yapmadıgım kombinasyon kalmadı. Elektrikden hiç anlamıyorum ama topraklı olup olmadığını öğrenicem. Aklınıza gelen başka bir olasılık var mı? Sağolun arkadaşlar yardımlarınız için. -
Selamun Aleykum kardeşim pc ile monitör arasındaki kablo yerinden oynamıştır tam şekilde kabloları oturttur yerine, probem çözülür inşallah... -
-
kablodan ..samsung monitörün orjinal kablosu kısa olduğndan kablo almıştım ama bu sorunla karşılaştım ..orjinal kabloda sorun yokken aldığım 3 metrelik kabloda gölgeli ve bulanık görünüyordu yazıların ve görüntülerin sağ kenarları . -
Sony mc 2000 kamera var yazılar gölgeli ve silik olarak kayıtta çıkıyor sebebi ne olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X