Bildirim
Yazılar Maviye Donusuyor ! Garip Bisi...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
evet bende merak ederim neden böyle oluyor -
cevabı buldum kendim
Uzun süre kullanilmayan dosyalari windows otomatik olarak SIKISTIRIR ve bu SIKISTIRILMIS dosya isimlerinide mavi renk ile belirtir. -
guzel bı dusunce ama pekı kardes.bu dosyalar windowsun kendı dosyaları ıse ne olur ?.
tamam ornegın mp3 klasorumdekı aaaa parcasını dınlemıyorum sıkıstırdı windows e peki benim bildigim system32 deki butun dosyalar kullanılır (yanlıs bılıyorda olabılırım)bunlar neden mavi olurki ? -
eğer istemiyorsanız kullandığınız sürücü atıyorum c sağ tıkla özellikler disk alanından kazanmak için sürücüyü sıkıştır kutucuğunu kaldır deyin tmm deyin isteğiniz yerine gelecektir! -
mavi renkte görnmesinin nedeni sıkıştırılmış olmasıdır sıkıştırma yerden kazanmak içindir sıkıştırılmış dosyaya sağ tıklayıp iptal ederseniz eski halini alır -
Herhangi bir klasörde iken
Araçlar / Klasör seçenekleri
GÖRÜNÜM mensüü altında
En alttan 4. kutudan renk özelliğini iptal edebilrisin
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- youtube kullanılamayan video gizlendi
- ağ güvenlik anahtarı doğru değil
- şiir seslendirme programı
- kasa çalışıyor ekrana görüntü gelmiyor
- geçersiz api istek parametresi nedir
- bağlantı sıfırlandı hatası
- windows ekran görüntüsü alma
- iso dosyası nedir
- silinen dosyaları geri getirme
- video boyutu küçültme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X