BEN YAZI YAZARKEN YANLIS YAZDIGIMDA MESELA SILMEK ISTERKEN SILME TUSUNA BASILI TUTUYORUM SILMIYOR HER HARFE SILMEK ICIN TEK TEK BASMAM GEREKIYO YANI BEN BASILI TUTTUGUMDA HEPSINI SILSIN ISTIYORUM ISALLAH ANLATABILMISIMDIR
Denetim masasından klavye özelliklerinde yineleme hızı ve yineleme gecikmesi var. onlar en yavaş halinde mi acaba, gerçi öle olsa bile siler ama yavaş yavaş siler. Bi oraya bakıver aklıma başka bişi gelmiyor, her ikisi de ortalama bi yerde dursun
quote:
Orjinalden alıntı: barisist
Denetim masasından klavye özelliklerinde yineleme hızı ve yineleme gecikmesi var. onlar en yavaş halinde mi acaba, gerçi öle olsa bile siler ama yavaş yavaş siler. Bi oraya bakıver aklıma başka bişi gelmiyor, her ikisi de ortalama bi yerde dursun
girdim baktim klavye ayarlarina hepsini denedim ama hicbiriyle alakasi yok ama ben onu kesin yaparim tesekkurler
İnsert tuşuna bas...
Eğer problem bütün yazı yazma proğramlarında veya zeminlerinde oluyorsa pcden kaynaklanan bir problemdir. Ama mesela sadece office de yapıyosa bunu officei kontrol et.
cok tesekkurler sorunu buldum hallettim sagolun simdi hersey yolunada
sorun ne imiş? nasıl buldunuz paylaşırsanız sevineceğiz..
sorun çözülmüştür..toshiba nın Hotkey programı yapıyormuş.
açılışta Tctrliohook.exe dosyasını devre dışı bırakınca normal haline geldi...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme