arkadaşlar daha önce bununla ilgili konular açıldı lakin cevaplar pek tatmin edici gelmedi bana.bu 3 aylık yaz tatilini yazılım kursuyla geçirmeyi düşünüyorum.Ama tanıdığım birkaç kişiyle konustum yazın kursların faydalı olmuyacağını söylediler sanırım iyi olan hocaların tatile gidip diğerlerinin ders verdiğini düşündüklerinden böyle söylediler.bende bir de sizin fikrinizi alayım dedim sizce ne yapmalıyım ? var mı tavsiye edeceğiniz kurslar?
Eğitim almak istediğin konuya göre değişir yazılım eğitimde kursa gerek yok bence kursa ayırdığın bücceyle birakaç eğitim seti veya kitap alarak da bu işi rahatlıkla halledebilirsin.
bende öyle düşünüyorum en kısa zamanda başlıyacağım inş. , tavsiyen için teşekkürler
Evdeyken tam disiplinli olamayabilirsin, kursa para vericeğin için gidip birşeyler öğrenmek seni disipline sokabilir. Sonrasında kendini geliştirirsin. Bi de o kursun katılım belgesini ve milli eğitim bakanlığı sertifikası alabilirsin. İlerde özgeçmişinden bunlaır kullanabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: lenitolepe
Evdeyken tam disiplinli olamayabilirsin, kursa para vericeğin için gidip birşeyler öğrenmek seni disipline sokabilir. Sonrasında kendini geliştirirsin. Bi de o kursun katılım belgesini ve milli eğitim bakanlığı sertifikası alabilirsin. İlerde özgeçmişinden bunlaır kullanabilirsin.
peki hangi kursu tavsiye edersiniz bu yaz için
Yazılım konusu 3 aylık değil, yıllık, hatta bikaç yıllık bir çalışma gerektirir. Tabi temelleri 3 aylık zamanda alabilme imkanı da olur. Bu da kurs ile olur. Evde çok birşey öğrenemeyeceksiniz. Çünkü yapan ve nasıl yapıldığını birebir gösteren uzmanlardan bu işi öğrenmek lazım. İnternette gezen videolara bakınca (istisnalar hariç) acemilikleri çok belli oluyor. Bahsettiğim istisna uzmanları bulmak da zordur. Eğitim kurumu olarak Vektörel Bilişim 'i tercih edebilirsiniz. Öncelikle araştırın tabiki. Oraya gittiğim ve gördüğüm için söylüyorum.
C ve Sistem Programcıları nın kursları gerçekten kaliteli
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme