Şimdi Ara

yazılım mühendisi maaşları (son 3 ay verileri) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
2
Favori
2.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kolay okulda okuyup mühendislik okuyan öğrencilerin ortalamalarıyla dalga geçen mi söylüyor bunu bana?yazılım mühendisi maaşları (son 3 ay verileri) 

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Hadi evine ya bizim okul 1 tık daha zor ankara tıptan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o konuda öyle demiyordun çalışmadan 4 aldığım stajlar var diyordunyazılım mühendisi maaşları (son 3 ay verileri)  ve odtüde okuyan mühendisin ortalamasıyla dalga geiyordun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 29 Aralık 2023; 23:17:18 >

Kafan güzel herhalde benim 4 den verdiğim stajlarla yazdıkların ne alaka ?

• Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt

odtü makinedeki öğrenci ile dalga geçen sendin ben değil

hatta ortalaması 3 ün altında olduğun için dalga geçiyordun hatırlatayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 29 Aralık 2023; 23:22:57 >
  • Anlamıyorum mühendisler ve maaşları ile ne alıp veremediğiniz var, neden her konu maaşa bağlanıyor? Maaş dışında konuşacak başka hiçbir fikri olmayan insanlar mısınız siz, neden açtığınız her konuda "maaş" ile ilgili bir şey görüyoruz?

Tercih yapacak gençler, forumda yazılanların büyük bir kısmı sektörün gerçeklerinden kopuk. Fark ettiyseniz bu başlığı açan kişi CS/Ceng okumuyor, verileri aldığı yer de saçma sapan ne olduğu belirsiz bir site. Olur da tercih döneminde burada yazılanları dikkate alırsınız diye söylüyorum, hayal kırıklığına uğrarsınız. Tercihlerinizi yaparken mutlaka bilgi almak istediğiniz bölümde okumuş birisini dinleyin, donanımhaber gibi saçma sapan iddiaların ortaya atıldığı sanal çöplükleri değil.

• Egon_Krenz E kullanıcısına yanıt

isteyen konuya girer istemeyen girmez istemiyorsun engelleyip geçersin kimse seni zorla bu konuda tutmuyor

sen de yorumunu yaparsın

aynısını aşağıdaki konuda da söylediniz size maaş beğendiremiyoruzyazılım mühendisi maaşları (son 3 ay verileri)  ama

doğrusunu sen aç ve paylaş diyoruz yoooo diyorsunuz eeee o zaman konu açana da saygı

• Egon_Krenz doğru konuşmuş.

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

hiç sanmıyorum ona kalsa sektör bitik maaşlar bahsettiğim gibi yüksek değil çoğu işsiz falan der

ama tam aksine diğer yazılımda çalışan biri diğer sektörlere göre çok daha iyi şartlarda ve olanaklarda çalışır ve sizin de buna inkar etmenizi anlayamıyorum

ve yine tekrarlıyorum doğrusu ile konu aç derim yooo dersiniz eee?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 29 Aralık 2023; 23:44:8 >

?-? Ortalaması benden düşükse napiym gitsin yükseltsin ?

Ankara Üniversitesi'nde okuyan birisinin bu kadar kötü kaynaklar kullanması hayra alamet değil, size hiç öğretmediler mi kaynak nereden alınır, nasıl kullanılır diye?

Amacın şu anda sınava çalışan insanları yanlış yönlendirmek, sürekli maaş başlıkları açıp sınava çalışmakta olan insanları "maaş bordrolarıyla" tıpa yönlendiriyorsun.

Bizim bilgilendirme yapacağımız yerler farklı platformlar zaten, kaynakların büyük bir kısmı genelde ingilizce oluyor. Mesajıma verdiğin yanıtta "medium" adlı sitede yaklaşık 8 bin kişi bir "anket"e girmiş, ama bu kişiler nerede okuyor, gerçekten 8 bin kişi bu ankete girdi mi o bile belli değil, yani bu da güvenilirliği neredeyse sıfır olan bir kaynak.

Bir konu hakkında yorum yapmadan önce şapkanı önüne koyup bazı şeyleri düşünmen lazım, "ben bu konuyu ne kadar biliyorum" gibi. Hiçbir fikrinin olmadığı konulara dair saçma sapan başlıklar açarak insanları yanlış yönlendirmene elbette tepki göstereceğim. Bu forumda istediğim başlığa kurallara aykırı olmadığı sürece yorum yazabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 29 Aralık 2023; 23:50:48 >

sen de anket ver yayımla seni tutan yok

bence kariyer net in verdiği anket verileri en güvenilir ve en fazla veri onlarda

ama sen yok diyorsun sen de kendi konunu aç destekleri

hekimler mühendislere göre fazla kazanıyorlar bunu da söylemem de bir kusur bulamıyorum gerçekleri neden söylemeyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 29 Aralık 2023; 23:53:45 >

Yazdığımı okumuyorsun, bu tarz bilgi paylaşımlarını bu platformda yapmıyoruz diyorum.

Güvenilir kaynakların büyük bir kısmı ingilizce zaten, açıp biraz kurcalarsan bulursun.

Anket verip yayınlamak öyle zırt pırt yapılabilecek bir şey değil, bilimsel bir süreç bu. Profesyonel kurumların yaptıkları anketler aylar hatta yıllar sürüyor, sektörden veri toplamak o kadar kolay bir şey değil zaten.

Benim maaşla alıp veremediğim bir şey yok, sen sürekli maaş başlıkları açıyorsun. Banane hekimlerin aldığı maaştan, helal hoş olsun ne diyeyim? Hekimlerin ne kadar aldığını da bilmiyorum zaten, pek araştırmadım. Senin gibi saçma sapan kaynakları gözüm dışındaki bütün organlarımla inceleyerek beynimi bir kenara bırakarak rastgele başlıklar açmıyorum.

Sen insanları yanlış yönlendiriyorsun, bundan bahsediyorum. Konuyu saptırma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 30 Aralık 2023; 0:0:14 >

ingilizce? bizim türkiyede yaşadığımızı unuttun sanırım heyyy orda mısın lise öğrencilerini bilgilendirmek için konu açacaksın ve bu platformda ben yaplaşmıyorum ve ingilizce bulabilirsin diyeceksin

doktor bu ne derler?

yazılım mühendisi maaşları (son 3 ay verileri)

https://forum.donanimhaber.com/gercekci-muhendis-maaslari-2022--151943636-178

aylar yıllar sürmesinin amacı ne? ben anlamıyorum bu yıllar kısmını anket yapıyorsun ve 2020deki 10 yıllık mühendisin maaşı 15bin ama şimdi yeni giren bir mühendisin maaşı 30bin

bu yıllar süren anketlerin amacı ne?

• hocam sektörde yeni mezunlara ne kadar veriyorlar (top 5 okul mezunu olsun)

Lise öğrencileri sadece türkçe forumlarda mı takılıyor yani? Dünyadan bihaber olduğun buradan belli oluyor zaten.

Sektördeki kalifiye kişiler her gördükleri anketi anında doldururlar mı sence? Bu bir süreç işidir, veri toplamak öyle bir haftada yapılacak bir iş değil zaten.

Bir kişinin bir anketi doldurması bile saatler sürebilir, bahsettiğimiz anket saçma sapan internette açılan anketler değil, bilimsel metotlar kullanılarak analiz edilen anketler.

"Yeni giren mühendisin maaşı 30 bin" bizim okuldan 45-60 bandında başlayan birkaç kişi göstereyim sana? Sektör hakkında bu saçma sapan anketler dışında hiçbir fikrin yok ve hala bağnazca temelsiz fikirlerini savunmaya devam ediyorsun.

"10 kullanıcının verileriyle hazırlanmıştır" her şeyi açıklıyor zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 30 Aralık 2023; 0:5:22 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.