Bildirim
YAZILIM MÜHENDİSLERİNİ BİTİREN GPT3
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Teknolojinin ekmegini yine teknolojinin gelismine zerre katkisi olmayanlar yemeye calisiyor. Ne dusunecegiz gpt3 yapanlarin eline saglik. benim isimi etkilemez. keske etkilese. ben challangelerdan korkmuyorum. crud yazmaya da bayilmiyorum. Sektor neyi talep ederse onu yaparim. DAha ne istedigini bilmeyen musteri,isbirimi varken GPT3 bizi kurtarmaz. -
Hangi işi elimizden alacak ben anlamadım?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
almayacak ki kolaylık sağlayacak işverene artık -
Işverenin işini kolaylaştıracak kısmını da anlayamadım hangi kısmı kolaylaştıracak?
Yapay zekaya kod ürettirmek yeni değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
yani yazılımcılar verilen ücret azalacak ya da çalışan kişi sayısı azalacak bu sayede iş verene olumlu katkısı olabilir bu açıdan düşündüm -
Optimize et der misiniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir tıpçının yazılım geliştirme bölümünü baltalama çalışmaları... Ne derseniz deyin karşı argüman söyleyecek her seferinde. Takılmamak lazım. -
yoo ben de yazılımla uğraşıyorum baya şu an junior software olabilirim ilerde çok güzel çalışmlaarım olacak medical veri üzerinde
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X