Şimdi Ara

Yazılım Öğrenimimi Geliştirmek İstiyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Ben Batuhan Öncelikle kendimi kısaca tanıtıyım..

Ben 17 Yaşındayım..
    Antalya/Manavgatta oturuyorum..
    İyi bir inglizcem var Şöleki(Babam ve annem otel işletiyolar her yazınn turistlerle konusurum , Baya Yabancı dizi izleirm *-* )

Yazılım işine kücük hack ve vb. isleri yaparak merak uyandırdım Konuyu açma amacıma gelirsek bazı sorularım olucak !

Ben C#/Python/Android Gibi uygulamalar yaptım C# Form Olraka launcher yaptım / Pythonda keylogger virüsü yazdım :=) / Androidde oyun uygulamaları painte benzer uygulama appinventor cok yaptım..

Sorum Şu ;

1-Kendimi gelistirmek istiyorum ama Burda k.b ( Manavgatlı vb. varsa) Cahil kalıo ark. fln okudugum lise de dahill kendimi gelistirmek icin kurs vb. sosyal arkadaşlıkda olur Yazılım bilgisi olan beraber yapabileceğim onun bana benim ona bir arkadaş arıyorum .) Yaş pek farketmez...

2-BU TÜM YAZILIM VE O ALANA DAHİL OLANLAR İÇİN

YAZILIM işi risklimidir ? Çünkü ne zaman yazılım mühendisi böle bir is icinde olan birini nette görsem ya annesinin evinde kalıyor durumu kötü/yada gelistiremmis amacları farklı yani mmadi durumu 0 Hani Bu işte her bişi yazamazsan düşük bir ekonomi giderli bir sınıf mı oluyorsun ? olunuyorsa riski almadan simdiden otelde fln calıısamm daha idir :)

Konu yanlış bölgedeyse k.b

• Riski sana bağlı. Bi anda zenginde olabilirsin, hiç para kazanamayadabilirsin.

İstanbulda olsaydın yardımcı olabilirdim. Kolay gelsin.
  • Hmm Dedigin Dogru Ama Hani yüz yüzede gerek
    yok

msn:ulufelirk@windowslive.com

Bana yol gösterecek biri arıorum

ortak bir proje yapabileceğimiz biri ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.