sadece son 3 ayda çıkan yeni modeller ve ai agentler çok dehşet, bir 3 ay sonra ne çıkar allah bilir. yeni ceng girenlere ya da yazacaklara şimdiden geçmiş olsun. 4 yıla evde optimus prime yapabilecegiz gibi. eskiden twitterda arada sırada AI yazılımı bitirir mi diye tartışma dönerdi artık ai öyle bir ivmeyle gelişiyor ki tartışmaya yer bırakmıyor. gg. sektörde kendini çok ileri seviyeye taşıyamayanlar yok olacak < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxpc -- 27 Ocak 2025; 22:17:20 > |
yazılım bitti. daha esamesi bile okunmuyor
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
kollektif bir şekilde yatarız ne güzel işte
-
He, öyle mi olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yazılım mühendisliğinin en kolay kısmı kod yazmak zaten. sanılanın aksine high level soft skill requirementı olan bir meslek. görevi sadece kod yazmak olanların işi tehlikede tabii. 2 programlama dili öğreneyim, 6 ay kursa gideyim iş bulayım devri bitti.
üniversiteye adım atmadan böyle abuk yorumlar yapma da dersini çalış.
çok merak ediyorsan al şu kitabı oku da sektörü öğren, yazılımcılığın kod yazmaktan ibaret olmadığını idrak edersin
"management information systems managing the digital firm"
-
isminin sonuna ph.d koymuş bi de
maalesef ki işler düşündüğün gibi değil. şu anda top uni fark etmeksizin software engineer olarak çalışan elemanların %90ının tek işi kod yazmak
-
k.
https://www.reddit.com/r/csMajors/comments/1ib7uet/boom_its_time_to_call_bullshit/
evet computer vision alanında doktora yapacağım. 4.00'a yakın not ortalamam var
yav kardeşim yine boyundan büyük laflar ediyorsun. google'da yazılım mühendisiymişsin gibi konuşuyorsun.
2-3 dandik web sitesi yapmakla sofeng olunmuyor.
facebook'u sıfırdan tek başına sıfırdan yazacak dolu adam var.
keramet kod yazmakta değil.
bilişim dünyasını öğrenmek istiyorsan dediğim kitabı oku.
ingilizcen varsa kerametin kod yazmakta olmadığını anlayacaksın.
ctis'in bile amacı asla coder yetiştirmek değil.
-
Şu mba'leri de kapatmak lazım, bomboş iş
hiçbirini sormadım ama neyse. zaten facebook'u sıfırdan tek başına yazacak dolu adam var demenden engineering bilgin bayağı anlaşılıyor. daha geçen sen miydin kimdi hatırlamıyorum aselsanda çalışmak amele işi mi diye bir konu açılmıştı, yazılım mühendislerinin çok büyük kısmının da tek işi kod yazma ameleliği. ben sektörün bu kısmında olanlardan bahsediyorum. yoksa senin doktoranı deepseek gelip şaplak atmadıkça biri engelleyemez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxpc -- 27 Ocak 2025; 22:41:22 > -
olm o zaman diş veya tıp yazaydın ya.
ne diye şirket yöneticilerinin gündem olmak için söylediği şeyleri tekrarlayıp duruyorsun.
-
asıl parayı onlar götürüyor he bizimkisi amelelik.
-
benim x şirketi adı altında çalışma planım yok, çok yüksek ihtimal serbest olarak devam ederim. millet uyansın diye yazıyoruz. yazılımda para var deyip bölüme zıplayanlar nanay olacak
-
yazılımda para var diyip bölüme zıplayanlar muhtemelen daha iyi yere gelecek kafası daha cok calıstıgından
-
Tavukla siftah edemeyen horoz rüyasında atmaca severmiş.
bi yerde çalışmayacaksan ne diye 2 senedir sınava hazırlanıyorsun. Azıcık mantık.
o cs’teki havalı işlere özeniyorsan tek başına hiçbir anlam ifade etmiyor zaten.
girişimcilik için üniye gerek yok.
Evet.
forumda bi adam kod yazmak ne demek bilgisayar mühendisliği(bilkent cs tam burslu) kazandım bilmiyorum diye konu açmış, herkes dalga geçmiş konuda. 2009’da oluyo
adam şu an snapchat’te yıllık 400k dolar alan sofeng
nicki: cthirty
reis girişimcilik için üniye gerek yok ama diplomasız adamı köylü bile dikkate almıyor. daha bu yaştan derin bir kariyer planı çizmedim zaten. totoyu sağlama almak lazım.
-
Olm bi yer yazaydın ya o zaman.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C1508D13EOlm bi yer yazaydın ya o zaman.
şunu yazacağından adım gibi emindim
taşra ünisi diploması ile yanına kimi bulucan? hayat kaçmıyor 1 sene daha çalışmaktan zarar gelmez
gazi gelse belki düşünürdüm de gazi altı beni bozar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxpc -- 27 Ocak 2025; 23:18:20 > -
Ctis %50
TR'de bilgisayar mühendisleri kod yazmaktan ötesini yapabilecek seviyede olmuyor ondan dolayı
Diyene bak socially awkward olduğu için okulda bile foruma girip "sınıftakiler 30-40k yapan beyinsizler diye" aynı sırada oturduğu ve senden her anlamda daha sağlıklı olan insanları bile forum köşelerinde aşağılayıp ağlayan birisin sen |
Olm daha 1 dönem okudun okul 8 dönemden oluşuyor her yere 4 ortalamam var yazıp duruyorsun |
He çok kıskanıyom GPA'nı rüyalarıma giriyor |
şu konulara çocuk yazmak ya da 4 gpa demek dışında yorum katamıyorsun ya ona üzülüyorum. çocuk dediğin adamın seviyesine de 3 yıla ancak geleceksin de neyse. sen 4 yıl okuyup mühendis de olamayacaksın bir de değil mi? size orada ne diyorlar, kod kurdu, yazın emekçisi fln? |
Benzer içerikler
- tahsin banguoğlu yurdu
- acil doktoru maaşı
- 2025 diş hekimi atamaları ne zaman
- medikinet kullananlar yorumları
- arca savunma maaşları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X