Şimdi Ara

Yazilim sektoru ile ilgili universitete girmek istiyorum InsaALLAH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Bu konuda pek bilgim yok. Rica edersem yardimci olurmusunuz?
    Azerbaycanliyim. Turkiyede Universitete okumak istiyorum Java dilini ogrenerek Diploma almak için. Bunun icin hangi fakülte uygundur? Ne kadar puan toplamam lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhan198912 -- 10 Şubat 2019; 21:22:3 >

• Bilgisayar Muhendisligi ve Yazilim Muhendisligi bolumleri uygundur. Google'a "Bilgisayar muhendisligi 2018 puanlari" yazip hangi okullarda kac puan yapman gerektigini, ya da daha dogrusu ilk kac bin kisi icine girmen gerektigini gorebilirsin. Yalniz ilk 100bin de degilsen muhendislik okumani onermem, sana yarardan cok zarari olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Digerlerine baktigimizda en kolayi Yazilim Muhendisligimidir? Yani Javayi ogrenmek icin en kolay fakulte hangisidir kisacasi?
  • Orhan198912 O kullanıcısına yanıt
    Google Üniversitesi uygun bunun için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: javacıı

Google Üniversitesi uygun bunun için.
    Turkiyede varmi?
    Dünyanın her yerinde var dostum

• javacıı kullanıcısına yanıt

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim, hiç bir üniversite sana javayı öğretmez, temel düzeyde dilin yapısını öğretir o kadar. Google en iyi öğretici olacaktır sana. Oracle java tutorial en iyi kaynaktır. Ama seni zorlar başlangıçta. Google girip ‘java tutorial’ yazman yeterli olacaktır.

• quote:

Kardeşim, hiç bir üniversite sana javayı öğretmez, temel düzeyde dilin yapısını öğretir o kadar. Google en iyi öğretici olacaktır sana. Oracle java tutorial en iyi kaynaktır. Ama seni zorlar başlangıçta. Google girip ‘java tutorial’ yazman yeterli olacaktır.
    Peki Diploma?
    O zaman java için değil diploma için sorman lazım. Türkiyede ankara içindeki üniversiteler çok daha avantajlıdır. Odtü, ankara, hacettepe, önerenilirim. Ha iyi bir diploma istiyorsan sadece odtü var. Tutturamazsan yoluna avrupada devam et. Bogaziçi bilkent vs bunlar güzel üniler ama ben yazılıma yönelik değerlendirdim ayrıca özel üni bunlar. İstanbulda itü yıldız falanda var ama benim görüşüm ankaranın avantajlı oldugu yönünde. Çünkü aselsan havelsen roketsen gibi öncü firmalar, mühendis yetiştirme adı altında ankaradan öğrenci alıp yetiştirir ve sonunda iş verirler. Ayrıca bilişim alanında ankara öncüdür. 3 büyük teknoparkı var.

• Anlasilmistir tesekkur ederim
  • quote:

O zaman java için değil diploma için sorman lazım. Türkiyede ankara içindeki üniversiteler çok daha avantajlıdır. Odtü, ankara, hacettepe, önerenilirim. Ha iyi bir diploma istiyorsan sadece odtü var. Tutturamazsan yoluna avrupada devam et. Bogaziçi bilkent vs bunlar güzel üniler ama ben yazılıma yönelik değerlendirdim ayrıca özel üni bunlar. İstanbulda itü yıldız falanda var ama benim görüşüm ankaranın avantajlı oldugu yönünde. Çünkü aselsan havelsen roketsen gibi öncü firmalar, mühendis yetiştirme adı altında ankaradan öğrenci alıp yetiştirir ve sonunda iş verirler. Ayrıca bilişim alanında ankara öncüdür. 3 büyük teknoparkı var.
    He ankara öncü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • javacıı kullanıcısına yanıt
    Ankarada 3 buyuk teknopark nerde var. Herkes gidip gezebiliyormu oralarda

• Hacettepe, otdü ve bilkentin var, gazi ve ankara uninde var ama onlar bunlar kadar iyi değil. Gidebilirsin kimse yoluna engel koyacak değil.

• Yazılım Geliştirici olmak için üniversite okumana ya da türkiyeye gelmene gerek yok.
    https://programmingwithmosh.com/general/dont-need-college-degree/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.