Şimdi Ara

Yazılım ve Sistem Uzmanlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistem ve yazılım uzmanlığı hakkında sormak istediğim sorular var. Açıköğretim işletme okuyorum.

Sistem ve yazılıma ilgim aynı, seçme konusunda karar veremeyecek kadar ikisinide seviyorum. Ve hangisini kafaya takarsam onun altında başarı ile cıkabileceğime inanıyorum.

Sizlere sormak istediğim hangisini seçersem bu iş ortamında işe girmem daha kolay olur. beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim.

Ama lütfen cevap verirken "şunu seç" yerine neden onu seçmeliyim gibi nedenleride yazarsanız çok sevinirim. Bu işlerin içinde olanlar daha iyi biliyordur. Sizlerden öneri, fikir bekliyorum arkadaşlar

İyi Günler Şimdiden Tşk Ederim.

• madem ki arkadaşım fikirlerimizi soruyosun benim şahsi fikrim yazılımdan yana hiç olmadı program yazar satarsın bu işi yapan profösyönel yapan arkadaşlarım var ayrıca çokta güzel paralar kazanıyolar tabi benim kendi fikrim bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: hideous

Arkadaşlar sistem ve yazılım uzmanlığı hakkında sormak istediğim sorular var. Açıköğretim işletme okuyorum.

Sistem ve yazılıma ilgim aynı, seçme konusunda karar veremeyecek kadar ikisinide seviyorum. Ve hangisini kafaya takarsam onun altında başarı ile cıkabileceğime inanıyorum.

Sizlere sormak istediğim hangisini seçersem bu iş ortamında işe girmem daha kolay olur. beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim.

Ama lütfen cevap verirken "şunu seç" yerine neden onu seçmeliyim gibi nedenleride yazarsanız çok sevinirim. Bu işlerin içinde olanlar daha iyi biliyordur. Sizlerden öneri, fikir bekliyorum arkadaşlar

İyi Günler Şimdiden Tşk Ederim.

www.cozumpark.com burada çok daha profesyonel arkadaşlar var...Hepsi de BT sektrönün içinde...Daha net yanıtlar alırsın.

• Yorumlarınız ıcın tesekkurler arkadaslar bende bilişimde egıtım alıyorum ama sistem uzmanlıgı konusundasankı kendımı daha iyi oldugumu hıssedıyorum.Bakalım bu ay baslamayı dusunuyorum sıstem egıtımınede.
  • Ankara'da yazılım ve sistem uzmanlığı kursu arayanlar için yardımcı olabilirim. Normalde 2011 yılı fiyatları 3000TL'den başlayan kursa bir profesörün aracılığıyla 1500TL'den gitmiştim. Zamanımın yetersizliği sonucunda bıraktım lakin anlaşmamıza göre kurs hakkım devam ediyor ve bunu isteyen birine yine 1500TL'den devredebilirim. Kurs Ankara'nın en bilinen ve başarılı kurslarından biridir. İlgilenen olursa özel olarak adını verebilirim ve araştırabilir. Bilgilerinize..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.