Şimdi Ara

Yazılım ve veritabanı uzmanlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,bu sene üniversite kaydımı dondurup yazılım ve veritabanı uzmanlığı üzerine eğitim almak istiyorum ancak kurs merkezleri hakkında fazla bilgim yok araştırmalarıma göre c derneği daha çok tavsiye ediliyor gibi,bu forumda bilgili ve tecrübeli arkadaşlar vardır eminim bana kurs merkezleri ve hangi yazılım diline(0 dan başlıyacağım) yönelik vakit ayırmam gerektiği hakkında bi kaç tavsiyede bulunurmusunuz ayrıca giriş seviyesini biraz kavramam için önerebileceğiniz kitap/videolar varsa güzel olur (alt konuda hangisini seçeceğimi bilemedim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altiran -- 23 Ağustos 2012; 18:59:28 >

• Kurs olarak bir bilgim yok fakat ilk önce algoritmalara çalışmanı tavsiye ederim bunun içinde Algoritma Geliştirme ve Programlamaya Giriş (Dr. Fahri Vatansever) kitabını öneririm
  • Bu kitaba bakacam teşekkürler
  • ben bilge adam dan kursu aldim. Bilge adam i secmem piyasada cok biliniyor referanslari saglam is bulmada avantaj sagliyor. Ama hangi kurs olduguna fazla takilma bence sonucta ogrenmen ogretene bagli, iyi bir ogretmenle her yerde ogrenebilirsin.
  • Merhaba,
    Öncelikle daha önce hiç deneyiminiz bilginiz yok ise kursa gitmenizi tavsiye etmem. Paranızın çoğu ziyan olacaktır.
    Kursa Gitmeden önce Genel Hatlarıyla Algoritma, Yazılım ve Yazılım dilleri üzerine araştırma yapıp ön bilgi sahibi olmanız-Aksi takdirde gittiğiniz kursta size ne derseler ona inanacaksınız-
    Ufakta olsa bir bilgi sahibi olduğunuz zaman hangi kursa gittiğiniz -Öğrenme Açısından- çok fazla bir fark olacağını düşünmüyorum.
    Ben Bilge Adam'da eğitim alıyorum şuanda Neden Bilge Adam Derseniz hem piyasada isim yapmış olmasından aslına bakarsa en büyük etken bu galiba.
    Bir şirkete girerken ki faydasının diğer firmalara oranla daha yüksek olması -tabi fiyatı da diğer firmalara göre daha yüksek-
    Ama dediğim gibi öncelikli kendin bir ön bilgi edinmeniz çok daha sağlıklı olucaktır
  • Öncelikle cevaplar için teşekkürler.Evet araştırmalarıma göre bilge adam baya bir isim yapmış ve referans konusunda avantajları var belliki öte yandan c derneği eğitim kalitesi olarak daha çok tavsiye ediliyor.Bu yüzden ikisinin arasında kaldım bende.Diğer konuda da bende sizin gibi düşünüyorum kursa başlamadan önce neyin ne olduğunu birazda olsa anlayıp kafamda şekillensin istiyorum.Diğer arkadaşın önerdiği Algoritma Geliştirme ve Programlamaya Giriş (Dr. Fahri Vatansever) kitabına biraz bakındım internette baya tavsiye ediliyor ve hep olumlu yorumlar almış,yarın gidip alıcam kitabı,başka kurs öncesi temeli oluşturmam için önerebileceğiniz kitap/dvd seti varsa sevinirim.Birde aklıma takılan diğer soru mesela bilge adamda kurs süresi ne kadar ve kurlar halindemi oluyor yoksa yılda bir kez sadece belli bi dönemdemi açılıyor sınıflar eğer öyleyse kaçırmak istemiyorum.
  • Yazılım bosverin bence,SQL admin olamaya bakın asıl para onda var yazılım donem donem modası olan bir konu ama SQL her donem hatta giderek artan sekilde daha cok onemli ve piyasada gerçekten uzmanı cok fazla degil.Hele Data mining konularına girerseniz kaparlar sizi tabi biraz tecrube ve çokca azim lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazılım proje
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.