Şimdi Ara

Yazılımcı Olarak Aldığım Teklifi Açıklıyorum (1 Milyon 100 Bin Tl) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
4
Favori
4.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hacım sen amerika diyorsun. o başka. zaten o romanya bulgaristan konusunda da dikkat ettiysen, amerika'ya gitme halayinde olanları hariç tuttum. ben görüp deneyimlediğimi yazıyorum. Amerika tam kapital. almanya hollanda gibi dışarıdan gelene yedirmek için çalışandan sömürmüyor. ama ben anti amerikancıyım... ülke olarak 60 yıllık fakirliğimizi amerika sebebi ile çektik diğer 3. dünya ülkeleri ile birlikte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 23 Aralık 2022; 22:52:3 >
  • dekareme kullanıcısına yanıt

python'i ogrenmek daha kolay ama performansı c#'tan çok daha düşük

• Yani sağlam para kazanmanın yolu c# dan mı geçiyor diyorsun?

• Okumadım, ege ceng, asgari ücrete dahi iş bulamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaciRomantik -- 24 Aralık 2022; 2:14:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Nasıl kendinden bu kadar emin ve yanlış bilgi veriyorsunuz. Benim yöneticim 55 yaşında ekipte 2 tane 45+ yazılımcı var. 40 Yaş üstü yazılımcı yok demek ben bi şey bilmiyorum ama sallıyorum demektir.

Bana yöneticilik teklifi geldi ama kabul etmedim. Bu kadar angarya işi yürütmeyi methetmeyi de doğru bulmuyorum. Adam yönetici oluyor yazılım düşünme mantığını tamamen kaybediyor bunun nesini övüyorsuhuz anlamıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tabi canım , bunu yazan yazılım
    Yazılımcı Olarak Aldığım Teklifi Açıklıyorum (1 Milyon 100 Bin Tl)kursu sahibi olduğuna eminim ama ispatlayamam , burası ekşi sözlüğüde geçti. 100 binler havada uçuşuyor.

Microsoft en iyi mühendisine bu parayı vermiyor şakamısınız. Makarna yiyen turkiyeyi dünyanın süpergücü sanan şizofenik insan davranışı
    OOHA A*K ! youtube
    sokak röportajında ENGELLİ GENÇ İLE ALAY ETTİ #shorts #sokakröportajları #sondakika
    https://www.youtube.com/shorts/HuLFIYslVhc?feature=share

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehxpal -- 24 Aralık 2022; 8:24:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• MurexThedesa M kullanıcısına yanıt

Senin ortam öyle olabilir benim gördüğüm ortamda 40 yaş üstü kod yazan yok. Sadece manager var. manager lar bile genellikle 30-40 arası.

Övmedim ki, ben orda şirketlerin bakış açısını yazdım. 40+ olana direkt manager bu gözüyle bakıyorlar.

1000+ yazılımcı olan bir şirketteyim bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 24 Aralık 2022; 11:10:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehxpal M kullanıcısına yanıt

Of hocam görsen millet neler neler maaşlar alıyor kafayı yersin.

Yeni mezun çocuklar 20k 25k alanları var.

Dünya tahmin ettiğinden çok daha farklı bir yer.

Bilmemne bilgi teknolojileri diye çöp bok püsür bir şirketin verdiği maaştan bize ne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 24 Aralık 2022; 11:14:13 >
  • Yeni mezunum, 2 staj dışında tecrübem yok. 22 net, yan haklarla 25-26'yı buluyor (yemek kartı vs). Backend.

• nası ya

• LaciRomantik kullanıcısına yanıt

ne kadar oldu mezun olalı?

• dekareme kullanıcısına yanıt

c# özellikle bizim ülkemizde yaygın.

para kazanmanın yolu programlama dilinden geçmez. çalışacağın alandan geçer. QA-Backend-Frontend-Mobile-Data Science,Analysis-Game alanlardan birinden geçer.

Bence en sağlam programlama dili c++ çünkü python,java,c# başta olmak üzere diğer popüler programlama dilleri c++ temellerinden oluşmuştur.

Sağlam para kazanmak istiyorsan işinde iyi olmalısın ama illa ki sağlam para kazanmak istiyorum ve işimi daha iyi yaparsam hangisinden daha fazla para kazanırım diyorsan Data Science alanına kay derim.

Data Science iyi güzel hoş alandır ama en acılı ve uğraşı en zor bir alandır. Normal bir yazılım geliştirmede SOLİD,Design Pattern,OOP,AOP,Algoritm ve Logic i bilmen gerekir ama data science alanında ek olarak lineer cebir, Analiz, Olasılık, İstatistik, Optimizasyon başta olmak üzere diğer aklıma gelmeyen konular hakkında bilgi ve fikir sahibi olman gerekir.

• Nolcek böyle

• aylık 100k para değil

• ABDde çalışan bi abim var 10000 dolar alıyor aylık vergiler düşünce. Geçen ay maseratti almış 0 onun videolarını attı. Bilgisayar yazılımcısı ABDde bı bankada mobil güvenlik işlerine bakıyor esnek çalışma

• Mirtazo01 kullanıcısına yanıt
    Hangi yazılım alanında uzman

• Detaylı bilmiyorm ABD en büyük ikinci bankasında çalışıyor işi de mobil uygulamasınin güvenlik uzmanı tarzında bişey hocam

• Yazılanlar gerçek mi 😂 staj bile bulamıyorum ne diyorsunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.