< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MurexThedesa -- 29 Aralık 2022; 3:56:42 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MurexThedesa -- 29 Aralık 2022; 3:56:42 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
hangi alan |
Zamanında bana ustam iş öğretiyorum ayağına sadece öğle yemeğimi alıyordu bak yemek sadece başka hiçbirşey yok 4 yıl ssdece karın tokluğuna çalıştım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Django u incelemenizi öneririm |
kim hocam bu internetten tanıdığın yazılımcı ? belki faydası olur şadi evren şeker hoca mı? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
şadi evren dünya çapında marka mı hocam sence? sektörün içine girince anlarsın kimden bahsettiğimi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 31 Aralık 2022; 1:6:35 > |
dünya çapında marka kısmnı atlamışım hocam. Sahiden kim bu kişi merak ettim belki bana da faydası olabilir eğer video dersleri falan varsa |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehxpal -- 7 Şubat 2023; 22:23:28 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 7 Şubat 2023; 22:30:30 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |