Şimdi Ara

Yazılımcı Olarak Aldığım Teklifi Açıklıyorum (1 Milyon 100 Bin Tl) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
4
Favori
4.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güncelleme : Teklifi reddettim. Kendi şirketim ayrılmamam için 1.200.000 Teklif etti yıllardır çalıştığım yerde kalıyorum.

Yalan söylüyorsun diyene konteyner ve docker girsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MurexThedesa -- 29 Aralık 2022; 3:56:42 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ulud49 U kullanıcısına yanıt
    Ayda 240K cukkala çalışana asgariyi göm :) Varya Mısırda piramiti inşa eden köleler bu kadar kötü şartlarda yaşamıyor olabilir.

• hangi alan

• MurexThedesa M kullanıcısına yanıt

Zamanında bana ustam iş öğretiyorum ayağına sadece öğle yemeğimi alıyordu bak yemek sadece başka hiçbirşey yok 4 yıl ssdece karın tokluğuna çalıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Namık Kemal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teklif aldığım firma fiyatı revize etti. Bu sefer asıl firmanın bunu karşılama şansı yok. 1.3Milyona çıktı senelik teklif. Siz namık kemal demeye sallıyor demeye devam edin.

• dekareme kullanıcısına yanıt

Django u incelemenizi öneririm

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt

kim hocam bu internetten tanıdığın yazılımcı ? belki faydası olur şadi evren şeker hoca mı?

• Konuya bak herkes bir şey sallamış lolll

Yabancı ülkede 35 yaşında sonra yazılım öğrenip işe giren herifler var.
    Üstelik remote çalışıyorlar
    Burda sırf yaşından dolayı sen yazılımcı olamazsın manager muhabbeti dönmüş lol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geceüçteisimbulmakzor kullanıcısına yanıt

şadi evren dünya çapında marka mı hocam sence?  

sektörün içine girince anlarsın kimden bahsettiğimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 31 Aralık 2022; 1:6:35 >
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt

dünya çapında marka kısmnı atlamışım hocam. Sahiden kim bu kişi merak ettim belki bana da faydası olabilir eğer video dersleri falan varsa

• White Death kullanıcısına yanıt
    Yalancıyı sikmiyorlarya
    Bu ilan hayatın ta kendisi , ülkenin en büyük kariyer sitesinde yayınlanıyor. Girin o sitelerdeki ilanlara bakın neden sağdan soldan duyduklarınızı gerçekmiş gibi gelip burada atıyorsunuz. Bu sallayanların çoğu mühendis bile değil
    Akp dayıların dünya lideriyiz türevleri

Sanırım işverenler ekşiye buraya girip entrileri okusa bir yerleriyle gülerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehxpal -- 7 Şubat 2023; 22:23:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehxpal

Yalancıyı sikmiyorlarya
    Bu ilan hayatın ta kendisi , ülkenin en büyük kariyer sitesinde yayınlanıyor. Girin o sitelerdeki ilanlara bakın neden sağdan soldan duyduklarınızı gerçekmiş gibi gelip burada atıyorsunuz. Bu sallayanların çoğu mühendis bile değil
    Akp dayıların dünya lideriyiz türevleri

Sanırım işverenler ekşiye buraya girip entrileri okusa bir yerleriyle gülerler.
    Yalanıncıyı isteyen mikebilir ben sağdan soldan duyduğum bir şeyi atmıyorum, sıfır tecrübe 25k alıyor dediğim adam bizzat benim zaten. Bu yeni yıl zamlarından önceki hali.

O dönem benim çevrem 20k altına teklif olarak bile bakmıyordu. 15k altı söylesen mülakatın ortasında çıkar gider adamlar eğer sen ciddiye alıyorsan bu paraları çok büyük vizyon eksikliğin var.

Yaptığı işin değerini bilmeyen adam kaynıyor ortalık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 7 Şubat 2023; 22:30:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.