Şimdi Ara

Yazılımcı Olarak Aldığım Teklifi Açıklıyorum (1 Milyon 100 Bin Tl) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
4
Favori
4.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hangi üni

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Az alıyormuşsunuz. mahalle arası kaportacı da çırağım. Yaş 31. Aylık maaşım 69bin lira. Yol yemek dahil degil. İşimiz ağır olduğu için yemek parası günlük 310 lira. Kardeşim sanayide çalışıyor. O da kaportacı aylık 46bin lira alıyor. Tamam doktor yazılımcı çok alıyor ama kaportacılığıda yabana atmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt
    31 yaşında hala çıraksın öyle mi hem de 69 k para sen 52 filanda bliyorsundur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt

Yurtdışına sadece % 30 daha fazla kazanmak için gidilmez

Türkiye'de mahallesinden çıkmamış insanlar orayı mükemmel insanlar sanıyor. Göçmenler için bir çok sorun var

• 58 gunun sartlarinda normal bence kabul edebilirsiniz millet o civarda bir ucrete calisiyor suanda. daha fazlasina zorlayabilirsiniz ancak zaman alabilir. Doktorluga gelecek olursak para icin yapilacak is degil bana gore

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O değilde bilgisayar mühendisliği taban puanları neden bu kadar yüksek? 500 küsür puan felan yazıyor googleda, o kadar puanım olsa sanırım başka bir meslek seçerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51493FD59 -- 26 Aralık 2022; 7:41:35 >
  • Herkes kendi bildiğini yazıyor işte kardeş.

• Üniversite ad vermiycem 60bin civarı sıralaması var ortalamanın üstüne. Bana sallıyorlar gibi geldi gerçekse hangi şirkette calisiyorsaniz şirket adı verin yada staj için yardımcı olun😕

• Mr.Developer kullanıcısına yanıt

Staj bulmak iş bulmaktan zor.

Her yere başvur küçük şirketler linkedinde bul mail falan at yoksa zor bulursun. Hatta bulamazsın. Bulamaman normal.

Konuda sallayan yok 7 sene tecrübelini havada kapıyorlar şirketler. Stajyerleri ise çöp olarak görüyorlar. Malesef.

• Çalışıp başarılı olan insan kazanıyor

Başarısız olanlar ise suçu çevreye atar her zaman .( ailem kötü , ülkem kötü vs vs )

• mehxpal M kullanıcısına yanıt

Bu ilanları ciddiye alıp atıyorsanız tabi 5.5k verirler hocam. Microsoft o kadar vermez diyorsun da yeni mezunlar bile yıllık 100 bin dolardan az başlamıyor bu faang şirketlerinde.

Tr piyasasını sorarsan çevremdeki yeni mezunlar 25k ya kadar çıkıyor, 7 yıl tecrübeli ne olur bilmem de potansiyel var.

• White Death kullanıcısına yanıt

Doktorlar bile yurtdışında 100knın altında başlıyor

Yüksek ücretler kazanana kadar zaten 40-50 yaşında oluyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: mrslimshady_reloaded

Doktorlar bile yurtdışında 100knın altında başlıyor

Yüksek ücretler kazanana kadar zaten 40-50 yaşında oluyorlar

Doktorlar "bile" diye bir şey yok, silikon vadisindeki binlerce kişinin çalıştığı en rekabetçi şirketlerden bahsediyoruz. Herhangi bir doktorla buraya giden adamlar bir değil. Maaşları belli verdikleri haklar belli.

Hatta ben alttan bile aldım, facebookta E3 seviyesi entry level software engineer maaşlara, bonuslarla, hisselerle 180 bin doları geçiyor yıllık. Aynı şey diğerleri için de geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 27 Aralık 2022; 21:48:23 >

Doktorlar genelde en yüksek gelirli kesimi oluşturuyor

Sana kim bu verileri söyledi ama tutarsızlık var

ben abdde yıllarca yaşadım , şuanda da kanadadayım. tech sektöründe tanıdıklarım da var

giriş seviyesi 180 bin alakası yok

• mrslimshady_reloaded kullanıcısına yanıt

Ben sana Seattle, Chicago falan içinde yoğunlaşmış iş fırsatlarından bahsediyorum sen hala bütün ABD nin ortalamasını alıp sağlıkçılar daha fazla kazanıyor diyorsun da konuyla hiç alakası yok.

Abd de yaşamış olmanın çok bir numarası yok, hele tech sektöründe tanıdık dediğin direkt bu faang içinden gelme elemanlar değilse anlamsız zaten. Yoksa ben de tech işindeyim forumda hala bana özelden bordro at maaşa inanmıyorum diyen işsiz adamlar çıkıyor ki bunlar da mühendis.

Verileri bana verenler de Levels.fyi , glassdoor veya direkt birinci ağızadan YouTube. Artık anekdot bile değil hepsi birbirini doğruluyor az çok. Özellikle Levels fyi maaş gönderebilmek için onaylı belge istiyor diye biliyorum

Meta glassdoor - 0-1 year experience: https://www.glassdoor.com/Salary/Meta-Software-Engineer-Salaries-E40772_D_KO5,22.htm?experienceLevel=LESS_THAN_ONE

Google Levels fyi L3 entry level https://www.levels.fyi/companies/google/salaries/software-engineer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 27 Aralık 2022; 23:34:30 >

Güldürme beni hocam , google'dan oradan buradan baktığın verileri paylaşıyorsun

Tahmin edeyim 20li yaşların başında bir gençsin , henüz çok hayat tecrüben yok. Yanılıyor muyum söyle  

Software engineerler başlangıç seviyesi 70-80k alır. vergileden sonra 60-70k kalır

Aylık 6k civarı yani eline geçen para. %95'i böyledir

En iyi okulları derece ile bitiren , çok bağlantısı olan vs nadiren daha yüksek kazanabilir. Çoğu tecrübeli kişi bile yıllık 150k civarında takılıp kalıyor neredeyse hayatı boyunca

• mrslimshady_reloaded kullanıcısına yanıt

Yani bir tarafta yığınla data varken diğer tarafta tek kişiden aldığın anekdotun anekdotu var. Hangisine inanmak daha acemice olur tartışmaya gerek yok. Hala konuyu ortalama software engineer olayına çekmeye çalışıyorsun bir de hoş değil.

https://www.linkedin.com/jobs/view/3378365128

"The US base salary range for this full-time position is $101,000-$151,000 + bonus + equity + benefits."

Yani daha ne diyim Google'ın kendi ilanı Early Career altında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 28 Aralık 2022; 0:36:43 >

benim iş için 10k-12k kazanıyorlar diyorlardı ben şuan vergilerden sonra 5 -6k alıyorum

Bu tip ilanlarda vs fiyatlarda enflasyon var her zaman. dediğim gibi hocam iş hayatına girinceanlarsın dediğimi , daha ne desem bilemiyorum

• Marangozum günlük kârım 8000 TL yanımda yalnız bir eleman çalışıyor onada işi öğretmeye çalışıyorum.boşa phaytona kafa yormayın

• dekareme kullanıcısına yanıt

pitonla web sitesi yapılıyor gayet hatta şu sıralar baya revaçta

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.