selamlar ben ctis okuyorum, yazılım ve işletmenin harmanlandığı bir sektör var mı? nasıl yönelebilirim? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E0732BC22 -- 15 Şubat 2024; 22:48:17 > |
yazılımdan işletmeye kayma

-
-
Attan inip...
YBS
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
işletmeciler çok kazanıyor hocam, sadece kod yazmak istemiyorum belki ilk 5-10 senemde kod yazabilirim ama sonrasında yönetici,işletmeci gibi devam etmek istiyorum
-
yazılımda isletmeciyi , yöneticiyi içerden seçiyorlar zaten.Kendini ve sosyal becerilerini geliştirmeye bak.Bolum değiştirmeden halledersin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mba?
amacım bölüm değiştirmek değil zaten bu bölümden oraya yönelmek için neler yapmalıyım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E0732BC22 -- 15 Şubat 2024; 23:48:51 > -
mantıklı ama bu mba tam olarak nedir ve baya pahalı diye duymuştum doğru mu?
-
gerek yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mba title ini sagliyo, bence pek bi ise yarayan olayi yok ama agirligi cok fazla bi diploma. Dersler filan rahat, daha focuslu işletme dersleri. Cok iyi okullarda yaparsaj network sagliyo bi de
Yurt disinda evet asiri absurt fiyatlar mevcut (yillik tuitionun 150k+ usd olmasi gibi), trde bilkent koc sabanci olmazsa bilgi tarzinda okullarda 'verilebilecek' derecede fiyatları vardir diye varsayiyorum (en ufak bilgim yok)
BI gibi sektörlere yönelebilirsin tamamen coding temelli işler sevmiyorsan SAP, BI tools gibi işler belki hoşuna gidebilir çünkü insan faktörü de çok devrede oluyor.
-
Bunun için işletme mezunu olmana gerek yok. Ekstra olarak yazılım alanının sana uygun olmadığını düşünüyorsan işletmeye kay, para için işletmeye kaymak duyduğum en saçma şey çünkü
-
sonraki yazdıklarımı görmediniz sanırım, ben sadece kod yazmak istemiyorum dedim, 10-15 yıl sonra yöneticilik tarzı pozisyonlara yönelmek istiyorum.
-
Sizin okulda var mı bilmiyorum ama en azından yan dal düşün. Kariyerini de mümkün olduğunca o tarz roller üzerine şekillendirmeye çalış, hardcore coding stajları yapma. Ben istatistik okuyorum, bizde de data alanında zorlanıp işletme tarafına cayan ve başarılı olan pek çok kişi var.
-
stattan işletmeye kaymak kolay mı peki
ybs var ben okuyorum ama benim durum biraz farklı kanka.benim işim var param var ben diploma lazım bari ilgi alanlarıma göre bir şey okuyayım diye okuyorum.Senin gelecek kaygın varsa yazılıma sıkı sıkı tutun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-141E823C2 -- 2 Mart 2024; 16:5:20 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sanırım proje yöneticiliği gibi bir şey var ama bana kalırsa tecrübe olması şart.
En Beğenilen Yanıtlar

Attan inip...
YBS |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X