Şimdi Ara

Yazılımdan para kazanan var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
4
Favori
38.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sizin bölüm yazılımla ne kadar içli dışlı ? 1. sinifta aldigin programlamaya giris dersi haric kac tane yazilim veya cs dersi aldin ? Kac tane proje yaptirdilar ? Veya kendin kaç saat programlamaya ve cs alanlarina çalıştın ?

Bazi ee cilerde ben yazılımda yaparım zaten cs ciler boşuna 4 yıl veri yapıları-algoritma gibi cok önemli dersleri aliyor gibi bir hava gördüm.

Ee den mezun olup yazilima geçenler var ama onlar kendileri hem okurken hem de okuduktan sonra saatlerce bu isle uğraşan gerekirse yüksek yapan kişiler.

Yani hocam basit gibi gözüküyor ama aslında o kadar basit değil, machine learning den bahsetmişsin o zaten çok ağır bir computer science alanı.

Sen hızlıca bir ürün çıkarıp para kazanmak istiyorsan html+css üzerine JavaScript öğrenip mobil uygulama veya web geliştirme yapmalısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence tereciye tere satma
  • Kripto işine gir.Tavsiyem ripple coin al.Tanesi 3 lira şuan.İlerde çok büyük patlama yapacak.

0.02 tl den 10 tlye yükseldi 1 tanesi.Geçtiğimiz 3 ay içinde 10 liradan 3 tl ye geriledi.Fakat 1 sene içerisinde tanesi en az 50 tl bekliyorum.

Bundan 3-4 sene önce tanesini 1 tlden az fiyata 100 bitcoin alan kişi şuan 700-800 milyar kar yaptı.

• quote:

Orijinalden alıntı: PantheraPardus

Kripto işine gir.Tavsiyem ripple coin al.Tanesi 3 lira şuan.İlerde çok büyük patlama yapacak.

0.02 tl den 10 tlye yükseldi 1 tanesi.Geçtiğimiz 3 ay içinde 10 liradan 3 tl ye geriledi.Fakat 1 sene içerisinde tanesi en az 50 tl bekliyorum.

Bundan 3-4 sene önce tanesini 1 tlden az fiyata 100 bitcoin alan kişi şuan 700-800 milyar kar yaptı.
    Elime biraz para geçerse düşünüyorum

• PantheraPardus kullanıcısına yanıt
    Nerden alıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Irresolute

Nerden alıyorsunuz?
    Şuan araştırma aşamasındayım.Güvenilir,referanslı site ve ripple harici diğer coinsleri araştırıp analiz yapıyorum.Kendime uygun site ve diğer coinslerde karar kıldığımda 500 tl civarı yatıracağım.Kaybetme ihtimalinde var fakat eğer patlama yaparsa kaybedeceğin para kazanacağın paranın yanında çerezlik kalır.Bu yüzden kayıp olarak görmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PantheraPardus -- 27 Mayıs 2018; 1:34:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7C18139D2

Elime biraz para geçerse düşünüyorum

Alıntıları Göster
    Ripple alma, zaten patlamış patlayacağı kadar. Marketcap olmuş 23 milyar dolar, bunun üzerine bir 23 daha olacak ki paranı ikiye katlasın. Onun yerine Marketcap'i düşük ama sağlam teknolojili olanlara yönel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PantheraPardus

Şuan araştırma aşamasındayım.Güvenilir,referanslı site ve ripple harici diğer coinsleri araştırıp analiz yapıyorum.Kendime uygun site ve diğer coinslerde karar kıldığımda 500 tl civarı yatıracağım.Kaybetme ihtimalinde var fakat eğer patlama yaparsa kaybedeceğin para kazanacağın paranın yanında çerezlik kalır.Bu yüzden kayıp olarak görmüyorum.

Alıntıları Göster
    Ripple'ın marketcap'i 23 milyar dolar olmuş zaten, daha ne kadar patlayacak?
  • Online oyunlara bot yazıp aylık ücret karşılığında satıyorum

• Augenbling A kullanıcısına yanıt

Hangi oyun hangi bot ?

Link yolla bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: crux07

Hangi oyun hangi bot ?

Link yolla bakalım

Websitesi: https://akchan.me

YouTube (dün yayınladım):

• Augenbling A kullanıcısına yanıt

Çok eski bir oyunmuş.

• html css javascript öğrenmek için şahsi bir hedefin olması lazım bence hocam. Ben yaklasık 1 ay önce basladım. Şuan HTML ve CSS konularını bitirdim, pratik yapıyorum. Daha önce hiç yazılım tecrübem yoktu ve bana kolay geldi; muhtemelen sana daha da kolay gelir.

Java için ne diyorsun? Ben bu dillerden sonra girişmeyi düşünüyordum. Zorluk açısından nasıl bir yorumda bulunursun? İnternetten öğreneceğim (ingilizcem iyi)

• The Management kullanıcısına yanıt
    Öğrendiğin html css i tamamlamak için javascript öğrenin de arayüzde dinamik bir şeyler elde edin
    Yoksa düz html css sıkıcı geliyor bana, logic olmadan bir şeyler yapıyor olmak vb.

Java da güzel ama hazır weble başlamışlar js daha mantıklı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PantheraPardus kullanıcısına yanıt

Hocam 2 sene de neler yaptınız. Paranızı 2 ye katlayabildiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hilal Bıyıklı Bozkurt

Hocam 2 sene de neler yaptınız. Paranızı 2 ye katlayabildiniz mi?

ne kadar katladım bilmiyorum.varı yoğu altına gömdüm

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.