< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yazılımdan para kazanan var mı? (3. sayfa)
-
-
bence tereciye tere satma -
Kripto işine gir.Tavsiyem ripple coin al.Tanesi 3 lira şuan.İlerde çok büyük patlama yapacak.
0.02 tl den 10 tlye yükseldi 1 tanesi.Geçtiğimiz 3 ay içinde 10 liradan 3 tl ye geriledi.Fakat 1 sene içerisinde tanesi en az 50 tl bekliyorum.
Bundan 3-4 sene önce tanesini 1 tlden az fiyata 100 bitcoin alan kişi şuan 700-800 milyar kar yaptı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elime biraz para geçerse düşünüyorumquote:
Orijinalden alıntı: PantheraPardus
Kripto işine gir.Tavsiyem ripple coin al.Tanesi 3 lira şuan.İlerde çok büyük patlama yapacak.
0.02 tl den 10 tlye yükseldi 1 tanesi.Geçtiğimiz 3 ay içinde 10 liradan 3 tl ye geriledi.Fakat 1 sene içerisinde tanesi en az 50 tl bekliyorum.
Bundan 3-4 sene önce tanesini 1 tlden az fiyata 100 bitcoin alan kişi şuan 700-800 milyar kar yaptı.
Nerden alıyorsunuz?
Şuan araştırma aşamasındayım.Güvenilir,referanslı site ve ripple harici diğer coinsleri araştırıp analiz yapıyorum.Kendime uygun site ve diğer coinslerde karar kıldığımda 500 tl civarı yatıracağım.Kaybetme ihtimalinde var fakat eğer patlama yaparsa kaybedeceğin para kazanacağın paranın yanında çerezlik kalır.Bu yüzden kayıp olarak görmüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Irresolute
Nerden alıyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PantheraPardus -- 27 Mayıs 2018; 1:34:2 >
Ripple alma, zaten patlamış patlayacağı kadar. Marketcap olmuş 23 milyar dolar, bunun üzerine bir 23 daha olacak ki paranı ikiye katlasın. Onun yerine Marketcap'i düşük ama sağlam teknolojili olanlara yönel.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-7C18139D2
Elime biraz para geçerse düşünüyorum
Alıntıları Göster -
Ripple'ın marketcap'i 23 milyar dolar olmuş zaten, daha ne kadar patlayacak?quote:
Orijinalden alıntı: PantheraPardus
Şuan araştırma aşamasındayım.Güvenilir,referanslı site ve ripple harici diğer coinsleri araştırıp analiz yapıyorum.Kendime uygun site ve diğer coinslerde karar kıldığımda 500 tl civarı yatıracağım.Kaybetme ihtimalinde var fakat eğer patlama yaparsa kaybedeceğin para kazanacağın paranın yanında çerezlik kalır.Bu yüzden kayıp olarak görmüyorum.
Alıntıları Göster -
Online oyunlara bot yazıp aylık ücret karşılığında satıyorum
Hangi oyun hangi bot ?
Link yolla bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: crux07Hangi oyun hangi bot ?
Link yolla bakalım
Websitesi: https://akchan.me
YouTube (dün yayınladım):
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok eski bir oyunmuş.
html css javascript öğrenmek için şahsi bir hedefin olması lazım bence hocam. Ben yaklasık 1 ay önce basladım. Şuan HTML ve CSS konularını bitirdim, pratik yapıyorum. Daha önce hiç yazılım tecrübem yoktu ve bana kolay geldi; muhtemelen sana daha da kolay gelir.
Java için ne diyorsun? Ben bu dillerden sonra girişmeyi düşünüyordum. Zorluk açısından nasıl bir yorumda bulunursun? İnternetten öğreneceğim (ingilizcem iyi)
-
Öğrendiğin html css i tamamlamak için javascript öğrenin de arayüzde dinamik bir şeyler elde edin
Yoksa düz html css sıkıcı geliyor bana, logic olmadan bir şeyler yapıyor olmak vb.
Java da güzel ama hazır weble başlamışlar js daha mantıklı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 2 sene de neler yaptınız. Paranızı 2 ye katlayabildiniz mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Hilal Bıyıklı BozkurtHocam 2 sene de neler yaptınız. Paranızı 2 ye katlayabildiniz mi?
ne kadar katladım bilmiyorum.varı yoğu altına gömdüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X