Şimdi Ara

Yazılımdan para kazanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
4
Favori
38.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kısa vadede bana para kazandıracak bir şey lazım. son sınıf elektrik-elektronik mühendisliği öğrencisiyim, bölüm her ne kadar yazılımla içli dışlı olsa da benim ileride yöneleceğim alanla yazılımın alakası yok. O sebeple kariyer planını buna göre yapmaktan ziyade harçlığımı çıkarmak biraz para biriktirmek istiyorum. orta seviye java ve ortalamanın biraz üstü python biliyorum. html, css, javascript falan öğren diyorlar. bunları öğrenip paraya nasıl çevirebilirim o sıkıntı. bir mobil uygulama fikrim vardı, kodlarını yazıyordum ama aynısının yapıldığını ve tutmadığını görünce bıraktım. Bana önerebileceğiniz bir şey var mı? şu dili öğren şunu yapmaya çalış gibisinden. Çabuk öğrenebilirim, zaman sıkıntım yok yaz boyunca.

forumda bir ergen var, kaynak kodlarını bir yerlerden aşırıp wallpaper ve vpn uygulaması yapmış 4 bin lira getiriyor diyordu, ne derece doğru acaba? bunları kendim de yazabilirim ama reklamını yapmak ve tutmasını sağlamak kod yazmaktan daha zor. bunun için öneriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7C18139D2 -- 25 Mayıs 2018; 0:51:55 >

• javada ne biliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zurnalog

javada ne biliyorsun
    indentation, top-down design vs.

1. sınıfta öğrettikleri kadar. pratiğim çok yok ama halledilir.
  • Youtube'dan mp3 indirme programı yap göm reklamları içerisine her yere otomatik reklam açılsın. Belli bir şeyden sonra uygulama mağazadan kaldırılır ama o kaldırılana kadar para kasarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0988D7594

Youtube'dan mp3 indirme programı yap göm reklamları içerisine her yere otomatik reklam açılsın. Belli bir şeyden sonra uygulama mağazadan kaldırılır ama o kaldırılana kadar para kasarsın.
    illegal işlere girmek istemiyorum.

abazalara yönelik bir sosyal medya uygulaması fikrim var ama parayı nasıl kazanıcaz ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7C18139D2

indentation, top-down design vs.

1. sınıfta öğrettikleri kadar. pratiğim çok yok ama halledilir.

Alıntıları Göster
    hpcam bunlar ne

bana yazdığın en ağır kodu ghönder değerlensdireyim
  • bir zamanlar bende yazılım işiyle çok uğraştım ticari programar yazmıştım delphi7.0 vusla basic 6.0 firebird veritabanı ne günlerdi bee ah ulan ahh bu işleri yapıyorsan şayet büyük oynayacan dostum büyük işler çevirecen ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Animasyon işinde para var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

illegal işlere girmek istemiyorum.

abazalara yönelik bir sosyal medya uygulaması fikrim var ama parayı nasıl kazanıcaz ki?

Alıntıları Göster
    Dene ama kısa vadede zor gibi belli bir indirmenin üzerine çıkman lazım ve günlük bu düzenli olarak artması lazım. Onun dışında indirenlerin aktif olarak uygulamayı kullanması lazım. İndirip bir kere açıp bir daha açmazsa ya da silerse anlamı yok. Para kazanmak için uygulama içi satın alımlar koyabilirsin.

Onun dışında reklamsız olmaz zaten Admob veya işte hangisini istiyorsan onun reklamlarını koyarsın tıklama başına para da gelir.

• quote:

Dene ama kısa vadede zor gibi belli bir indirmenin üzerine çıkman lazım ve günlük bu düzenli olarak artması lazım. Onun dışında indirenlerin aktif olarak uygulamayı kullanması lazım. İndirip bir kere açıp bir daha açmazsa ya da silerse anlamı yok. Para kazanmak için uygulama içi satın alımlar koyabilirsin.

Onun dışında reklamsız olmaz zaten Admob veya işte hangisini istiyorsan onun reklamlarını koyarsın tıklama başına para da gelir.

Alıntıları Göster
    olum biz nasıl para kasıcaz o zaman peder laptop parası bile vermiyo

• quote:

olum biz nasıl para kasıcaz o zaman peder laptop parası bile vermiyo

Alıntıları Göster
    Valla bana da lazım bi' yol.

KYK kredim sene boyunca mazota gitti. Lanet olsun o da yetmedi o ayrı konu.

Şimdi tatilde 1 kere kullanabileceğim 470 TL o. Geri kalanına el koydular 3 ay boyunca arabanın bakımlarına gidecek. Harçlık filan yok zaten.

Acil benim de bir yol bulmam gerek.

• O başkalarının kaynak kodlarıyla wallpaper ve vpn uygulaması yapan kişi uzun süredir aynı şeyleri döndürüyor dolaştırıyor konusunu açıyor. Gerçek mi değil mi bilmiyorum gerçekse bile o kadar android uygulaması arasından benimkini neden indirsinler bir artısı olmalı ve iyi reklam yapılmalı. Aynı uygulamadan 1000 tane var Google Playstore da.
  • quote:

Valla bana da lazım bi' yol.

KYK kredim sene boyunca mazota gitti. Lanet olsun o da yetmedi o ayrı konu.

Şimdi tatilde 1 kere kullanabileceğim 470 TL o. Geri kalanına el koydular 3 ay boyunca arabanın bakımlarına gidecek. Harçlık filan yok zaten.

Acil benim de bir yol bulmam gerek.

Alıntıları Göster
    sorma araba masrafı beni bitirdi. iş mazotta bitse neyse ama kasko, sigorta, 15 bin bakımı, kışlık lastik derken 6 bin lira gg resmen.

• quote:

O başkalarının kaynak kodlarıyla wallpaper ve vpn uygulaması yapan kişi uzun süredir aynı şeyleri döndürüyor dolaştırıyor konusunu açıyor. Gerçek mi değil mi bilmiyorum gerçekse bile o kadar android uygulaması arasından benimkini neden indirsinler bir artısı olmalı ve iyi reklam yapılmalı. Aynı uygulamadan 1000 tane var Google Playstore da.
    her türlü yolu araştırıyorum ama bu bilgi ile kısa vadede yazılımla para kazanmam olanaksız gibi. tüm enerjimi de buna veremem ki. stajdan sonra cyberpark veya teknokent'teki firmalarda iş bulabilirsem çalışırım. sen şanslısın yine, bölümün yazılım üzerine 3. sınıfta falan part-time iş bulabilirsin bir şeyleri doğru düzgün kaparsan.
  • yazin beraber bi seyler mi yapsak

bana da lazim

ben yazin html css ogrenicem insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun yap. Godot engine güzeldir.

Geçen senelerde iosta indirme rekoru kiran ama androidde olmafn bi oyun yapmistim. İlk ay 6bin tl, o yıl 25 bin aldim.. Oyundan önce cebimde 70 tl kalmisti. Umut tükenmez. Ama cabalamak lazim.

• codix kardeşim yanlış yoldasın.

lise mezunu boşta gezip kafayı programla kıran adamlar veya 2yıllık ünide bilgisayar programcılığı okumuş kişiler kadar bile öğrenemezsin. yada öğrenirsin de senin işin bu değil.yanlış yere odaklanmış olursun.bence bulaşsanda detayına girme bu işin. he yazılımcı olursun oayrı ama yazdıkların bilgisayar müh işine giriyor.yeni yabancı dil öğrenebilirsin veyanbildiğin dili geliştirenilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi em2018 -- 25 Mayıs 2018; 3:10:15 >
  • Buna bakma sen, gayette rahat para kazanabilirsin:)

35bin download olan uygulamam

Günde 150 tl bırakıyor sadece reklamdan bir de uygulama için satın alması var, günde 40 tl de oradan geliyor.

Millet ders çalışırken ben sporuma gidiyorum toplu taşıma kullanarak... sinavlarim 80 puan ve ustu bir tane 55 var ama olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-76F513060

Buna bakma sen, gayette rahat para kazanabilirsin:)

35bin download olan uygulamam

Günde 150 tl bırakıyor sadece reklamdan bir de uygulama için satın alması var, günde 40 tl de oradan geliyor.

Millet ders çalışırken ben sporuma gidiyorum toplu taşıma kullanarak... sinavlarim 80 puan ve ustu bir tane 55 var ama olsun :)
    Reklamı nasıl yaptın sen onu söyle. 150 lira bırakan wallpaper uygulaması mı?

• Vpn

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-76F513060

Vpn
    kardeş tamam da millet indirmiyor ki.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.