Şimdi Ara

YAZILIMLA ALAKALI LÜTFEN GELİN SORULARIM VAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MODERATÖRLERİN DİKKATİNE KONUYU DOĞRU YERE AÇTIĞIMDA KİMSE CEVAPLAMADI BUNDAN DOLAYI BURAYA AÇTIM LÜTFEN BAN ATMAYIN
    16 yaşında bilgisayara yeteneği azmi olan bir anadolu lisesi öğrencisiyim..
    bilgisayara yeteneğim var dediysem "çook iyi oyunn oynarım" falan tabikide değil..
    bilgisayarımda karşılaştığım sorunları es geçmeden yapmaya çalışırım ve her zaman arada sırada yardım da alarak başarırım..
    ileride gerçekten başarılı bir yazılımcı/hacker/coder vs. -adı her ne olursa- olmak istiyorum..
    saatlerce uykusuz kalmak bilgisayarımda harikalar yaratmak istiyorum korsanlık yapabilmek yazılım yazabilmek oyun yazabilmek istiyorum..
    NASIL BİR YOL İZLEMEM GEREKİR??
    neden başlamalıyım dün izlediğim bir röportajda bir abimiz 14 yaşındaki bir çocuğun kendinden daha iyi kod yazdığını söylüyor..
    birilerine bende ilerde böyle anlatmak istiyorum..
    birisi sorduğunda erken yaşta bu işlere başladım bu yüzden başarılıyım diye övünmek istiyorum..
    peki nasıl başlamalıyım bir bilgisayar uzmanı olmak için nasıl bir yol izlemem lazım..
    tahmin ettiğim üzere ilk önce bir programlama dili öğrenmem gerekir..
    C# ile başladım da zaten (SİZCE MUHAMMEDMASTAR VİDEOLARINI MI İZLEMELİYİM YOKSA MICROSOFT AÇIK AKADEMİDEN Mİ ÖĞRENMEYE ÇALIŞMALIYIM YOKSA BİR KİTAP MI ALMALIYIM bunuda cevaplarsanız sevinirim..)
    bundan sonra ne yapmalıyım bununla para kazanmaya başlayanlar var hatta bir oyun yazıp zengin olanlar var..
    benim amacım bir oyun yazıyım patlasın zengin oluyum değil..
    her alanda uzman olmak istiyorum belki izleyenler vardır.. arrow dizisindeki felicity(erkek versiyonu :) ), kod adı yılanbalığı filmindeki adam gibi biri olmak istiyorum..
    izlemem gereken yol nedir lütfen bana bi rota çizin şimdiden teşekkürler..

• madem başlamışsın birşeye oradan devam et ingilizce kaynaklardan faydan somut birşey olsun dersen kitapta alabilirsin. Devamında her ne kadar türkiye grup klüp işleri pek olmasada bir yere gidebilirsin. İyi bir üniye gidersen çok faydalı olur imkan açısından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Xzibit

madem başlamışsın birşeye oradan devam et ingilizce kaynaklardan faydan somut birşey olsun dersen kitapta alabilirsin. Devamında her ne kadar türkiye grup klüp işleri pek olmasada bir yere gidebilirsin. İyi bir üniye gidersen çok faydalı olur imkan açısından.

cevabınız için teşekkürler peki ne okumalıyım üni. de bilgisayar mühendisliği yazılım mühendisliği grafik tasarım vsvsvs..
    amacımı gerçekleştirmeye çalışırken bi yandan işte bulmam lazım.. hangi bölümde de imkan fazladır hangisinde çalışan maaşları ortalama ne kadardır..
  • ülkemiz ünilerinde yazılım konuları epey zayıf.

Eğer odtü itü gibi okullara girersen çevren çok genişler ortamın daha uygun olur ama okulun eğitiminden hiçbirşey bekleme. Bölümün çok önemli olduğunu düşünmüyorum doğrusu yazlım için. Maaş konusunu şimdiden çok takılma bişeyleri gerçekten öğrenirsen o hallolur

sen çalışmana bak
  • quote:

ülkemiz ünilerinde yazılım konuları epey zayıf.

Eğer odtü itü gibi okullara girersen çevren çok genişler ortamın daha uygun olur ama okulun eğitiminden hiçbirşey bekleme. Bölümün çok önemli olduğunu düşünmüyorum doğrusu yazlım için. Maaş konusunu şimdiden çok takılma bişeyleri gerçekten öğrenirsen o hallolur

sen çalışmana bak

Konu ile ne kadar alakalı bilmiyorum ama, benim konu sahibi kadar çook bir ilgim yok ama bölümüm gereği ilerlemek istiyorum, gel gelelim hiçbir bilgim veya deneyimim yok, ne yapmalıyım

Yazdıklarından deneyimli biri olduğunu çıkardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 31 Ocak 2015; 1:48:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Punk

quote:

sen çalışmana bak

Konu ile ne kadar alakalı bilmiyorum ama, benim konu sahibi kadar çook bir ilgim yok ama bölümüm gereği ilerlemek istiyorum, gel gelelim hiçbir bilgim veya deneyimim yok, ne yapmalıyım

doğrusu pek deneyimli biri değilim ama çevremdekilerden gördüklerim bunlar.

ilgin yok ama ilerlemek zorundasın yarın okul bitince iş sıkıntısı olacak adamlar somut bişey isteyecek veya bilgini ölçecekler. Sen şimdiden varolan bilgini kuvvetlendirmelisin en başta ekstra olarakta bişey yapmalısın. Yarın mezun olunca sıkıntı yaşamk istemiyorsan tabi veya iyi bir maaş istiyorsan. okul notlarının yazılım dünyasında hiçbir önemi olmadığını düşünüyorum.

Bir şekilde sevmeye bak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Punk

quote:

sen çalışmana bak

doğrusu pek deneyimli biri değilim ama çevremdekilerden gördüklerim bunlar.

ilgin yok ama ilerlemek zorundasın yarın okul bitince iş sıkıntısı olacak adamlar somut bişey isteyecek veya bilgini ölçecekler. Sen şimdiden varolan bilgini kuvvetlendirmelisin en başta ekstra olarakta bişey yapmalısın. Yarın mezun olunca sıkıntı yaşamk istemiyorsan tabi veya iyi bir maaş istiyorsan. okul notlarının yazılım dünyasında hiçbir önemi olmadığını düşünüyorum.

Bir şekilde sevmeye bak

ya aslında çok basit ama ben bu oyunun nasıl yapıldığını anlamadım bi anlatabilir misin
    http://www.yazilimindunyasi.com/c-windows-form-application/229-yeni-baslayanlara-hatirlama-oyunu.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • burakkockanat B kullanıcısına yanıt
    hocam yardım etmeyi çok isterdim ama ben java üzerine bakıyorum ve daha başlangıç seviyesindeyim. Yazılım bölümünde arkadaşlar vardır veya burdada yardım ederler.
  • quote:

hocam yardım etmeyi çok isterdim ama ben java üzerine bakıyorum ve daha başlangıç seviyesindeyim. Yazılım bölümünde arkadaşlar vardır veya burdada yardım ederler.

yinede ilgin için çok teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.