Şimdi Ara

Yazılımsal mı? DOnanımsal mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anlam veremediğim şekilde bilgisayarın ekranında anlık olarak sanki komut penceresi açılıp kapanıyor gibi. Çok kısa ve zamansız olduğundan video veya fotograf alamıyorum. Korkum o ki virüs filan bulaşmış olmasın? Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu daha önce?

• Yazılımsal. Virüs taraması yap derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sürücü güncellemesi falan yapmak için driver programı kullandıysanız ya da windowsu lisanslamak için kmspico veya benzeri bi program kullandıysanız revo uninstaller veya benzeri bi program ile bu programları ve ek programcıklarını kalıntıları ile birlikte silin. Driver update tarzı isim taşıyan kms - pico tarzı isim taşıyan tüm programları tamamen kalıntıları ile silin. Birde açılıştaki programları kontrol edin. Bende de oluyordu bu şekilde çözdüm dediğim programları kullandığım için olmuştu. Şu an sadece saliselik bi command ekranı açılıyor o da windows başlangıcında windowsun açtığı arka plan güncelleme açık olduğu için sanırım. Herhangi bi sorun yok.

İlk ifade ettiğim programlar silinmeden önce ekrana anlık geliyor işlem yapıp aniden kapanıyordu. Şimdi ki halinde ise sadece windows açıyor açılışta onda da işlem yapmıyor araştırdığıma göre normalmiş o da windows arka plan programları için önyükleme ekranı açılıyormuş. Zararını görmedim gerçi ancak diğer husus dediğim gibi.

Eğer anlattığım tarzda bi durum ise dediğim yöntemler sizin içinde çözüm olabilir.

• Kms pico yu kullanmıştım sanıyorum dediklerinizi yapacağı teşekkür ediyorum.
  • Başlangıçta çalışan uygulamaları kontrol eder misin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 seferdir ekran kartını güncellerken de rundll.32 çalıştırmak için izin istiyor. Başlangıçta anormal olan birşey yok standart programalr çalışıyor.
  • yazilimsal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.