Şimdi Ara

Yazılıya Girmezsek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın matematik yazılısı var,hiçbirşey bilmiyorum,yazılıya girmemeyi düşünüyorum.Hocaya gidip yazılı günü hastaydım hocam desem yazılı yapar mı?Rapor şart mı?

Not:Anadolu lisesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rimlos -- 1 Mayıs 2012; 22:08:15 >

• rapor şart
  • Ne lisesi olursan ol rapor alicaksin.
  • Efendi gibi giyin git doktoruna durumu izah et verir umarım rapor ben lisedeyken öyle yırtmıştım yazılıdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: qökalp58

Efendi gibi giyin git doktoruna durumu izah et verir umarım rapor ben lisedeyken öyle yırtmıştım yazılıdan

Hocam işte başkalarını zor durumda bırakmayı sevmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rimlos -- 1 Mayıs 2012; 22:16:06 >
  • rapor şart yoksa nurtopu gibi bir 0 alırsın güzel durur ortalama alırken takma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rimlos

quote:

Efendi gibi giyin git doktoruna durumu izah et verir umarım rapor ben lisedeyken öyle yırtmıştım yazılıdan

Gerekli bir bahanen var sonuçta dostum millet keyfe alıyor raporu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Tavsiyen için teşekkür ederim hocam,yarın deneyeceğim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tavsiyen için teşekkür ederim hocam,yarın deneyeceğim.

Önemli değil dostum vermezse doktor başka hasteneye git kaşımın üstü çok ağrıyor(burda sinüzit taklidi yapıyorsun) dayanamıyorum bugünde yazılı mız vardı giremedim de
    bunun üstüne rapor vermeyecek doktor tanımam

• gece balkonda yat ve sabah sağlık ocağına git, ne kadar kıl olursa olsun aile doktorun verir o raporu, benimki çok iyi bi adam, rapor vermem diyor ama durumu açıklayınca veriyor, ayrıca arada bir doktoruna da git samimi ol sonra işine yarıyor
  • quote:

Yarın matematik yazılısı var,hiçbirşey bilmiyorum,yazılıya girmemeyi düşünüyorum.Hocaya gidip yazılı günü hastaydım hocam desem yazılı yapar mı?Rapor şart mı?

Doktora git başım ağrıyo de sana ağrı kesici yazacaktır eczaneye gitmeden önce reçetenin fotokopisini çektir ertesi gün onu okula götür o gün raporlu sayılırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fevkaladeninfeyki

quote:

Yarın matematik yazılısı var,hiçbirşey bilmiyorum,yazılıya girmemeyi düşünüyorum.Hocaya gidip yazılı günü hastaydım hocam desem yazılı yapar mı?Rapor şart mı?

Doktora git başım ağrıyo de sana ağrı kesici yazacaktır eczaneye gitmeden önce reçetenin fotokopisini çektir ertesi gün onu okula götür o gün raporlu sayılırsın

Bu gerçekten işe yarıyor mu?
  • hocana kalmış bir şey hocan iyi biriyse rapor gerekmeyebilir ama bazı kıl hocalar gibi ise 0 verir
  • Hocanın insafına,rapor rapor derler ama çok nadir raporu gerçekten isteyen olur.Reçetede olabilir yarım gün geçiyo diye biliyorum ama kabul eder sonuçta izinli olcan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fevkaladeninfeyki

quote:

Bu gerçekten işe yarıyor mu?

İki kez işime yaradı

• Rapor sart. Doktora hasta numarası yapmıstım ben, karnım agrıyor demıstım. Mıdem bozuk basım agrıyor bıraz da ıshal var de. Ishal dıyınce verır herhalde
  • quote:

Ben Recep AKDAĞ. Sana rapor felan yok. 1 al otur aşa in aşşa dedemin pardon hat karıştı ne diyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuansais -- 1 Mayıs 2012; 23:13:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.