Şimdi Ara

Yazın araç kullanırken popo terlemesine çözüm (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
3
Favori
20.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

quote:

Orijinalden alıntı: power003

pantolonu indirip oturcan kim görecek (tabi arabada kimse yoksa)

Araç Caravelle,otobüs harici kimse göremez.

Şaka bir yana,dün yatıramadığım faturayı bugün yatırmaya gittim.Bu sefer dolmuşa bindim.Boş dolmuşta ayakta gittim.Şoför amca,'' Yeğenim niye oturmuyon ? '' diye sorunca,'' Dayı iğne oldum '' dedim.Bizim ev hastane tarafında olduğundan yırttım.Başka yerde binsen ayakta gitsen deli derler

Artık deli mi derler yoksa başka bir şey mi orası meçhul
  • bu konuyu gördüğüme o kadar svindimki anlatamam bu problem tek bende var sanıyordum
  • Zaten normalde çok terleyen birisiyim. Hele birde yazın arabaya binince iyice suyum çıkıyor. Öyle minder falanda çare olmuyor. Sırt ve kanatlarda da acayip terleme oluyor. Gideceğim yere varmadan koltuktan biraz ayrılıp , direksiyona yaklaşıyorum. Böyle hiç değilse biraz hafifliyor

İleri ki aylarda yüz bölgemdeki terlemeden dolayı tedavi olmak için araştırma yapıyorum zaten. Belki tümden bitiririz bu derdi.
  • Eski aracımda soğutmalı koltuk özelliği vardı sorun olmuyordu ancak şimdiki aracımda yok, hakikaten sıkıntılı bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safa_oyuncu -- 23 Temmuz 2011; 21:32:34 >
  • Çok iyi konu olmuş yahu

Bende de babamda da sırt-bel terlemesi sorunu oluyor.

Umarım güzel bir çözüm çıkar...
  • http://www.seriilan.org/araclar-icin-koltuk-isitici-ve-koltuk-sogutucu-cihazlar/

linkte ilan verilmiş 400 tl'ye koltuk ısıtma sogutma çözümleri sunuyorlarmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanaliyik

en pratik çözüm...

Yazın araç kullanırken popo terlemesine çözüm

Lacivert olandan bende var hiç bir faydası olmuyor
  • yukarıda da bahsedilmiş ama üzerinde kimse durmamış..
    yazın babamla bir ürün arıyoruz, 4-5 yere baktık en son bir dükkanda bulduk (av bayi) ben malzeme ile ilgilenirken ababm oturdu, 2dk sonra babam: bu nasıl minder ya klimalı? dedi, eleman: evet.. av bayilerinde klimalı (serin minder diye geçer) bulabilirsiniz. ya da neyse aramayın fazla ayapınıza gelsin,

bunun ısıtanları da var. google amcaya serin minder diye sorun yeter...
  • www.yollasepete.com/urun/1442-Sermin-Serin-Minder-(36x36).html

Bu tarz birşey işini görecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomiken

Galiba en etkili çözüm biraz paraya kıyıp koltuk soğutması olan bir araba almak.

• Sırt terlemesinden bende muzdaribim..klima kesmiyor..çok soğuk olunca insanın başına ağrı vuruyor

Waeco Magic Cool Soğutma Minderi

Soğutmalı Koltuk Kılıfı Waeco Magic Cool
    Konforlu, stabil ve güvenli oturma pozisyonu - Yüksek kaliteli pamuk / polyester kumaş - Basit ve pratik kurulum - İki aşamalı soğutma: çabuk soğutma ve kalıcı soğukluk - Çok sessiz çalışan dahili fan - Oturma ve sırt bölgelerinde hava sirkülasyonu - Aracınızın çakmak soketinden güç alır - Ölçüler: Uzunluk 100cm, Genişlik: 48cm - Güvenlik Testleri: e-approved

pratik tek çözüm bu..çin malı değil bu waeco markası..zamanı olan bir arkadaşımız satıcı ile temasa geçsede satıcıdan toplu alım yapsak.10-15 kişi toplansan iyi bir indirim koparılır belki

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-waeco-magiccomfort-mcs-10n-koltuk-sogutma-minderi-12v-60-eu-kdv-51342948/detay/?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cornelius09 -- 24 Temmuz 2011; 12:04:24 >
  • Terlemeyi çözücekse minder veya o waeco marka koltuk çok yüksek fiyatlı değil bence, hele ki kıl dönmesi olma ihtimali değerlendirilirse. Deneyen biri varsa tecrübelerini paylaşırsa çok yardımcı olur almayı düşünenlere
  • başlığı okuyunca gülümsedim
  • free shipping 46 dolarese gönderilen bu ürün için çinliye mesaj attım.cevap verirse alabilirim..Sırt terlemesinde tek çözüm minderin bir şekilde serin kalması..kendinden soğutmalı olan olarak satılan o mavi minderler ilk önce buz gibi oluyor yarım 1 saat içinde ılık su şişelerinde oturuyormuşsunuz gibi oluyor..Sıcaktan geldikten sonra sırta verilen bu kadar ani soğukluk sağlık açısndan zararlı olacaktır..
  • Hasır kılıf koyunuz, rahatlayınız:D
  • totosuyla problemi olanlara geçmiş olsun, kıl dönmesi falan allah kurtarsın...
    sırt için şu işe yarıyor, belide destekliyor ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cornelius09

free shipping 46 dolarese gönderilen bu ürün için çinliye mesaj attım.cevap verirse alabilirim..Sırt terlemesinde tek çözüm minderin bir şekilde serin kalması..kendinden soğutmalı olan olarak satılan o mavi minderler ilk önce buz gibi oluyor yarım 1 saat içinde ılık su şişelerinde oturuyormuşsunuz gibi oluyor..Sıcaktan geldikten sonra sırta verilen bu kadar ani soğukluk sağlık açısndan zararlı olacaktır..

Bu urunle ilgili link verebilirmisiniz?? Aliexpressten falanda bakalim bu urune? Bir kactane siparisle indirimli alinabilir..
  • başlık gülümsetti içerik tahmin etmediğim kadar ciddi çıktı.

ileri geri yellendirin bence .

şaka bir yana serinletmeli minder çözüm giib duruyor.
  • araya yastık koymak

çözüm olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: firozat

quote:

Orijinalden alıntı: Cornelius09

free shipping 46 dolarese gönderilen bu ürün için çinliye mesaj attım.cevap verirse alabilirim..Sırt terlemesinde tek çözüm minderin bir şekilde serin kalması..kendinden soğutmalı olan olarak satılan o mavi minderler ilk önce buz gibi oluyor yarım 1 saat içinde ılık su şişelerinde oturuyormuşsunuz gibi oluyor..Sıcaktan geldikten sonra sırta verilen bu kadar ani soğukluk sağlık açısndan zararlı olacaktır..

Bu urunle ilgili link verebilirmisiniz?? Aliexpressten falanda bakalim bu urune? Bir kactane siparisle indirimli alinabilir..

1 tane 49 dolares 2 adet alınca 36 dolares..

http://www.aliexpress.com/product-fm/458344259-Cool-Pad-Auto-Cooler-Air-Breathing-Cover-12V-Cooling-chair-Car-Summer-Seat-Cushion-Free-shipping-wholesalers.html
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.