yauw zombi konulardan hoslanmam ama yaz olmasından ve bende muzdarip oldugum icin konuyu tanrının bana verdigi gucle mezarından kaldırıyorum. Varmı onerisi olan (konunun tamamını okudum.) Pudra ve su çin isi koltuk kaplaması sadece akla uygun geliyor.
jubeii
kullanıcısına yanıt
yaz bitiyo zaten popon biraz daha idare etmezmi [
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
iyi okuyun kurtulun bu dertten.
araca binmeden evvel bir bardak içine koyduğumuz sirkeye ( iki parmak yükseklik olacak kadar ) bir çay kaşığı tuz atıyoruz ve bir miktarda etil alkol. sonra temiz bir muşamba bulup bunu atlet şeklinde kesip üzerimize giyiyoruz ( çıkartıcaz kısa süreliğine). muşamba üzerinizdeyken tuzlu sirkeyi enseden aşağı dökün ve hemen çakmağı çakın şaka yau şaka.
quote:
Orijinalden alıntı: 2300
iyi okuyun kurtulun bu dertten.
araca binmeden evvel bir bardak içine koyduğumuz sirkeye ( iki parmak yükseklik olacak kadar ) bir çay kaşığı tuz atıyoruz ve bir miktarda etil alkol. sonra temiz bir muşamba bulup bunu atlet şeklinde kesip üzerimize giyiyoruz ( çıkartıcaz kısa süreliğine). muşamba üzerinizdeyken tuzlu sirkeyi enseden aşağı dökün ve hemen çakmağı çakın şaka yau şaka.
ahahah iyi hosta isin kotusu hep beyaz giymeyi seviyorum. Telefonun kabı bile beyaz daha ne diyiyim. hal boyle olunca zıctık uzerine sıvama yapmıs gibi oluyoruz.
Benim sadece sırtım terliyor. Ben de arada bir, sırtım daha tam terlemeden camları açıp azıcık direksiyona yaklaşıyorum. Sırtım bir güzel serinliyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme