Şimdi Ara

Yazın araç kullanırken popo terlemesine çözüm (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
3
Favori
20.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim de bacağımın koltukla temas eden kısmı su içinde kalıyor. ne zaman arabada- otobüste veya bir yerde yarımsaatten fazla otursam dizimle kalça arasında kalan kısım su içinde kalıyor.
  • Dostlar aslında sorun komik görünüyor ama ciddi bence ..sırtımız komple terli vaziyete tüm gün gezmek zorunda kalıyoruz Avm ye giriyoruz klima serini çarpıyor,orqdan başka yere geçiyorsun sırtın gene sırılsıklam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cornelius09

Dostlar aslında sorun komik görünüyor ama ciddi bence ..sırtımız komple terli vaziyete tüm gün gezmek zorunda kalıyoruz Avm ye giriyoruz klima serini çarpıyor,orqdan başka yere geçiyorsun sırtın gene sırılsıklam...

asıl tehlike de o zaten. tamam kötü görünüyor ama terli terli klimaya maruz kalmak ya da ceryanda kalmak adamı sakat eder. şimdi bir sorun olmaz ama yaşlanınca acısı çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: idemo

quote:

Dostlar aslında sorun komik görünüyor ama ciddi bence ..sırtımız komple terli vaziyete tüm gün gezmek zorunda kalıyoruz Avm ye giriyoruz klima serini çarpıyor,orqdan başka yere geçiyorsun sırtın gene sırılsıklam...

asıl tehlike de o zaten. tamam kötü görünüyor ama terli terli klimaya maruz kalmak ya da ceryanda kalmak adamı sakat eder. şimdi bir sorun olmaz ama yaşlanınca acısı çıkar.

klima max fan da açık 1 hafta işe git gel yaptım dışarı çıkterle arabaya bin buz gibi dışarı çık yine sıcak 1 hafta yaz günü araba kullanamadım

araç içi 18 derece dışarı çıkıyorsunuz 40 derece aradaki sıcaklık farkı adamı yaz günü hasta yapar klima ısısını ayarlamak gerekir 26 27 gibi sıcaklık araç içi normal geliyor bana dışarısı 35 40 dereceye yakın olduğu için ve arabadan klimayı kapatıphemen çıkmamak lazım arabanın içinde sıcaklığın biraz artmasını bekleyip 3 5 dakika öyle dışarı çıkmalı araca binerkende sırılsıklam buz gibi klimayı açıp kullanırsanız da aynı şekil

ben araca binince butun camları açıp arabanın içini havalandırıyorum daha sonra havayı başka yöne çevirip düşük hızda klimayı bir süre açıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

quote:

Orijinalden alıntı: idemo

quote:

klima max fan da açık 1 hafta işe git gel yaptım dışarı çıkterle arabaya bin buz gibi dışarı çık yine sıcak 1 hafta yaz günü araba kullanamadım

araç içi 18 derece dışarı çıkıyorsunuz 40 derece aradaki sıcaklık farkı adamı yaz günü hasta yapar klima ısısını ayarlamak gerekir 26 27 gibi sıcaklık araç içi normal geliyor bana dışarısı 35 40 dereceye yakın olduğu için ve arabadan klimayı kapatıphemen çıkmamak lazım arabanın içinde sıcaklığın biraz artmasını bekleyip 3 5 dakika öyle dışarı çıkmalı araca binerkende sırılsıklam buz gibi klimayı açıp kullanırsanız da aynı şekil

ben araca binince butun camları açıp arabanın içini havalandırıyorum daha sonra havayı başka yöne çevirip düşük hızda klimayı bir süre açıyorum

Ben de klimayı 25-26 dereceye ayarlarım. Fanı kesinlikle çok açmam ve havayı direkt olarak üzerime vermem.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: firozat

quote:

free shipping 46 dolarese gönderilen bu ürün için çinliye mesaj attım.cevap verirse alabilirim..Sırt terlemesinde tek çözüm minderin bir şekilde serin kalması..kendinden soğutmalı olan olarak satılan o mavi minderler ilk önce buz gibi oluyor yarım 1 saat içinde ılık su şişelerinde oturuyormuşsunuz gibi oluyor..Sıcaktan geldikten sonra sırta verilen bu kadar ani soğukluk sağlık açısndan zararlı olacaktır..
     Yazın araç kullanırken popo terlemesine çözüm

Bu urunle ilgili link verebilirmisiniz?? Aliexpressten falanda bakalim bu urune? Bir kactane siparisle indirimli alinabilir..

1 tane 49 dolares 2 adet alınca 36 dolares..

http://www.aliexpress.com/product-fm/458344259-Cool-Pad-Auto-Cooler-Air-Breathing-Cover-12V-Cooling-chair-Car-Summer-Seat-Cushion-Free-shipping-wholesalers.html

İşte bu arkadaşlar bunun fişlisi ya da usb'li olanı var mı? Pişiyorum lütfen acele
  • Ben aracımda bul bel desteğinden kullanıyorum,hem bel ve sırt ağrısına karşı etkili oluyor,hem sırtım direk koltuğa temas etmediğinden terleme pek yapmıyor.Delikli olduğu için belin hava almasını sağlıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: dranov

Ben aracımda bul bel desteğinden kullanıyorum,hem bel ve sırt ağrısına karşı etkili oluyor,hem sırtım direk koltuğa temas etmediğinden terleme pek yapmıyor.Delikli olduğu için belin hava almasını sağlıyor..

şu anda bu var passatımda..çerçevesi sert muhtemelen içinde demir aksam var ama kenarlar,özellikle alt tarafı koltuğun döşemesini zorluyor..yırtar felan diye korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknik657

quote:

quote:

quote:

free shipping 46 dolarese gönderilen bu ürün için çinliye mesaj attım.cevap verirse alabilirim..Sırt terlemesinde tek çözüm minderin bir şekilde serin kalması..kendinden soğutmalı olan olarak satılan o mavi minderler ilk önce buz gibi oluyor yarım 1 saat içinde ılık su şişelerinde oturuyormuşsunuz gibi oluyor..Sıcaktan geldikten sonra sırta verilen bu kadar ani soğukluk sağlık açısndan zararlı olacaktır..

Bu urunle ilgili link verebilirmisiniz?? Aliexpressten falanda bakalim bu urune? Bir kactane siparisle indirimli alinabilir..

http://www.aliexpress.com/product-fm/458344259-Cool-Pad-Auto-Cooler-Air-Breathing-Cover-12V-Cooling-chair-Car-Summer-Seat-Cushion-Free-shipping-wholesalers.html

İşte bu arkadaşlar bunun fişlisi ya da usb'li olanı var mı? Pişiyorum lütfen acele

bilgisayar başında kullanacaksanız hdd, cd rom gibi donanımların molex power'larının sarı(+)-siyah(-) uçlarından 12v alıp direk bu alete verebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

quote:

quote:

quote:

quote:

bilgisayar başında kullanacaksanız hdd, cd rom gibi donanımların molex power'larının sarı(+)-siyah(-) uçlarından 12v alıp direk bu alete verebilirsiniz.

evet dediğiniz gibi yapılabilir.peki bu minderi Türkiye'de satan bir site yok mu acaba sipariş versem.
  • Birde şu videoyu izlemenizi tavsiye ediyorum..

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/8443/15435683/1/sogutucu-minder.aspx
  • quote:

evet dediğiniz gibi yapılabilir.peki bu minderi Türkiye'de satan bir site yok mu acaba sipariş versem.

Satıcı toplu alımda indirim yaparsa bende alıcı olabilirim..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-waeco-magiccomfort-mcs-10n-koltuk-sogutma-minderi-12v-60-eu-kdv-51342948/detay/?
  • quote:

quote:

Satıcı toplu alımda indirim yaparsa bende alıcı olabilirim..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-waeco-magiccomfort-mcs-10n-koltuk-sogutma-minderi-12v-60-eu-kdv-51342948/detay/?

60 euro çok pahalı 60 TL olsa verirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

Araç Caravelle,otobüs harici kimse göremez.

Şaka bir yana,dün yatıramadığım faturayı bugün yatırmaya gittim.Bu sefer dolmuşa bindim.Boş dolmuşta ayakta gittim.Şoför amca,'' Yeğenim niye oturmuyon ? '' diye sorunca,'' Dayı iğne oldum '' dedim.Bizim ev hastane tarafında olduğundan yırttım.Başka yerde binsen ayakta gitsen deli derler

Baya güldüm

Konuya gelecek olursak genelde uzun yolda terleme oluyor onuda sık sık mola vererek çözebiliyorum.Pudra baya işe yarıyor bu arada..
  • Zamane klimaları... Havayı yeterince kurutmuyorlar, kısa yoldan "buz gibi" yapıyorlar.

%10 daha yüksek verimli kompresör, %20 de sağlığımızın köşelerinden kırpın = %30 daha verimli teknoloji harikası.
  • klima ayara derecesi ile dış hava sıcaklığı arasındaki farkın 10 dereceyi geçmemesi söylenir ama hava çok sıcak olunca mecburen fark artıyor.
  • Bu konu yaz bitince rafa kalkmış galiba, faydalı bir konuymuş, sonuca ulaştıran yokmu bu işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ENG_civ

Bu konu yaz bitince rafa kalkmış galiba, faydalı bir konuymuş, sonuca ulaştıran yokmu bu işi

Aralik ayinda da mi terliyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

quote:

Orijinalden alıntı: ENG_civ

Bu konu yaz bitince rafa kalkmış galiba, faydalı bir konuymuş, sonuca ulaştıran yokmu bu işi

Aralik ayinda da mi terliyorsun?

Hiç yaz gelmeyecek mi? Veya şimdi deprem olmuyor diye çürük bina mı yapıcaz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.