< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkexpert -- 31 Temmuz 2024; 12:50:10 > |
Yazın AYT tekrarı
-
-
up
-
hafta içi full tyt hafta sonu 2 saat tyt kalan saatler ayt yp
-
şurda kalmış bir ay git kafanı dinle biraz
eylül 1de başla bir ay tyt ağırlıklı git zaten fazla eksigin yoktur 49k yaptıgına göre
sonra ayt odaklanırsın
-
Hocam tyt yüzünden 49k geldi maalesef. TYT sıralamam 100k. AYT de eksiğim yok ancak paslanmamak için tekrar edeceğim. Tempoyu çok yüksek tutmayacağım zaten.
-
tyt'de neyi yapamadınız hocam? her ders için netleriniz nasıldı
-
Hocam, Türkçe:22,75 Sos: 15,75 Matematik:30,75 Fen: 12,75 Bu emote ne alaka, silinmiyor :DD
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkexpert -- 31 Temmuz 2024; 17:15:46 > -
anlıyorum
sen yine de eylülde başla BENCE
-
türkçe için önder hocayı öneririm. ben dilbilgisi kampını izledim, 20 günde paragraf kampı da vardı ama ne kadar etkilidir bilmiyorum çünkü izlemedim. başarılar hocam, senenin sonuna kadar düzenli çalışırsanız çok başarılı olacağınıza eminimm
-
gelecek yaz herhalde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hedef ne hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ODTÜ Makine
-
Tavsiye için çok sağolun hocam. İyi dilekleriniz için de çok teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkexpert -- 1 Ağustos 2024; 18:51:42 > -
hocam kpss öğretmenlik sınavı ilköğretim fen bilimleri-fizik-kimya-biyoloji sorularını bir yerden bulup çözebilirsin.Ama tabii ki her soru değil bizim müfredata uygun olmayanlar var ama fizik kısmında çoğu soru uyumlu.Bu dediğimi sınav yaklaştığında da yapabilirsin.bu sana hem ayt hemde tyt tekrarı yaptırabilir fen adına.fende ösymnin dilini çözersin ki bu çok önemli.ben bu sene çok faydalandım.2021 yılına kadar olan soruları ösymin sitesinden geri kalan yıllların sorularını telegramda bulabilirsin.umarım seneye daha iyisini yaparsın.
-
Tavsiye için çok teşekkür ederim hocam. İyi dilekleriniz için de çok teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X