Şimdi Ara

Yazın AYT tekrarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler dostlar. say 49k mezunum , bu yaz ana planım tyt çalışmak. Ancak ayt den de uzak kalmak istemiyorum. Her hafta sonu cumartesi günümün yarısını tyt yarısını ayt , pazar günümün tamamını ayt ye ayırmayı planlıyorum. Mantıklı mı sizce , sizler neler yapacaksınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkexpert -- 31 Temmuz 2024; 12:50:10 >

• up

• hafta içi full tyt hafta sonu 2 saat tyt kalan saatler ayt yp

• şurda kalmış bir ay git kafanı dinle biraz

eylül 1de başla bir ay tyt ağırlıklı git zaten fazla eksigin yoktur 49k yaptıgına göre

sonra ayt odaklanırsın

• HenryKissinger kullanıcısına yanıt

Hocam tyt yüzünden 49k geldi maalesef. TYT sıralamam 100k. AYT de eksiğim yok ancak paslanmamak için tekrar edeceğim. Tempoyu çok yüksek tutmayacağım zaten.

• tyt'de neyi yapamadınız hocam? her ders için netleriniz nasıldı

• Ada Lovelace A kullanıcısına yanıt

Hocam, Türkçe:22,75 Sos: 15,75 Matematik:30,75 Fen: 12,75 Bu emote ne alaka, silinmiyor :DD  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkexpert -- 31 Temmuz 2024; 17:15:46 >
  • tkexpert T kullanıcısına yanıt

anlıyorum

sen yine de eylülde başla BENCE

türkçe için önder hocayı öneririm. ben dilbilgisi kampını izledim, 20 günde paragraf kampı da vardı ama ne kadar etkilidir bilmiyorum çünkü izlemedim. başarılar hocam, senenin sonuna kadar düzenli çalışırsanız çok başarılı olacağınıza eminimm

• gelecek yaz herhalde   

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hedef ne hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hicbiseyapmiyorum H kullanıcısına yanıt

ODTÜ Makine

• Tavsiye için çok sağolun hocam. İyi dilekleriniz için de çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkexpert -- 1 Ağustos 2024; 18:51:42 >

hocam kpss öğretmenlik sınavı ilköğretim fen bilimleri-fizik-kimya-biyoloji sorularını bir yerden bulup çözebilirsin.Ama tabii ki her soru değil bizim müfredata uygun olmayanlar var ama fizik kısmında çoğu soru uyumlu.Bu dediğimi sınav yaklaştığında da yapabilirsin.bu sana hem ayt hemde tyt tekrarı yaptırabilir fen adına.fende ösymnin dilini çözersin ki bu çok önemli.ben bu sene çok faydalandım.2021 yılına kadar olan soruları ösymin sitesinden geri kalan yıllların sorularını telegramda bulabilirsin.umarım seneye daha iyisini yaparsın.

• Tavsiye için çok teşekkür ederim hocam. İyi dilekleriniz için de çok teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.