Şimdi Ara

yazin ders çalışmadan sinava hazirlanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar diyemliki yazin hic ders çalışmadik. Sene içerisinde hallederiz dedik sizce halledilir mi?
    Hatta temel liseye gidecem buyuk ihtimal bu yil. Haftanın 6 gunu dersane olacak. Sizce konular biter mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuları bitiren yok takılma ona yaparsın

• obloo O kullanıcısına yanıt
    Tatilde 0 calismayla 6 bininci oldum lakin temel onemlii
    quote:

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilinmeyenekosankiz

Tatilde 0 calismayla 6 bininci oldum lakin temel onemlii
    quote:

Temel derken mesela hic çalışmadan 2013 ygs mat'da 32'de kaç net yapmistin ya da yapardin? Min. Kac olmaliki temel saglam diyebilelim..

• quote:

Orijinalden alıntı: alibeyindonanimhaberi

Konuları bitiren yok takılma ona yaparsın

Hocam yazin ramazanin da etkisiyle bi yorgunluk var üzerimde ve calisamiyorum. 11.sinifin yorgunlugu da var üzerimde. Nedense calisasim gelmedi suana kadar ve planlarimi hep bayramdan sonraya attim. Sadece cok ufak mat1 baktim.
    Acikcasi ygs kolay geldi ve zaten ben bunları sene içerisinde de hallederim dedim ve erteledim sürekli.
    Mat1 konulari özellikle kolay geldi. Bazı konulara zaten hakimim biraz. Hakim olmadiklarimi da sene içerisinde rahat halledilebilecek konular olarak görüyorum(rasyonel say,modül, mantik vs..)
    Fizigin buyuk kismi 11.sinif fizik. 11'de de iyi calismistim fizige. Onu da sene içerisine biraktim.
    Kimya için 1-2 haftada ygs kimya hallolur diyolar. Dersanedeki hoca da kolay dedi ygs kimyaya. 11.sinif tekrar edin yazin dedi hoca.
    Biyoloji çalışmayi düşünmuyorum tamamen sene içine attim. Ezber diye böyle planladim.
    Yani hocam ona bosver buna bosver diye diye hic calismadim. Hocam yardim et ne yapmaliyim sence??

Mat-geo saglamdir hocam eksiksiz geldim sene basinda 38 falan yapiyodum. Fende de yazililara calistiklarimla gedim. Mati ara sinifta ogrendim, dersi dinledim, gozunde buyutme. Ben az calistim ama planli ve programliydim onemli olan da bu zaten. Ama tatilde calismadigim icin pisman daoldum bu da bi gercek

• Ne kadar erken baslrsan sinava dogru o kadar bıkkın olursun
    Maraton çünkü bu
    Tabii benim fikrim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss ye giricem ama hic calismadim
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    12 ÇALIŞ
    Organik

OPTİK
    DALGALAR

SİSTEMLER

TÜREV
    İNTEGRAL
    ÖZEL TANIMLI FONK

• kisikateste5dk K kullanıcısına yanıt
    O tezi curuttum ben calismayan da calisanlar kadar sıkılıyor hocam ne kadar erken o kadar iyi

• Yapılabilceke en mantıklı seydir.Agustosun sonuna dogru falan hafiften basla.Eylulden itibaren saglam ve hakkini vererek çalis.Halledilir konular.Gez,toz tatil yap.Enerji topla.O enerjiye ihtiyacin olacak cunku.Ayrica Temmuzdan itibaren calisirsan yilbasindan sonra sıkılirsin.Zaten bunun orneklerini göreceksin sene icerisinde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.